Overig

Valencia

valensss

Wanneer vriendinnetje R stage loopt in Valencia en jij wat meer vrije tijd hebt door je afgebroken stage is de keuze natuurlijk zo gemaakt: ik ga een paar dagen naar Valencia! De 14e van deze maand is het zover en ik heb er enorm veel zin in. Het is daar op dit moment rond de twintig graden dus denk maar niet dat ik daar ook maar één dikke trui aan ga raken! Ik ben super benieuwd naar de stad, de stranden en de uitgaansgelegenheden maar wanneer ik naar bovenstaande foto’s kijk moet dat sowieso goed komen :-) Vanzelfsprekend neem ik mijn camera mee en ga ik waarschijnlijk een fotoverslag maken van de trip. Dan kunnen jullie ook meegenieten!


Ben jij al eens in Valencia geweest? En wat is je het meeste bijgebleven?

26 thoughts on “Valencia”

 1. Oh wat leuk! Ik heb ook een vriendinnetje dat stage in Spanje loopt en zij is ook een paar dagen naar Valencia geweest. Moet echt een geweldige stad zijn! Mijn vriend en ik wouden er afgelopen zomer op vakantie, maar het is toch Griekenland geworden. Have fun :D

 2. Valencia is echt een prachtige stad! Ik ben er vorig jaar op studiereis geweest. Vooral de Ciudad de las Artes y las Ciencias (2e foto) is erg indrukwekkend :)
  Have fun! ;)

 3. Heee Sharon,

  Super leuk dat je gaat! :) Wij gaan van het voorjaar met uitwisseling naar Valencia! :) Dus dan kan ik mooi jou verslag nog even lezen om de leuke plekjes van de stad te weten! Zou je misschien ook kunnen vragen hoe oud je moet zijn om opstap te kunnen daar?
  Ps: Have a lot of fun!

  xoxo Hilde-Marije

 4. Heel gaaf dat je naar Valencia gaat en zeker de moeite waard. Ik ben er twee jaar geleden geweest. Ciudad de las artes y ciencas is erg leuk om heen te gaan als je van kunst en wetenschap houd, een soort van Nemo. Maar van buiten is hij ook al gaaf om te bewonderen. Zoiezo het hele gebied eromheen, heel mooi architectuur. Oceanografico is ook leuk, een soort dolfinarium maar dan veel mooier. Plaza Ayuntiemento, La Lonja, de kathedraal is mooi. Bioparc vond ik ook leuk, heel groot dierentuin, de dieren worden daar afgeschermd met grote rotsen en niet met hekken zoals hier. Verder is het strand daar leuk, kan je aardig goed shoppen (aqua multiespacio is een leuk shoppingmall), veel historische bezienswaardigheden zien en lekker eten! :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.