Ontspanning

Temptation Island USA – mijn mening tot nu toe!

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. Jorinde

  Wat grappig dat hier eigenlijk zo’n groot verschil tussen zit! Ik kan ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. Ik zit er klaar voor! Haha!

  1. Sharon

   Ja gek is dat he! Dan verwacht je toch dat het vrij hetzelfde gaat zijn.. weird!

 2. Rachelle

  Haha goede review! Ben het helemaal met je eens. Deze week maar weer lekker de Nederlandse versie kijken :)

  1. Sharon

   Hahaha en, genoten van de eerste afleveringen van de Nederlandse versie?

 3. Ama

  Ik heb met plezier gekeken en toch merk ik weer dat amerikanen een apart volk zijn. De vrijgezelle vrouwen zijn vaak vrij hoog opgeleid en worden inderdaad gepresenteerd als nieuw girlfriend potentie, terwijl ik persoonlijk verwacht dat slimme meiden te slim zijn om de vriend van een ander af te pakken (lekkere basis maar niet heus), maar blijkbaar is dat in amerika not a big deal. Ook vind ik de vrouwen vrij fierce, als een man terughoudend is krijgt hij 12 meiden op zijn dak! (Wel heerlijke tv btw).

 4. Gaby

  Mijn man en ik zijn vijftigers en misschien kijken wij hier daarom toch anders naar.
  Er is inderdaad een groot verschil tussen het Nederlandse en Amerikaanse programma.
  In de Nederlandse versie gaat het voornamelijk om jongere mensen die aan het programma mee doen om enige bekendheid te krijgen.
  In de Amerikaanse versie gaat het om het behouden van een relatie.
  Naar mijn inziens heeft dat meer te maken met ’temptation’ dan zogenaamd leedvermaak.
  Ook vind ik de Amerikaanse host zich veel volwassener opstellen dan Rick Brandsteder. Hij staat er letterlijk boven ipv mensen tegen elkaar uit te spelen. Hij oordeelt niet, maar stelt goede open vragen.
  En wie zijn die zogenaamde VIP’s vragen mijn man en ik ons steeds af? Dit zijn toch mensen die in Nederland bekend willen worden, maar helaas mislukt zijn. Zij hebben er werkelijk alles voor over ten koste van hun relatie. Heeft niets meer met ’temptation’ te maken.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.