Stoere boots – 9 toffe opties!

Zoals jullie weten ben ik altijd al gek geweest op stoere boots. Je kunt mij altijd blij maken met mooie chelsea boots, veterlaarsjes, boots met een platform en ga zo maar door. Je kunt ze ook bij (bijna) alles combineren als je het mij vraagt. Zo passen ze natuurlijk prima bij je favoriete spijkerbroek maar kunnen ze ook gewoon onder een jurkje worden gedragen. Zo maken ze een lieve/chique outfit bijvoorbeeld ineens een stuk cooler. Een van mijn favoriete schoenenwinkels voor stoere boots is Sacha. Ik zag vanochtend dat heel veel schoenen op dit moment 20% korting bevatten en dat vond ik een mooie reden voor een collage vol pretty shoes!

stoere boots

De stoere boots uit mijn collage op een rijtje:
Slangenprint boots
Zwarte boots met gespen
Dr Martens platform
Dr Martens
Lak leren boots
Witte leren boots
Zwarte leren boots met studs en gespen
Zwarte chelsea boots
Boots met tekst

Welke boots zou jij wel aan jouw schoenencollectie willen toevoegen?

Liefs,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Nicole

    Ik hou echt van dit soort laarsjes. Ik heb zelf laatst Dr. Martens gekocht en ik kan niet stoppen met ze te dragen!
    Nicole onlangs geplaatst…Lush Rose Jam BubbleroonMy Profile

  2. Edith-Sofia

    Gave laarsjes! 6 en 8 zijn mijn favorieten!
    Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD | JEANS DRESS AND STATEMENT BOOTIESMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.