Summer Musthaves deel 2!

openfoto

Hello ladies! Zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van de warme dagen hier in Nederland? Toen ik terugkwam van Ibiza hoefde ik gelukkig niet veel te schakelen tussen temperaturen! Super fijn dat we hier nu steeds zo’n lekker zonnetje hebben. Wanneer het zomer wordt merk ik bij mezelf dat je toch net even wat andere dingen gebruikt dan normaal. Ik vind het dus ook heerlijk om de winkels af te struinen op zoek naar fijne musthaves voor de zomerperiode. Mocht jij nou nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken dan raad ik je zeker aan om deze blogpost te lezen. Ik heb namelijk super veel toffe Travel Musthaves van Zenner (deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!) voor je op een rijtje gezet! Meer weten over deze Travel Musthaves? Lees dan snel verder!

producten2

Laten we beginnen bij al deze haarproducten. Wanneer het wat warmer weer wordt is het natuurlijk heerlijk om even je haren goed vast te zetten. Ik heb altijd wel wat clipjes, elastiekjes en schuifspeldjes in mijn tas zitten zodat ik mijn haren  vast kan doen wanneer ik wil. Tegenwoordig heb je super veel keuze in elastiekjes en bovenstaande twee zijn echt top. De ‘metal free’ elastiekjes bevatten namelijk geen metalen stukje (zorgt voor haarbreuk juk) en de andere elastiekjes bevatten ruwe onderdeeltjes zodat je haren echt uren op zijn plek blijven zitten. No-way dat je haar uitzakt met deze elastiekjes. Echt onmisbaar als je veel tijd steekt in een opgestoken kapsel wat natuurlijk zo lang mogelijk mooi moet blijven.

producten1

De volgende Travel Musthaves bestaan uit nóg twee elastiekjes maar deze keer met weer een hele andere functie. Vind jij het ook zo irritant wanneer je na een lange tijd met een staart gelopen te hebben ineens een vouw in je haar hebt bij het loshalen? Ik wel. Gelukkig is daar sinds kort wat op gevonden, er bestaan namelijk elastiekjes die geen vouwen achterlaten! Zenner verkoopt deze toppers in het bruin en zwart zodat je er een kunt pakken die bij jouw haarkleur past.
 
producten4

Zomernachten staan helaas ook meteen gekoppeld aan vaak toch wat weinig slaap terwijl slapen juist zo belangrijk is! Gebruiken jullie weleens een slaapmasker? Wanneer je in een ruimte met lichtdoorlatende gordijnen slaapt is dat echt super fijn. Ook voor in het vliegtuig echt onmisbaar om je even lekker af te sluiten voor de buitenwereld. Een koelmasker gebruikte ik een paar weken geleden voor het eerst (ik had wat last van mijn ogen door hooikoorts) en dit werkt echt enorm ontspannend. Ook wanneer je geen last hebt van je ogen zou ik dit echt aanraden om eens te proberen.

producten3

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste drie items! Een goede borstel is natuurlijk onmisbaar tijdens de zomer. We liggen in het zwembad, willen nog even onze haren doen voor die avond uit en ga zo maar door. Een goede borstel is echt belangrijk wanneer je veel waarde hecht aan de kwaliteit van je haren en deze is echt top. Ik ben zo door alle klitten heen en breek dus ook zo min mogelijk haren tijdens het borstelen. De flesjes die je op de foto ziet zijn ook echt onmisbaar voor als je deze zomer op vakantie gaat! Je wilt de kilo’s in je koffer natuurlijk niet verspillen aan zware shampooflessen en zo kun je gemakkelijk meenemen wat je echt nodig hebt. De haarband vind ik echt heel leuk om mee te experimenteren. Je kunt deze als haarband dragen maar natuurlijk ook als scrunchie gebruiken! Die trend zie je nu natuurlijk ook heel veel.

schermafbeelding-2018-06-12-om-00-00-45

Om jullie te laten zien hoe ik de haarband draag heb ik twee voorbeelden gemaakt. Ik vind het leuk om dit soort haarbanden te combineren met wat meer nonchalante looks. Zo draag ik hem graag met een messy knot of met mijn haren los. Welke look vind jij leuker? Met losse of vaste haren? Voor de knot gebruikte ik de elastiekjes met stugge stukjes (zie de eerste foto) en drie schuifspeldjes. Dan blijft alles lekker lang zitten! Nog een derde manier zien? Check dan ook even deze inspiratielook!

En, welke producten moet jij echt nog even aan de zomercollectie gaan toevoegen? Alle producten zijn van Zenner en deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze producten komen van de Travel Musthaves collectie en deze is 4 weken lang verkrijgbaar bij Kruidvat. Ik ben in ieder geval weer even goed voorzien! Heb jij al leuke vakantieplannen staan? Laat het weten in de comments!

Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

  1. Tessa

    Staat je leuk die knot zeg!

  2. Marina

    Super mooie items! ik doe mee aan de wianctie xx

  3. Serena

    Leuk artikel! Die haarband is heel leuk!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.