TK MAXX Nijmegen opening – kijkje in de winkel!

Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de TK MAXX Nijmegen opening en een betere avond had je mij niet kunnen geven. Ik ben sowieso al gek op deze winkel (waarvoor ik voorheen naar Eindhoven moest) dus dat hij nu op loopafstand van mijn huis zit is voor mij natuurlijk helemaal top. Ik mocht een +1 meenemen en nam dus ook gezellig vriendin (en mede TK MAXX-liefhebber) Nina mee. Bij binnenkomst kregen we allebei een giftcard dus dat was extra leuk! We waren allebei super enthousiast en hebben volgens mij elk verborgen hoekje van de winkel wel gezien. Omdat ik weet dat er genoeg meiden uit Nijmegen mijn blog volgen leek het me een leuk idee om de foto’s die ik die avond heb gemaakt met jullie te delen. Zo weet je al een beetje wat je kunt verwachten mocht je er deze herfstvakantie nog naartoe gaan. Klik snel verder voor alle foto’s!

TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen
TK MAXX Nijmegen

Wat een variatie hé? Sommige mensen kunnen helemaal niet tegen zoveel verschillende kleuren, vormen en merken maar ik vind het juist heerlijk om zoveel verschillende items in een winkel samen te zien. Lekker veel keuze en je weet nooit wat je tegenkomt. Niet voor niets dat TK MAXX bekend staat om het ‘schatzoeken’. Er kwamen die avond o.a. merken voorbij als Fila, Michael Kors, Levi’s, Topshop, BECCA, Too Faced, Calvin Klein en ga zo maar door. Ik ging zelf naar huis met een super leuke herfstjas (adviesprijs 89,99 maar ik nam ‘m mee naar huis voor 24!) en een paar mooie gouden merkringen. Ik ga deze week zeker nog een keertje terug voor een uitgebreide sessie want je kunt echt uren doorbrengen in deze winkel. Vooral de home-afdeling moet ik nog even grondig langsgaan want ik kan nog wel wat home accessoires gebruiken. Hij is niet zo groot als de TK MAXX in Eindhoven maar alsnog is hij aardig groot. Zeker voor Nijmegen is het een flinke store. Je kunt TK MAXX Nijmegen vinden in het oude pand van V&D en de openingstijden zijn als volgt:

TK MAXX Nijmegen openingstijden:

Maandag 11:00–18:00
Dinsdag: 09:30–18:00
Woensdag: 09:30–18:00
Donderdag 09:30–21:00
Vrijdag: 09:30–18:00
Zondag 12:00–17:00

En het adres van de nieuwe store is:
Grote Markt 1-3, 6511 KA Nijmegen

En, ga jij een kijkje nemen in TK MAXX Nijmegen of ben je inmiddels al even langs geweest? Ik ben fan!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Iris

    Wat leuk dat er in Nijmegen nu ook een TK Maxx zit! Ja, ik ga er zeker een keertje heen!!

  2. Rosanne

    Heel stom, maar ik ben nog nooit in een TK Maxx geweest. Het doet mij een beetje denken aan zo’n grote supermarkt in Amerika haha! Ik wil er wel echt een keer een kijkje gaan nemen.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.