fashion

Tip: Primark bag

tasje1

Hi ladies! Gisteren ging ik even naar de Primark voor wat nieuwe kleding, ik had namelijk nog wat items nodig voor de video van vandaag (waar ik trouwens heel veel zin in heb!) en ik ben weer met heel veel leuks de winkel uitgestapt. Toen ik bovenstaande tas tegenkwam was het meteen raak.. die moest mee naar huis. Ik had hem al eerder gezien bij een vriendin maar het mooiste van het hele verhaal was dat het tasje nu afgeprijsd was naar 5 euro! Mocht je dus binnenkort nog in een stad komen waar een Primark is…

tasje2

Ook kocht ik nog wat andere items maar die zie je binnenkort vanzelf verschijnen in de video. Het was sowieso toch al niet genoeg voor een shoplog dus no worries. Ga jij nog iets leuks doen vandaag? Of heb je lekker vrij?

Fijne dag allemaal!

24 thoughts on “Tip: Primark bag”

  1. Deze kleur is ook prachtig! Ik heb dezelfde al een aantal weken in het groen.

    Eerst dikke twijfel omdat mijn moeder zeurde dat het niet handig was met de open zijkanten (zie diefstal gevoelig etc.). Maar oh wat ben ik blij dat ik lekker koppig bleef en dit beeldschone exemplaar van inderdaad 5 euro heb meegenomen. Ga je plezier van hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge