Review: Vaseline Spray & Go

Bodylotion, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Van de ene kant is het heerlijk om je huid te verwennen met een dikke laag verzorgende creme maar van de andere kant zijn de grote potten onhandig,onhygienisch en vooral tijdrovend. Toen Vaseline met een vernieuwende bodylotion kwam, namelijk een bodylotion in sprayvorm, werd ik erg benieuwd. Kijk je mee?

Niets zo vervelend als er achter komen dat je huid wel erg droog aanvoelt wanneer je haast hebt. Ooit geprobeerd je broek aan te trekken met een huid die zojuist is ingesmeerd met bodylotion? I know the feeling. Vaseline belooft dat je huid binnen een paar seconden weer normaal aan zal voelen (maar dan wel een stuk verzorgder!).

En hoe werkt het dan precies, zo’n sprayflacon? Het is eigenlijk heel simpel. Je voorziet je lichaam (van 10cm afstand!) van lichte spraytjes bodylotion en wrijft het vervolgens heel gemakkelijk weer uit. Dat moest ik natuurlijk even testen..

Deze foto’s zijn letterlijk een paar seconden naar elkaar genomen. Ik vind het resultaat echt verbluffend! De bodylotion sprayt net genoeg (je hebt zo geen last van overbodige hoeveelheden) zodat je zelf kan beslissen welke hoeveelheid je aan gaat brengen. De lotion voelt ook erg luchtig en prettig aan zodat hij binnen no-time uitgesmeerd is. Over het drogen liegt Vaseline ook niet, zoals je kan zien op de foto was de bodylotion al droog voordat ik er erg in had! Mijn huid voelde een stuk verzorgder aan en (ook niet onbelangrijk) rook ook nog eens heerlijk!


De bodylotion komt in verschillende varianten. Van links naar rechts zie je hier de Cocoa, Haver en Aloe Vera versies. De drie bodylotions hebben ook alledrie een andere functie ( en geur! ) Zo is de ‘Coco Radiant’ versie bijvoorbeeld extra goed bij een droge huid en heeft de ‘Essential Moisture’ versie juist een kalmerende en verzachtende werking bij de gevoelige huid. Aloe Fresh zorgt voor een verfrissend maar zeker ook een kalmerend gevoel. Mocht je problemen hebben met je vochtbalans zou ik ook zeker voor Aloe Fresh gaan.

Geen echte problemen met je huid maar toch op zoek naar een lekkere en snelle bodylotion? Dan zou ik sowieso gaan voor Cocoa Radiant. Wat een geweldige geur is dit zeg! Deze blijf ik maar sprayen..

Deze vernieuwde bodylotions zijn nu al te koop dus ik zou zeggen ren naar de winkel! Ik ben in ieder geval groot fan. Voor een flacon van 190ml betaal je €6,89. De Vaseline Spray & Go Bodylotions zijn o.a. te koop bij Kruidvat.
Misschien vind je dit ook leuk:

18 Comments

 1. Kimberley

  Lijkt me heel handig! Ik vind het altijd zo vervelend als je moet wachten tot alles is ingetrokken. Volgens mij zijn ze alleen wel een stukje duurder dan de ‘normale’ bodylotion van Vaseline, toch?
  Kimberley onlangs geplaatst…Gratis nagellak bij kledingmerk SandwichMy Profile

 2. Mandy

  Lijken me erg fijn! Ik breng haast nooit een creme aan omdat het altijd zo lang duurt, dit is wel wat voor mij.!
  Mandy onlangs geplaatst…Winactie #3 MardyMakeUpShopMy Profile

 3. Marloes

  Lijkt me erg fijn! Vooral die met aloe vera lijkt me lekker!
  Marloes onlangs geplaatst…Filmpje: What’s in my Beach Bag?My Profile

 4. martina

  aloe vera lijkt me fijn op vakantie!
  martina onlangs geplaatst…22 Juli 2013My Profile

 5. femketje

  die met aloe vera lijkt me wel wat :D
  femketje onlangs geplaatst…Amika Blow Up Spray.My Profile

 6. Dionne

  Lijkt mij handig en erg lekker!
  Dionne onlangs geplaatst…Perfect jeans: Esprit JeansMy Profile

 7. Alette

  Jaaaaa.. deze zijn fijn he? :) Ik ben er ook erg blij mee! Opeens ‘smeer’ ik me wel netjes elke ochtend in.
  Alette onlangs geplaatst…Every day Make-upMy Profile

 8. Kirsten

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze!
  Kirsten onlangs geplaatst…beauty / eye roll-onMy Profile

 9. Emma

  Deze lijken me heel erg fijn! Zeker voor op vakantie is dit superhandig.

 10. Lalsjd

  Leuk idee maar te duur

 11. Lois Lorinde

  Wat een heerlijk spul lijkt me dit!

 12. Melissa

  Oh, ik keek op bloglovin en ik zag jou artikel staan, ik was razend benieuwd want ik vond het raar, sprayflacons van vaseline? :D haha!
  Ze zien er inderdaad geweldig uit, ik kan me haast niet houden nu om naar de winkel te rennen, nadeel als je dicht tegen een winkelstraat woont ;$ Maar ik ga me toch nog even inhouden, en even de rest opmaken, ze zien er heerlijk uit! :D

  Liefs x

 13. Charissa

  Wow, dat is echt super handig!

 14. Lindsay

  Toch had ik ze liever iets goedkoper gezien……ze lijken me wel heel fijn!

 15. Caro

  Klinkt heel erg goed! En fijn dat ze zo snel intrekken, dat scheelt een hoop tijd! :-)
  Caro onlangs geplaatst…3 Vero Moda OutfitsMy Profile

 16. maureenlisanne

  Ze lijken me heel erg fijn, en mocht mijn bodylotion nu net op zijn, ha.
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Win | Sleek Blush by 3 Palette!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.