Parfum

Victoria’s Secret

foto2

De bodysplashes van Victoria’s Secret zijn nu al een tijdje populair. Een jaar geleden kocht ik mijn eerste bodysplash (die ik toen ook erg veel heb gedragen!) maar na een tijdje raakte ik er een beetje op uitgekeken. Je weet hoe dat gaat met die dingen, eerst zijn ze the best thing ever en daarna raken ze in de vergeethoek. Totdat ik een maandje geleden in Spanje op het terras zat en er een vrouw langsliep met een wel erg bekende geur.. dit moest wel een geur van Victoria’s Secret zijn! Sindsdien zitten de splashes weer een beetje in mijn hoofd en toen Nikkie & Ik gisteren een volle bak bodysplashes tegenkwamen bij de Etos konden we ons geluk niet op.

foto1

De bodysplashes bleken eigenlijk pas volgende week in de winkel te mogen liggen maar in de Etos waar wij waren (winkelcentrum Dukenburg, Nijmegen) hadden ze de splashes toevallig al in de schappen gelegd. Ik weet nog dat ze de vorige keer al binnen een uur compleet uitverkocht waren dus ik was dolgelukkig er nu een stuk of 50 samen in een bak te zien liggen! We namen er uiteindelijk ieder twee mee naar huis. Ik ging voor Midnight Exotics en Vanilla Lace en Nikkie nam Midnights Exotics en Amber Rose mee naar huis. Voor 9 euro per stuk vind ik dat echt een prima actie van Etos! Ik ben in ieder geval weer zielsgelukkig met mijn nieuwe splashes.

Wat vind jij van de producten van Victoria’s Secret?

30 thoughts on “Victoria’s Secret”

 1. over een paar weken ga ik naar de VS en wil ik er ook een paar kopen.
  Ik ga er toch 1 bestellen bij bol.com als mijn ‘vakantie geur’
  Ik hoop dat ik er een paar kan scoren.
  Mijn allereerste body splash was van Rituals… maar die is al op….

 2. Heey sharon
  Ik hou echt van je filmpjes alleen je artikelen vind ik echt minder ze zijn heel kort. Weetje er komen al niet zoveel artikelen online en als ze dan zo kort zijn vind ik het niet waard om het te lezen. Ik weet het ik kom nu echt heel zeikerig over alleen ik wou het toch even zeggen misschien ben ik wel de enige doe dit denkt maarja.
  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge