Too Good To Go Ervaring – Review Bakkerij

Too Good To Go ervaring nodig? Ik kan je wellicht verder helpen! Too Good To Go is een app waar ik nu al een tijdje geregeld gebruik van maak maar waar ik nog nooit iets over geschreven heb. Zonde, want ik denk dat deze app voor heel veel mensen erg aantrekkelijk zal klinken! Het leek me dus ook een leuk idee om zo nu en dan mijn bestellingen (gekocht met de app) te delen op mijn blog. Vandaag is het tijd voor de eerste Too Good To Go bestelling: een magic box van Bakkerij Sanders in Herpen. Ben jij benieuwd naar mijn Too Good To Go ervaring? Laten we dan snel starten!

Goed, Too Good To Go dus. Het lijkt me handig om eerst uit te leggen wat je precies met deze app kunt. De app Too Good To Go is in eerste instantie opgestart om voedselverspilling tegen te gaan (vandaar ook too good to go). Bakkerijen die aan het einde van de dag broden moeten weggooien of bijvoorbeeld sushi-restaurants die vijf minuten voor sluitingstijd blijven zitten met op dat moment nog perfecte California rolls? Verleden tijd! Met deze app kan je namelijk eten wat nog perfect in orde is maar normaal gesproken weggegooid zou worden ophalen voor een veel voordeligere prijs. Heeft een bakker aan het einde van de dag dus nog een aantal broden en/of taarten over met een totaalwaarde van bijvoorbeeld €14,99? Dan kan jij dit pakket via de app ophalen voor maar €4,99. Zo heb je dus luxe brood van de bakker voor een prikkie én voorkom je voedselverspilling. Hetzelfde geldt voor restaurants, schoolkantines, supermarkten en ga zo maar door. Wat er in jouw pakket zit blijft een verrassing, je weet dus van tevoren niet wat je koopt! Een pakket bij Too Good To Go noemen ze hierdoor dus ook een ‘Magic Box’. Dit vind ik ook het leuke aan de app, zo kan je producten uitproberen die je misschien normaal niet zo snel zou kopen of zelfs nog helemaal niet kent.

Zelf maak ik geregeld gebruik van de app wanneer ik een nieuwe broodvoorraad nodig heb. Brood is bij de bakker toch vaak nét wat lekkerder dan bij de supermarkt en voor zo’n kleine prijs is dat natuurlijk een goede deal. Ook ben ik met brood verre van kieskeurig en kan het dus eigenlijk ook niet misgaan wat ik ontvang. Op de foto’s in deze blogpost zie je 2x een Magic Box van Bakkerij Sanders Herpen. De pakketten van Bakkerij Sanders Herpen zijn maar €3,99 en hiervoor krijg je een box met een normale waarde van €11,99. Ik had er in dit geval twee besteld omdat ik de broden deelde met mijn moeder. Voor alles op de foto (6 gebakjes, 5 broden, 4 croissants en een stokbrood) heb ik dus samen maar €7,98 betaald. Hoe leuk is dat? Ik ben keer op keer super tevreden wanneer ik een Magic Box bestel bij Bakkerij Sanders (zowel de vestiging in Schaijk als in Herpen) dus dit was zeker niet de laatste keer. Woon je dus in Brabant of ben je toevallig eens in de buurt dan is dit een hele fijne aanrader!

Wanneer is Too Good To Go iets voor jou?
De app Too Good To Go kent meerdere doelgroepen maar is helaas niet geschikt voor iedereen. Wanneer je bijvoorbeeld een hele kieskeurige eter bent is het risico te groot dat je Magic Box producten bevat waar je niet gelukkig van wordt. Zo haal ik bijvoorbeeld geen Magic Box bij de supermarkt aangezien ik op dat gebied wel een sterke voorkeur heb en liever zelf bepaald wat ik in mijn koelkast stop. Ook kan het lastig zijn om de app te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld vegetarisch of vegan eet, veel supermarkten hebben namelijk aan het einde van de dag veel vlees over en stoppen dit dan in een Magix Box. Daar heb je met een strenge vegan lifestyle natuurlijk niets aan. Dit neemt natuurlijk niet weg dat er veel mensen zijn die de app wél enorm zullen waarderen! De app is naast goed tegen voedselverspilling namelijk ook super geschikt voor mensen met een klein budget (studenten bijvoorbeeld!) of mensen die graag wat willen besparen op een leuke manier.

Benieuwd welke restaurants, supermarkten of lunchbars uit jouw omgeving meedoen? Dit zie je in de app zelf! Voer gemakkelijk je locatie in en zie direct op welke plekken je vandaag nog een Magix Box kunt ophalen. Have fun!

Heb jij al eens gebruik gemaakt van Too Good To Go? En wat was jouw Too Good To Go ervaring?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.