Persoonlijk TYSK

Things you should know #1

Heel lang geleden (toen ik nog niet zo verstandig was en bijvoorbeeld ook nog geen twee blogposts per dag plaatste..) begon ik met ’10 things on Saturday’. Nu, twee blogposts per dag en super verstandig, kom ik er achter dat er nooit een tweede ’10 things on Saturday’ online is gekomen. Beetje heel erg treurig vind ik dat. Time for change! De 10 things on Saturday blogposts gaan vanaf nu dan ook verder onder de naam ‘Things you should know’. Zo kunnen jullie er toch achter komen hoe ik nu eigenlijk in elkaar zit maar wordt het geen wekelijks iets. Het zal zo nu en dan voorbijkomen, lekker spontaan zoals het hoort met dit soort blogposts. Vandaag op de planning: Kerstmis, Lenzen en shoplogmoe.

thingsyoushouldknow

1. Mijn nieuwe quote/fotolijstje van Xenos <3 2. Dikke jassen zijn weer nodig. 3. Dark lips! 4. Een aantal nieuwe dingen in mijn kledingkast.

#Kerstmis
Ik verlang naar kerst. Gek genoeg kon de zomer me niet lang genoeg duren en heb ik meerdere tranen gelaten tijdens het opbergen van mijn highwaisted shorts maar oh wat kan ik toch eigenlijk ook genieten van deze tijd van het jaar! Dikke boyfriend jassen, dassen, handschoenen, koppen thee, netflix, dekentjes.. ik kan het ineens allemaal weer waarderen. De kerstlampjes heb ik vorige week ook weer tevoorschijn gehaald dus ik bereid jullie alvast voor: bokeh everywhere.

#Nashville
Toen Gossip Girl bekend werd en de allerlaatste aftiteling in beeld kwam was het tijd voor een nieuwe serie. Nu is Nashville niet helemaal ‘nieuw’ voor mij maar na de zomerstop was ik de serie een beetje vergeten. Vorige week besloot ik de nieuwe afleveringen een kans te geven en op dit moment ben ik weer helemaal bij! Heerlijk dat country sfeertje met alle drama uit de muziekwereld.

#Plannen
Mijn gevoel voor planning is helaas nog steeds rampzalig. De twee blogposts per dag gaan me tot nu toe prima af (als in ze komen online op de juiste tijden) maar daar is dan ook alles mee gezegd. Kom op shar, dit moet beter.

#PUPA
Ik ben de laatste weken helemaal PUPA fan geworden! Voorheen moest ik niets van het merk weten maar dat oubollige imago is nu voorgoed verleden tijd. De lipsticks en nagellakjes zijn top en ook van de mascara’s gaan jullie nog veel horen op de blog. Stay tuned :-)

#Lenzen
Ik zit nu al een tijdje te azen op deze lens. Met mijn 50mm lens van Canon kan ik ook prachtige bokeh creëren maar het nadeel van deze lens is dat ik minstens 5 meter van de camera af moet zitten wanneer ik goed in beeld wil komen. Doe ik dat niet zie je alleen mijn neus in beeld. De 24mm lens is echt precies wat ik zoek en ook nog eens spotgoedkoop voor een lens! Nu alleen nog wachten totdat hij weer ergens op voorraad is…

#Shoplogmoe
Ik ben een beetje shoplogmoe. De laatste paar weken heb ik er belachelijk veel gemaakt en zelfs ik vind het nu vervelend worden. Ik wil andere video’s maken. Origineler, beter, mooier.. you name it. Wat vind jij eigenlijk de leukste video’s om te kijken op dit moment? Ik ga er deze week eens flink over brainstormen!

#Donkere lippen
Ik vind het zo leuk hoe dit artikel van vorige week door jullie werd ontvangen haha! Ik ben het ook helemaal eens met jullie comments, je moet lekker dragen wat je zelf mooi vindt. Ik heb de afgelopen dagen ook lekker met donkerrode lippen rondgelopen en ik vind het prachtig.

En dat was ‘m weer voor vandaag! Wat wil jij op dit moment even heel graag kwijt?

22 thoughts on “Things you should know #1”

 1. Leuke rubriek! Ik ben ook een beetje shoplogmoe, maar dan vanaf de andere kant. Ik weet het niet, heb er denk Ik gein te veel bekeken afgelopen tijd. Nashville klinkt leuk, wie weet na pretty little liars.

  Liefs, Marina

 2. Nashville ben ik ook weer aan het kijken, zag toevallig dat er weer nieuwe afleveringen waren en heb er gelijk die dag 3 gekeken. Wat een leuke serie! Ik zat eigenlijk na te denken om de 50mm lens te kopen, maar als ik van jou hoor dat je zo ver van de camera af moet zitten, is misschien de 24mm handiger. Is die ook van Canon en mag ik vragen hoeveel die kost?
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Budget | Action ‘Tweezerman’ pincetMy Profile

 3. Van shoplogs kan ik serieus geen genoeg van krijgen. Ik vind het heerlijk om te kijken wat andere mensen in hun mandje meenemen. Btw ik kijk ook uit naar Kerstmis! Gezellig met de familie tafelen, de kerstboom midden in de woonkamer, cadeautjes eronder en lekker warme chocomelk drinken. Can’t wait!

 4. Hoi Sharon,
  Ik ben via Femme op je blog terecht gekomen. Nu heb ik weer een leuke gevonden om aan mijn dagelijkse bezoekslijstje toe te voegen! Heel leuk artikel :)
  Ik vind de donkere lipstick je op de foto echt heel goed staan! Contrasteert heel erg mooi met je blonde haar. Ik zie de laatste tijd zo veel mooie donkere lippen, dat ik het ook wel eens wil gaan proberen… Dus je Hema tip in de herfsttrends-video van Femme was heel handig!
  Ik heb zelf ook al weer zoveel zin in kerstmis! Kan niet wachten! Denk dat ik ook maar weer eens de lichtjes tevoorschijn moet halen :)
  Liefs XXX je zal me nog wel in reacties op andere posts voorbij zien komen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge