Thuis je huid verbeteren – 3 effectieve producten

Heel veel vrouwen en mannen vinden het belangrijk om een mooie huid te hebben. Niet voor niets worden we in tijdschriften en reclames op TV dus ook doodgegooid met advertenties over foundations, concealers en andere producten waarmee je binnen een handomdraai een stralende huid kunt creëren. Toen ik jonger was zorgden deze advertenties ervoor dat ik het liefst direct naar de winkel wilde rennen om de nieuwste foundation in mijn winkelmandje te gooien maar dat is nu wel anders. Ik gebruik nog steeds met liefde een likje foundation (dagelijks zelfs!) maar wanneer het gaat om het bereiken van een mooie huid pak ik liever de oorzaak van het probleem aan. Ik ben minder bezig met verhullen van onzuiverheden maar juist met het aanpakken hiervan. Je kunt je huid namelijk absoluut verbeteren met de juiste producten. Dat je hiervoor een goede dag- en nachtcreme moet gebruiken weten de meeste mensen inmiddels wel maar wist je dat er ook steeds meer nieuwe gadgets voor thuis op de markt komen waarmee je je huid kunt verbeteren? Ik deel er vandaag 3 met je. Lees snel verder!

1. Gezichtsstomer

Het eerste apparaat waar ik het over wil hebben is een gezichtsstomer. Wat veel mensen (nog) niet weten is dat stomen erg goed is voor je huid! Op deze manier zweet je namelijk alle viezigheid uit je poriën. Kies voor een gezichtsstomer met nano-mist technologie om de stoom extra goed door te laten dringen in de huid. Wist je dat je in deze gezichtsstomer zelfs oliën en fruit kunt toevoegen? Hierdoor zullen jouw toegevoegde voedingsstoffen uit de olie of het fruit dus ook in je huid doordringen.

2. Led licht masker

Dit product vind ik heel tof en wil ik zelf ook graag binnenkort gaan proberen. Ik heb het over een led licht masker. Dit led licht masker is daar een goed voorbeeld van. Door middel van lichttherapie worden door middel van dit specifieke led licht masker maar liefst zeven huidbehandelingen toegepast. Hoe tof! Er worden zeven kleuren LED-licht gebruikt en deze hebben allemaal een eigen functie. Zo verhoogt het rode licht bijvoorbeeld de doorbloeding en collageenproductie van je huid en verbetert het gele licht de zuurstofuitwisseling in de cellen van je huid. Cool right?

3. Siliconen gezichtsborstel

Ook de siliconen gezichtsborstel is op dit moment helemaal hot. Een gezichtsborstel verwijdert namelijk niet alleen achtergebleven make-up resten maar ontstopt ook je poriën. Ook scrubt een siliconen gezichtsborstel je huid zachtjes en dit zorgt voor een babyzachte huid. Een paar jaar geleden was het nog best lastig om als Nederlander aan een gezichtsborstel te komen maar tegenwoordig kan je ze gelukkig gemakkelijk online vinden. De prijs van een siliconen gezichtsborstel valt tegenwoordig gelukkig ook reuze mee. Een mooie betaalbare aanvulling op je huidverzorgingsroutine dus.

Welk product zou jij wel eens willen proberen? Ga jij voor de gezichtsstomer of toch voor het Led licht masker? Ik ben benieuwd! Deel nu jouw mening in een comment onder deze blogpost.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.