fashion

Torremolinos

torreeeettjjj

Hi meiden! Ik vond maar eens tijd worden voor een kleine update vanuit Torremolinos. Het is alweer dag drie en ik heb het enorm naar mijn zin. Het weer is fantastisch (25 graden.. voelt als 30) en het strand adembenemend mooi. Ook zijn we gisteravond al even het stadje (wat een grote stad bleek te zijn) ingelopen en het barst hier van de prachtige winkels. Ik ben ook al een Stradivarius en een Pull & Bear tegengekomen dus dat gaat helemaal goed komen. Toen we gisteren even iets gingen drinken in de stad maakte mijn vader deze foto van me en het leek me leuk hier af en toe te delen wat ik zoal draag hier in Torremolinos! Zouden jullie vaker outfits willen zien?

Blouse: Levi’s (vintage)
Shirt: Primark
Shorts: Pull & Bear
Shoes: van Haren
Watch: Action (ja echt!)

31 thoughts on “Torremolinos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge