Overig

Victoria’s secret – Bombshell Body Mist

Nooit eerder was ik bij een Victoria’s Secret langs geweest. Ik ben nog nooit (huil) in Amerika geweest en aangezien ik de laatste tijd eigenlijk nooit meer via Schiphol vlieg (en wanneer ik dat wel doe vlieg ik blijkbaar ‘s nachts) had ik nog nooit de kans gekregen om de store op Schiphol eens te bezoeken. Toen ik laatst samen met mijn moeder naar het gemeentehuis in Amsterdam-Zuid moest en zag dat de volgende treinstop Schiphol zou zijn besloten we dat we na onze afspraak nog even langs schiphol zouden gaan. Hoe leuk is dat? Doodleuk met alleen maar onze handtas als handbagage (ok, alle opzichtige koffers daar zorgden toch wel een beetje voor vakantie-heimwee) bezochten we de winkels van Schiphol Airport. Toen ik de Victoria’s Secret store steeds dichterbij zag komen kon ik mijn geluk niet op. Of ik ook werkelijk iets meegenomen heb? Natuurlijk! Lees snel mee :-)

Ik ging dus overduidelijk voor een Body mist. Wat een beauty right? De flacon is gemaakt van plastic maar dat maakt de body mist zeker niet minder chique. Het roze gecombineerd met het doorzichtige plastic maakt de flacon erg stijlvol maar toch ook jong en girly in mijn ogen.

Deze body mist genaamd ‘Bombshell’ komt o.a. aan zijn geur het gebruik van passievrucht, ananas, vanille, aardbei, jasmijn & musk. Victoria’s Secret beschrijft de geur als volgt:

Sexy today. Sexy tomorrow. Sexy forever. A glamorous blend of purple passion fruit, Shangri-la yellow peony and vanilla orchid.

Ik ben er in ieder geval gek op! Het is een vrouwelijke, sexy, frisse maar toch hele stijlvolle geur die ik echt aan iedere kan aanraden. Ik werd vooral verrast door de lange aanwezigheid van de geur aangezien je dit bij andere bodymist / eau de toilette producten niet vaak tegenkomt. De geur blijft makkelijk een hele dag aanwezig! Ook is de prijs/kwaliteit verhouding hierdoor enorm voordelig aangezien je maar 25 euro betaalt voor een hoeveelheid van 250(!) milliliter.

Ik ben dus enorm verrast door de producten van Victoria’s Secret en ga zeker snel nog eens terug. Een middagje winkelen op Schiphol Airport kan ik je ook aanraden! Er zijn genoeg winkels en eetgelegenheden aanwezig wat het ‘winkelcentrum’ vooral tijdens een regenachtige dag een erg leuke invulling maakt!

Heb jij al producten in huis van Victoria’s Secret? En waar heb jij ze gekocht?

18 thoughts on “Victoria’s secret – Bombshell Body Mist”

  1. Ik heb nog niks van Vicotria’s Secret omdat ik eigenlijk nooit in Amsterdam kom.. Kom ik toevallig op Schiphol dan is het omdat ik op vakantie ga en meestal is het dan of heel laat of heel vroeg en dan is er nog geen winkel open..
    Anita onlangs geplaatst…Velvet Flocking NailsMy Profile

  2. Wat een mooie verpakking zeg! Ik heb zelf een lipgloss, body mist en een body lotion van Victoria’s Secret. De body mist en de lipgloss kocht ik in Curacao en de body lotion op Schiophol :)

  3. Ik heb 4 verschillende geuren bodymist, een luchtje, 7 bh’s, 4 strings en hotpants en een 3-delig toilettassetje. Heb in Miami en New York bijna alles gekocht. Alleen in Londen 1 bh en op Schiphol de toilettassen.
    Ik hou er van!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.