fashion

Style crush: Irene Hin (The Voice)

irenehin

Al jaren ben ik fanatiek kijker van The Voice of Holland. Ik ben gek op de muziek, de verhalen die mensen met zich meebrengen en vind het stiekem ook best leuk om helden als Ali B & Waylon eens aan het werk te zien met mensen die dolgraag hun droom willen waarmaken. Er komt natuurlijk heel veel voorbij, ook een hoop namen die weer heel snel worden vergeten, maar zo nu en dan komen er wat uitzonderingen langs zoals gisteren het geval was met Irene Hin. De vrouw werd gisteren dan wel zonder pardon uit de show geknikkerd maar ik wilde er toch nog een blogpost aan besteden. Lees snel verder!

plaatjevoiceirene

Over het algemeen vind ik het een beetje een gevalletje trying too hard wanneer voice-deelnemers een eigen youtube-kanaal of blog beginnen maar wat zou ik dolgraag een fashionblog van Irene willen volgen. Dit meisje heeft namelijk niet alleen een prachtige alternatieve zangstem maar haar kledingstyle is nóg toffer. Bij haar Blind audition had ze al een super toffe outfit aan (geef winkel van de jas nu aub) en wanneer je naar haar Instagram kijkt zie je dat het geen one-hit-wonder betreft. Het is rock, edgy, alternatief, modern en vooral lekker origineel. Het moet natuurlijk wel je ding zijn, dat blijft natuurlijk altijd zo. Zo zat ik gisteren als een klein kind te klappen bij iedere creatie terwijl mijn moeder met opgetrokken wenkbrauw naar o.a. de Amerikaanse broek keek. Tsja, we can’t love it all.

Wat vind jij van de style van Irene Hin? Mocht je nog niet klaar zijn met alle toffe outfitcreaties kan je haar hier blijven volgen op Instagram!

3 thoughts on “Style crush: Irene Hin (The Voice)”

  1. Zo leuk, The Voice of Holland! Vind dat echt vermakelijk om te kijken, haha :). En wauw, wat een tof stijlje! Ik ga meteen eens even verder klikken. Leuk dat je dit hier deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge