Tof merk: Wanderlust Amsterdam!

Merken

wanderlust1

Zoals jullie weten zijn we alweer aangekomen bij het einde van de zomermaanden en moeten alle winkels weer ruimte maken voor de herfstcollecties. Heel fijn wel voor de shopaholics onder ons want dit betekent SALE! Ook ik ben er de afgelopen weken flink voor gegaan en heb weer een aantal mooie items in huis gehaald. De saleperiode is natuurlijk hét moment om nieuwe (en vaak duurdere..) merkjes uit te proberen en zo kwam ik een week geleden terecht bij een wel heel mooi merk: Wanderlust Amsterdam. Benieuwd naar dit merk en mijn nieuwe aankopen? Klik dan snel verder!

wanderlust easy tiger shirt

Hier zie je het eerste shirt wat ik mee naar huis nam! Een shirt wat lijkt op een oldschool sportshirt in combinatie met heel veel over the top shit. Heerlijk vind ik het. Stoere kleuren, tijgerprintje, goede letters.. ik ben fan! Wel is dit voor mij een shirt wat ik niet elke dag zou dragen (het is geen basic ding wat je overal bij kan dragen) dus ik vond hem na de afprijzing wel een stuk aantrekkelijker dan eerst. De originele prijs was namelijk een tikkie aan de dure kant (€79,99) maar voor 40% korting nam ik hem graag mee naar huis!

wanderlust namaslay shirt

Natuurlijk mocht ‘Namaslay’ ook niet op de salestapel blijven liggen dus deze hangt nu ook lekker in mijn kledingkast. Tsja, je bent een beautyaddict of je bent het niet he? De originele prijs van dit shirt was €59,99 en ook deze nam ik mee naar huis met 40% korting. Wat een onwijs fijn en zacht stofje dit! Beide shirts kocht ik bij van Tilburg in hun filiaal in Nistelrode waar ze dit mooie merk genaamd Wanderlust Amsterdam dus verkopen. Het merk beschrijft zichzelf als volgt:

Wanderlust is here for those risk takers. We bring a vintage inspired mix and match of dreamy bohemian styles and prints with a rock & roll soul to everyone who dares to stand out. No time for basics, we always choose fun.

En fun is het zeker! Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?
En kende jij dit merk al?

8 thoughts on “Tof merk: Wanderlust Amsterdam!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.