kleding shoplog Winkels

Tip: Korting op Converse bij Big Bazar!

foto1

Toen mijn nicht gisteren in een groepswhatsapp liet weten dat ze zojuist All Stars had gekocht voor maar €39,99 moest ik weten waar ze die vandaan had! Mijn witte hoge All Stars waren inmiddels zo goed als zwart (het was zo erg dat ik ze maar als stapschoenen ben gaan gebruiken.. om even een idee te krijgen haha!) en het werd duidelijk tijd voor een nieuw paar. Het bleek een actie van de Big Bazar te zijn en voor ik het wist kreeg ik een lief telefoontje van mijn nicht dat ze ze wel even voor me mee wilde nemen!

foto2

foto3

foto4

foto5versie2

Oh wat ben ik blij met mijn nieuwe vriendjes! Ik kan echt niet zonder mijn All Stars. Ze zitten heerlijk en passen werkelijk over bij dus ik ben super blij dat ik deze zomer weer met fatsoenlijke All Stars voor de dag kan komen. De actie heeft trouwens geen einddatum maar wacht niet te lang want op=op! Mocht je nog een nieuw paar All Stars willen scoren (ze hebben meerdere versies trouwens) zou ik zo snel mogelijk langs de winkel gaan!  Big Bazar zit in aardig wat steden dus voor een filiaal bij jou in de buurt kan je het beste even kijken op de website.

Draag jij wel eens All Stars?

35 thoughts on “Tip: Korting op Converse bij Big Bazar!”

 1. Ja tof! Ik had het vanochtend in de folder zien staan. Helaas heb ik dit weekend net nieuwe schoenen gekocht, dus ik denk niet dat ik nog een paar mag… Meh

 2. Aah jammer vanmiddag geweest en in alle winkels in Utrecht en Nieuwegein uitverkocht in maar 39, alleen maar maar 43/44 en 34/36

  Wel bedankt voor de tip!!

 3. Ik houd niet van All Stars, ik houd in het algemeen niet van sneakers maar deze, juist omdat ze creamy wit zijn, vind ik ze best wel heel tof! Lekker prijsje nu ook bij de BB dan, inslaan zou ik zeggen! Hopelijk zijn ze trouwens wel ‘echt’ en niet zoals met het UGG Fiasco toen.. :O!

 4. Ahhhh ik ben jaloers, je hebt precies de maat die ik moest hebben maar bij ons hadden ze die niet binnen gekregen en ik wilde ook de witte hoge! haha, balen! Super leuk zijn ze !

 5. Ah wat een geweldige actie, heb ze nu dus al helemaal zitten kopen zonder die actie, grrrrrrrrr. Hahahahahah het geeft niet mijn ma heeft genoeg geld. Maar toch zonde… Dankjewel voor dit geweldige artikel I LOVEEE YOU SO DAMN MUCH!

 6. Vandaag heb ik ook even gekeken bij big bazar
  mijn originele converse mee genomen en vergelijken

  heb echter het idee dat ze nep zijn bij big bazar
  overgeslagen dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge