Reizen

Walking on sunshine!

YAY! Nog maar een nachtje slapen en dan stap ik in het vliegtuig naar Malaga! Ik ga samen met mijn ouders voor 11 dagen naar Torremolinos en ik heb er enorm veel zin in. Torremolinos is een grote, zonnige badplaats in zuid Spanje waar we 11 nachtjes zullen verblijven in een appartement aan zee. Marbella, Benalmádena en Malaga liggen om de hoek dus ook daar zullen we veel te vinden zijn :-)

torremolinos

Natuurlijk neem ik mijn vlogcamera mee en ik ga jullie dus ook zeker voorzien van vlogs, outfits en meer! Hebben jullie nog leuke ideetjes voor video’s terwijl ik op vakantie ben? Ik wil zoveel mogelijk gebruik gaan maken van het zonnetje en de prachtige omgeving! De blog zal trouwens ook niet stil blijven staan. Ik heb verschillende video’s en artikelen ingepland staan dus jullie hoeven je absoluut niet te vervelen!

Ik heb er zin in! Heb jij al fijne vakanties gepland staan voor de zomer?

28 thoughts on “Walking on sunshine!”

  1. Ik ga elk jaar naar Malaga omdat familie daar woont. :) Bij café Milano (in Malaga) hebben ze hele lekkere crêpes met ijs, ligt niet in het centrum. De haven van Malaga is ook leuk om heen te gaan en aquapark met superglijbanen. Er zijn vlakbij (bij Nerja volgensmij) ook stranden waar je goed kan snorkelen. Ook Ronda is vlakbij en je kan een rivierwandeling door de bergen van Nerja maken. Veel plezier!

  2. Ik ben net een week terug uit Torremolinos en het is echt leuk. Heerlijk weer en een mooi strand. Ik weet niet precies waar je zit maar het is ong. 20 minuten met de metro naar Malaga. Echt een leuke stad is dat! Veel plezier in ieder geval, hoop dat je t naar je zin hebt. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge