Trend | Eettafel van beton

Robuuste tafels zijn nu al een tijdje een enorm populaire trend. Zo zagen we tijdens het afgelopen jaar al geregeld prachtige grote tafels voorbijkomen met dikke, zware tafelbladen. Vaak waren deze tafelbladen van hout maar daar is inmiddels verandering in gekomen. In plaats van een houten eettafel kiezen veel mensen tegenwoordig voor een eettafel van beton! Ik laat je vandaag een paar prachtige opties zien waar je sowieso gelukkig van wordt wanneer je houdt van een moderne en robuuste look in je keuken en/of woonkamer.

1. Betontafel met kruis


De eerste mogelijkheid voor een tafel van beton is een betontafel met kruis. Deze combinatie zagen we in 2019 al vaak voorbijkomen bij normale houten bladen maar nu dus ook bij de versies met beton. Niet alleen is het kruis dus enorm trendy op dit moment maar ook kan het een fijne speelse toevoeging zijn voor een wat koude, moderne keuken.

2. Betontafel met trapezepoot


Houd je van creatieve touches in je keuken en/of woonkamer? Dan is een betontafel met trapezepoot wellicht iets voor jou! De zogenaamde trapezepoot loopt iets naar elkaar toe zoals je kunt zien in bovenstaande foto. Niet zo heftig als bij een betontafel met kruis, wel weer net een stukje meer eigen dan de traditionele u-poot. Erg leuk!

3. Betontafel met u-poot


De derde mogelijkheid bij een betontafel is de zogenaamde u-poot. De naam komt natuurlijk door de vorm van de poot, deze lijkt namelijk op een ‘u’. Dit is de meest hoekige en moderne variant van de drie en zal ook wat minder snel gaan vervelen. We zijn immers gewend aan hoekige, vierkante poten onder onze tafels. Een mooie tijdloze optie dus.

En dat waren de drie versies alweer! Een betontafel kan natuurlijk bij heel veel verschillende soorten keukens en/of woonkamers. Zo kan hij een speelse woonkamer wat meer rust geven maar staat hij ook heerlijk strak bij een moderne keuken. Je kunt de zogenaamde betontafels tegenwoordig op steeds meer plekken vinden. Zo heb ik ze al geregeld in fysieke winkels voorbij zien komen maar online zoeken is natuurlijk nog veel makkelijker. Helemaal bij zware meubels zoals tafels is het natuurlijk erg praktisch dat je online bestelling direct naar je voordeur wordt gebracht.

En, wat vind jij van de zogenaamde betontafels? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. Susanne

    Wat een prachtige tafels zijn dit! Ik ga denk ik voor een betontafel in mijn volgende huis. Wat een stijlvol item.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.