TONI&GUY Dry Shampoo

Zoals jullie wel weten ging ik een tijdje terug naar het TONI&GUY event waarbij ik een haar makeover + een uitgebreide uitleg kreeg over de nieuwste TONI&GUY producten. Ik geef het maar gewoon eerlijk toe, toen ik het evenement binnenstapte had ik nog nooit iets van TONI&GUY in mijn handen gehad. Het merk pakte op de een of andere manier nooit mijn aandacht en dat vind ik nu doodzonde. Wat een topproducten bevat dit merk!! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriet: de Dry Shampoo. Zijn we al benieuwd?

De slogan van het product: ‘Day 2 freshness’. Van mij hadden ze het ook wel ‘Always freshness’ kunnen noemen aangezien je met deze dry shampoo makkelijk een week lang met ongewassen haar kunt rondlopen. En nee, dan bedoel ik niet in je pyama voor de TV maar gewoon naar feestjes inclusief complimentjes als ‘oh wat zit je haar mooi!’ ‘wat, al 3 dagen niet gewassen?!’. Goed, je hoeft natuurlijk niet te vertellen dat je je haar al 3 dagen niet gewassen hebt maar deze droogshampoo verbloemt het zeker. We kennen dat moment allemaal wel toch? Leuk feestje voor de boeg, haast, veel te veel te doen en haar dat 2,5 uur nodig heeft om te drogen na het douchen…

that’s where the dry shampoo comes in.

Ik ben groot, ik herhaal GROOT fan van deze Dry Shampoo. Hij geeft mijn haar volume waar je U tegen zegt en dan hebben we het nog niet eens over de geur gehad (die is gewoon goddelijk te noemen). De hele lijn ruikt trouwens fantastisch maar juist wanneer je het nodig hebt, bij second day hair dus, is het fijn om te weten dat je haar lekker fris ruikt.

Eindconclusie:

Dry Shampoo van TONI&GUY is een droogshampoo waar ik mijn hele leven al naar zocht. Geen lelijke witte strepen maar een flinke volumeboost die je second day hair binnen no-time omtovert tot een sterrenkapsel. De hairstylist die mijn haar deed tijdens het event (herinneren jullie je de instagram foto’s van mijn haar nog?) ging ook flink tekeer met de bus droogshampoo en mede daardoor had ik na de behandeling zo’n grote bos met volumineuze krullen op mijn hoofd. Voor €11,99 koop je hem bij Etos en dat vind ik een koopje voor wat je ervoor terugkrijgt. Volume, freshness and much more. Ik zeg doen!

Gebruiken jullie al producten van TONI&GUY?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

13 Comments

 1. femketje

  Klinkt super goed! ♡
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 13/8; Sprinkle Me Pink!My Profile

 2. Kimberley

  Je maakt me nieuwsgierig, haha! ;) Ik heb wel eens Batiste dryshampoo gebruikt maar daarbij viel het effect me een beetje tegen, misschien zou deze beter werken..
  Kimberley onlangs geplaatst…Geshopt in Washington: Beauty & FashionMy Profile

 3. Rosa

  Je bent heel enthousiast! Dat zijn toch wel de leukste reviews om te schrijven:)
  Rosa onlangs geplaatst…Dupe Essie Mint Candy Apple?My Profile

 4. Lotte

  Ik vind de producten van Toni & Guy erg fijn, maar de droogshampoo heb ik nog nooit gebruikt. Je klinkt zo enthousiast, dus misschien moet daar maar eens verandering in komen.
  Lotte onlangs geplaatst…Hair: What I use everyday.My Profile

 5. Angela

  Dat klinkt als een fijne droog shampoo! Ik heb nu eentje van andrèlon maar jij bent hier zo enthousiast over, binnenkort maar inslaan!
  Angela onlangs geplaatst…Ik ben terug!My Profile

 6. Charlotte

  Dit is er zeker eentje om in mijn achterhoofd te houden als mijn andere droogshampoo op is… Droogshampoo is ook iets dat je altijd in huis moet hebben vind ik. Niet om alle dagen te gebruiken maar wel in noodgevallen waar je geen tijd hebt om je haren te wassen.
  Charlotte onlangs geplaatst…3 stappenplan van CliniqueMy Profile

 7. Marijke (marykejane)

  Ziet er goed uit! Ik ben wel blij met mijn droogshampoo van Batiste dus daar hou ik het nu ook wel even bij! :)
  Marijke (marykejane) onlangs geplaatst…Me, myself and my books… (herexamen – update)My Profile

 8. Dagmar

  Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik het product van Tony & Guy dat zorgt voor een strandeffect in je haar. Ook echt een heerlijk product met een geweldig resultaat.
  Dagmar onlangs geplaatst…Unboxing the Goodiebox second editionMy Profile

 9. Robin

  Klinkr heel goed!
  Robin onlangs geplaatst…Shoplog DM (Duitsland)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.