Tommy Hilfiger horloge review | 2021

Een tijdje terug vertelde ik jullie dat ik al even op zoek was naar een mooi klassiek horloge. Goud natuurlijk, net zoals de rest van mijn ekstercollectie. Ik kan jullie inmiddels vertellen dat ik een mooi exemplaar heb gevonden! Het is er uiteindelijk een van Tommy Hilfiger geworden van de webshop Brandfield en in deze review vertel ik je alles over het horloge, de kwaliteit, de prijs en mijn ervaring met deze webshop. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

tommy hilfiger horloge review

Ik heb al eerder sieraden van Tommy Hilfiger in mijn bezit gehad en daar ben ik altijd heel tevreden over geweest. Ik droeg bijvoorbeeld een aantal jaren terug élke dag een Tommy Hilfiger horloge (en dat zo’n 1,5 jaar lang) en deze is echt ontzettend lang mooi gebleven. Pas na een jaar tot 1,5 jaar later begonnen er lichte gebruikssporen te ontstaan. Met de sieraden van Tommy Hilfiger zit het als je het mij vraagt dus ook wel goed. Dit was ook de reden dat ik uiteindelijk nog een keer voor een Tommy Hilfiger horloge ben gegaan.

tommy hilfiger horloge review

Dit horloge bestelde ik bij de webshop Brandfield en mijn pakketje kwam, zoals ik ook wel had verwacht, onbeschadigd aan. Top! Waarschijnlijk ken je deze webshop wel (ik schreef er toevallig al eerder deze review over!) en ik wist dus ook dat ik vertrouwen kon hebben in deze webshop. Brandfield is de afgelopen jaren ook echt uitgegroeid tot een enorme naam met een nog groter aanbod dus ik heb ook een flinke tijd kunnen zoeken naar een mooi en kwalitatief horloge. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de Tommy Hilfiger TH1782069. Een prachtig klassiek dames horloge met een tijdloos design. Het horloge is verpakt in een mooi bijpassend Tommy Hilfiger doosje waar je het horloge later eventueel ook nog in kunt bewaren.

tommy hilfiger horloge review

Hierboven zie je mijn nieuwe dagelijkse horloge. Wat mij direct opviel aan dit horloge was het gewicht, dit horloge woog namelijk veel minder dan ik had ingeschat. Of je dat wel of niet waardeert hangt echt af van je persoonlijke voorkeur natuurlijk maar ik vond het eigenlijk wel fijn. Je hebt in ieder geval geen zwaar horloge aan je pols hangen.

Kwaliteit

Ik draag het horloge nu inmiddels twee maanden en kan nog geen enkele vorm van slijtage ontdekken. Maar over de kwaliteit kan je natuurlijk eigenlijk pas echt wat zeggen over 5/6 maanden. Daar is het nu dus ook nog te vroeg voor. Wel ben ik natuurlijk andere horloges van Tommy gewend en deze gingen erg lang mee. Over de kwaliteit maak ik me dus ook echt geen zorgen.

Wat kost dit Tommy Hilfiger horloge?

Horloges van Tommy Hilfiger zijn over het algemeen niet enórm prijzig maar zitten met hun prijs vaak wel alsnog boven de honderd euro. Dit specifieke model was bij Brandfield op het moment van mijn aankoop 179 euro.

Eindbeoordeling

En, zou ik een horloge van Tommy Hilfiger aanraden? Absoluut! Met dit horloge ben ik opnieuw weer erg blij en ik gok dat ik hier ook nog lang tevreden over zal zijn. Door de klassieke vormgeving zal ik er ook niet snel op uitgekeken raken en dat is (vooral voor mijn impulsieve persoonlijkheid) echt top. Ik ben dus super tevreden met mijn nieuwe horloge! De service van Brandfield was ook weer top dus mocht je binnenkort een horloge gaan aanschaffen zou ik die webshop ook zeker kunnen aanraden.

En, wat vind jij van de horloges van Tommy Hilfiger? Zou jij dit horloge ook kunnen dragen of heb je juist een ander (favoriet) merk waar je graag sieraden van koopt? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.