Persoonlijk

Things you should know #2

thingsyoushouldknow

Het is weer tijd voor onzin, frustraties en super interessante feiten!
Things you should know editie 2 coming your way!

HUNGERGAMES
Ik heb twee weken terug eindelijk het derde deel van de Hunger Games mogen bekijken en ben die avond meteen begonnen in het laatste boek. Ik moest weten hoe dit afliep! Wanneer je al overdonderd bent door Mockingjay part 1… just wait for the second part. Toen ik bij de laatste pagina aankwam stroomden de tranen in ieder geval flink over mijn wangen. Ik ben zo benieuwd naar de laatste film!! Respect voor de crew, hij was vast niet makkelijk om in elkaar te knutselen als ik het boek zo lees.

VLOGGEN
Hoewel ik altijd heb geschreeuwd dat ik nooit van mijn leven dagelijks zou gaan vloggen begin ik toch wel een beetje te twijfelen wanneer ik naar de vlogs kijk van Monica en Manon. Het lijkt me gewoon zo tof om te laten zien dat er meer in mijn leven voorbijkomt dan lipgloss & events over shampoo. Misschien voor een weekje anders? Twijfels…

YOUTUBEFRIENDS
Ik ben zo blij met alle meiden (en jongens!) die ik heb leren kennen door YouTube en mijn blog! Ik zie iedere week wel iemand uit de blogwereld in real life en het is toch wel lekker om met iemand te kunnen praten die precies snapt wat je bedoelt wanneer je het hebt over echte blogzaken. En bovendien zitten er ook heeeeele leuke mensen tussen die ik voor geen goud zou willen missen ;-)

MUSICALS
Na mijn musical artikel van laatst ben ik er achter gekomen dat mijn laatste musical echt belachelijk lang geleden is. Tijd voor iets nieuws!! Ik zit zelf te denken aan Billy Elliot maar wil eigenlijk ook nog graag naar Dream Girls. Decisions decisions..

CHROMECAST
Een usb-stick-achtig-iets waarmee je moeiteloos films kunt streamen van je telefoon naar je TV. I need this in my life! Je bestelt hem hier voor 35 euro en ik denk dat ik dat vanavond maar eens ga doen. Ik als Netflix-verslaafde heb dat gewoon nodig in mijn leven. Punt.

MUZIKAAL
Ik vind “ik ben heel muzikaal” altijd zo’n belachelijke opmerking. Ook wanneer mensen aan mij vragen of ik muzikaal ben vind ik het heel moeilijk om die vraag te beantwoorden. Wanneer is iemand nu echt muzikaal… Wat veel van jullie misschien niet weten is dat ik wel stiekem best wel veel met muziek bezig ben! Ik heb toen ik jonger was zo’n 5 jaar viool gespeeld, zing eigenlijk mijn hele leven al en speel geregeld een stukje gitaar als begeleiding. Heerlijk om ‘s avonds even een lekker R&B nummer te zingen waarbij je ongestoord op je gitaar kunt raggen.

Jij nog belangrijke ondervindingen die je op dit moment echt ontzettend graag wil delen?
Go for it!

31 thoughts on “Things you should know #2”

  1. Ik heb precies hetzelfde gedaan na het zien van de film!
    Vlug naar het midden gezocht in het boek waar de film gestopt is en verder gelezen, na 2u uit en wauw dat laatste deel zal wat worden. Het gekke bij mij was, omdat ik direct na de film ben beginnen lezen, kon ik me helemaal inbeelden hoe het volgende deel er zou kunnen uitzien!

  2. Tof dat je door je blog zoveel leuke en lieve mensen hebt mogen ontmoeten! Zelf ben ik nog een relatief kleine blogger, maar ook ik merk wel dat als je andere bloggers ontmoet op een event het eigenlijk altijd wel fijn praten is, omdat iedereen met hetzelfde bezig is: bloggen en filmen. Nu nog wat meer mogelijkheden om andere bloggers te ontmoeten (ook qua drukte met school), dat zou heel fijn zijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge