Tijdens de koude maanden van je tuin genieten? Zo kan dat!

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik enorm kan genieten van het buitenleven. Wanneer de zon ook maar een beetje schijnt zit ik op mijn balkonnetje en wanneer het echt warm weer begint te worden installeer ik mezelf graag met een boek op ons (best wel ruime!) dakterras. Omdat mijn vriend en ik graag zo buiten zitten heb ik me de laatste tijd een beetje verdiept in manieren waardoor we nog vaker buiten kunnen zitten. En daarvoor bestaan er dus echt wel flink wat opties! Ik heb de beste drie vandaag voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

1. Een muurkas

We beginnen meteen met een knaller en dat is de zogeheten muurkas. Een kas wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt om planten in te kweken maar ook om in te zitten wanneer het buiten wat kouder is. Hoe gezellig is dat?! Wel is het natuurlijk zo dat niet iedereen plek heeft voor een grote kas in zijn/haar tuin maar gelukkig vind je daar bij Buiten-goed een goede oplossing voor. Ik heb het over een muurkas. Een muurkas wordt tegen een muur gemonteerd en heeft geen achterwand. Muurkassen zijn een geweldige oplossing voor mensen die een wat kleinere tuin of buitenruimte hebben maar wel in het vroege voorjaar al van de zon willen genieten.

2.Verwarmde kussens en/of dekens

Heb je wel eens op een terras gezeten met verwarmde kussens? Dan weet je inmiddels hoe comfortabel dit aanvoelt! Gelukkig kan je deze kussens (en dekens) tegenwoordig ook zelf aanschaffen voor je eigen huis en/of buitenruimte. Deze verwarmde kussens worden aangeboden door verschillende merken dus het is aan jou voor welk merk je gaat. Sommige merken bieden deze kussens op dit moment zelfs aan in trendy velvet stofjes, cool right?

3. Terrasverwarming

Je kunt ook kiezen voor een terrasverwarmer. Een terrasverwarmer is een apparaat dat wordt gebruikt om het terras of de tuin te verwarmen. Een erg geliefd item voor mensen die van plan zijn om buiten te zitten als het koud is. Een terrasverwarmer is een efficiënte manier om je buitenruimte te verwarmen. Of je nu op je balkon zit of in je tuin, je kunt zo’n terrasverwarmer overal inzetten. Een terrasverwarmer kan in verschillende stijlen en maten worden verkregen. De meeste verwarmers hebben de vorm van een pilaar, maar er bestaan ook staande, hangende en inbouwverwarmers. Handig! Ook zijn te tegenwoordig te vinden in alle soorten en maten. Zo zit er vast ook een terrasverwarmer tussen die perfect bij de stijl van jouw tuin past. Een terrasverwarmer is een handige manier om te genieten van een avondje buiten in de koude wintermaanden. Niet alleen creëer je met dit apparaat namelijk een comfortabele temperatuur, je realiseert ook direct een gezellige sfeer voor je tuin, terras of balkon.

En, voor welke optie zou jij kiezen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.