Thuisfeest tips – 5 tips om jouw feestje thuis memorabel te maken

Heb jij binnenkort een thuisfeest? Dan wil je deze avond natuurlijk wel memorabel maken! Het zal nog wel even duren voordat we weer tot in de late uurtjes kunnen dansen in de kroeg en/of discotheek en dat betekent dat we het vooral extra leuk moeten maken in onze eigen woonkamers. Heb jij binnenkort dus een feestje thuis en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor vijf simpele tips om van jouw feestje thuis een spektakel te maken.

1. Passende versiering voor een prikkie

Wil je jouw thuisfeest professioneel aanpakken? Dan horen daar natuurlijk bijpassende versieringen bij. Denk van tevoren na over het kleurgebruik en zorg er vervolgens voor dat alle accessoires en versieringen deze kleuren bevatten. Door je aan dit kleurschema te houden ziet het geheel er straks niet alleen rustiger maar zelf een tikkie professioneel uit. Stijlvolle instagramstories gegarandeerd. Vind je het moeilijk om jouw kleuren in fysieke winkels terug te vinden of zijn deze versieringen daar ontzettend prijzig? Kijk dan vooral ook even naar wat feestelijke webshops. Daar kan je gemakkelijk versieringen in jouw kleuren terugvinden en betaal je vaak maar een klein bedrag.

2. Silent disco

Wil je uitpakken en je gasten een feest geven waar ze nog lang over zullen napraten? Ga dan een silent disco huren! Niet alleen is het natuurlijk super gaaf om zo’n origineel aspect aan je feest toe te voegen, je buren zullen je ook nog eens erg dankbaar zijn dat je de luide speakers dit jaar in de kast laat staan. Zo kan je tot in de late uurtjes genieten van harde muziek maar ben je niemand tot last. Score!

3. Fotohoek

Wanneer je je best doet om uit te pakken tijdens je thuisfeest is het natuurlijk leuk om later nog eens terug te kunnen kijken naar deze speciale avond. Foto’s worden er toch wel gemaakt (op welke thuisfeest niet!) en hoe tof is het om de mensen op je feestje thuis de kans te geven om unieke foto’s te kunnen maken. Dit kan je natuurlijk doen met leuke foto accessoires maar als je écht wilt uitpakken creëer je een speciale fotohoek. Hang bijvoorbeeld een mooie achtergrond op of ga voor een oldschool Photo Booth. Succes gegarandeerd.

4. Karaoke

Komen er uitbundige mensen naar je feestje die wel van wat sensatie houden? Dan is een karaoke-avond een goed idee! Het eerste halfuurtje zal het even ongemakkelijk zijn maar daarna zal je enorm kunnen lachen om de verschillende optredens van je vrienden en/of vriendinnen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm (bijvoorbeeld je TV) en wat karaoke video’s op YouTube. Wil je het professioneel aanpakken? Zorg dan ook nog voor een microfoon.

5. Themafeest

Wil je er helemaal voor gaan en je gasten een memorabel feest laten ervaren? Ga dan voor een themafeest. Maak het niet te moeilijk voor je gasten (zodat ze niet een hele nieuwe outfit hoeven te gaan kopen) en kies een tof maar simpel thema. Black and white werkt bijvoorbeeld altijd goed aangezien iedereen deze kleuren wel in zijn/haar garderobe heeft en het geheel er uiteindelijk strak uitziet. Helemaal wanneer het kleurthema van je versiering bijvoorbeeld uit veel zwart & goud bestaat.

Besteed jij eigenlijk veel aandacht aan een thuisfeest? Of vind je het zonder al die tierelantijnen ook wel prima? Dat laatste is natuurlijk ook helemaal geen ramp, het gaat uiteindelijk om het gezelschap van je feestje thuis. De mensen zelf zorgen namelijk voor de echte mooie herinneringen. Mocht je zelf nog leuke tips hebben voor een thuisfeest laat ze dan hieronder achter. Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.