Stripes and beaches

Outfit

foto2
foto3
foto4
Schermafbeelding 2015-05-16 om 10.52.49

Top Bershka | Shorts Boohoo | Shoes van Haren | Necklace House Of Lou | Kimono Primark | Sunglasses Ray-Ban

Hello my loves! Hoe gaat het daar in Nederland? Ik hoorde dat jullie ook mooi weer hebben nu? Ik vermaak me in ieder geval nog prima hier in Ibiza! Gisteren zijn we even naar Playa d’en Bossa geweest (een strand hier tien minuten rijden vandaan) en hoewel het strand zelf prachtig is ben ik toch wel heel blij dat wij met ons hotel in de oude stad bij de haven zitten. De sfeer is hier een stuk ‘echter’ dan dan in Playa d’en Bossa, waar ik het stiekem een beetje een toeristisch zooitje vind. Leuk om een keer geweest te zijn en om hard te feesten (dé plek voor jongerenvakanties!) maar meer ook niet als je het mij vraagt.

Gelukkig kan je in Ibiza iedere dag iets anders beleven en vandaag gaan we dan ook naar een van mijn favoriete plekken van het eiland: Sunset Ashram. De plek staat bekend om zijn zonsondergangen maar ik vind het strand en de heldere blauwe zee (en de super toffe beachclub ernaast!) overdag ook al helemaal het einde. Daarover later meer, ik schrijf deze post natuurlijk ook een beetje voor mijn outfit van gisteravond haha. Omdat het ’s avonds toch wel een tikje afkoelt ging ik gisteren voor een top van Bershka (hier gekocht!), shorts van Boohoo en schoenen van van Haren die ik combineerde met een hele toffe kimono van Primark. Een prima outfit voor de avonden hier!

Nou, ik ga mijn strandtas inpakken en op naar het stukje hemel wat Sunset Ashram heet! Geniet van jullie dag, ik geef jullie snel weer een update :)

Love,
Sharon

27 thoughts on “Stripes and beaches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.