Oogschaduw Review

Sugarpill Burning heart palette

sugarpill burning heart

Ok, ik geef jullie allemaal wel even een minuutje om naar het bovenstaande plaatje te staren. Dat deed ik tenminste wel bij alle swatches die ik op internet zag ;) Het palette wat je hierboven ziet is het Burning heart palette van het geweldige merk Sugarpill. Dit merk is echt helemaal mijn ding! Heerlijk amerikaans design, toppigmentatie en heerlijke felle kleuren. Gek genoeg had ik nog niets van dit merk in mijn collectie zitten.. Toen Enchantra me het palette wilde opsturen voor een review kon mijn geluk niet op natuurlijk :) Kijken jullie mee?

sugar pill burning heart 1

Het begint al bij de verpakking, die is namelijk erg tof. Het is een kartonnen doosje met een erg leuk design (typisch sugarpill, lekker overdreven) en hij gaat erg makkelijk open en dicht door de magnetische sluiting. Enige nadeel is wel dat je hem niet in de badkamer moet laten liggen als je gaat douchen, kartonnen doosjes en vocht gaan namelijk niet zo goed samen ;)

burning heart

Ik weet niet of je het al doorhebt maar de oogschaduwpans zijn echt HUGE. Natuurlijk, het palette kost wat (€33,99) maar dan heb je ook héél veel oogschaduw. Ik denk niet dat ik deze ooit nog op zal krijgen haha!

burning heart sugar pill

Zoals verwacht zijn de kleuren ontzettend gepigmenteerd. Mijn moeder keek even heel raar toen ik enthousiast deze foto liet zien ‘Maar die kleuren.. dat draag je toch niet?’ Natuurlijk wel! Misschien niet allemaal tegelijk, dat zou namelijk een tikje te enthousiast zijn maar hier is zeker een draagbare (maar kleurrijke!) look mee te maken. Dit is trouwens een veegje zonder oogschaduwbasis. Met een witte oogschaduwbasis zullen de kleuren nog feller zijn natuurlijk.

Ik kan niet wachten om met dit palette aan de gang te gaan en dat ga ik dus ook doen in videovorm. Deze week kunnen jullie dus een hele felle makeup-tutorial van mij verwachten!

Mocht je al overtuigd zijn (wat ik me heel goed kan voorstellen) dan kan je het palette hier kopen voor €33,99. Hebben jullie al producten van sugarpill?

9 thoughts on “Sugarpill Burning heart palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge