Tip: action fotolijstjes

Interieur

Zoals jullie weten zit ik midden in de ‘ik-ga-uit-huis’ periode en dat brengt nogal wat verplichte aankopen met zich mee! Niet heel erg natuurlijk, ik houd van mooie spullen en ben best bereid daarvoor te betalen. Wat ik alleen niet zo leuk vind is te moeten betalen voor alle saaie dingen zoals bijvoorbeeld mijn nieuwe schoonmaakcollectie. Voor die dingen ga ik dus lekker naar de Action! Toen ik gisteren dus even in de heerlijke (trust me, ze hebben daar ook heel veel leuk inrichtspul) winkel aan het rondwandelen was kwam ik een aantal superschattige fotolijstjes tegen. Kijken jullie mee?

Ik vind ze samen zo leuk staan! De fotolijstjes zijn allemaal tussen de €0,50 en de €3,00 dus heerlijke budgettoppers. Het roze fotolijstjes met de vogeltjes is mijn favoriet. Voor de nieuwsgierigen onder ons, de foto’s zijn duidelijk niet van mij! Ik moet ze nog even gaan vullen met leuke foto’s :-)

Komen jullie wel eens bij de Action?

26 thoughts on “Tip: action fotolijstjes”

 1. Ik heb ook een paar mooie kaders uit de Action. Van september tot januari ga ik in Frankrijk wonen en ik heb ook nog een aantal “saaie” dingen nodig waarvoor ik ook naar de Action ga. Ik ga sowieso nog eens opnieuw bij de kadertjes kijken.
  Jana onlangs geplaatst…Kleancolor – MoondanceMy Profile

 2. Hi guys, it’s Jean here!
  I work as a professional an essay writer and have created this content with the intent of changing your life for the better. I started honing my writing skills in my school years. I learned that my fellow students needed writing help—and they were willing to pay for it. The money was enough to help pay my tuition for my remaining semesters of college.
  Ever since school, I have continued to work as a professional writer. I was hired by a writing company based in the United Kingdom. Since then, the dissertations that I have written have been sold around Europe and the United States.
  In my line of work, I have become familiar with hearing, “Jean Hartman, can you help me meet my writing assignment deadline?” I know that I can save their time.

  Professional Writer – Jean – Byrumsocialstudies Team

 3. Welcome Everyone
  Thanks for checking out my writing blog . My name is Liana.
  I have worked a long time in this niche. My aptitude for writing started at a young age. I wrote journaled as a child and eventually went on to work with my school newspaper.
  This early tryst into journalism eventually led me to academic writing. There is plenty of work for professional writers. I specialize in essays, but have the skills to do all types of academic writing.
  Reach out for more information about rates and a price quote. I’m looking forward to helping you.

  Academic Writer – Liana Lynn – Literaturematters Corp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.