25 thoughts on “Video: Action shoplog & herfstdienblad DIY!”

  1. Het eindresultaat is leuk! Ik wil ook nog een dienblad, maar dan om mijn glas drinken en voedsel op te zetten als ik op mijn bedbank aan het werk ben. Ik moet anders steeds opstaan om een slok te nemen. Dat is natuurlijk irritant.

    Getekend, de luiheid zelve.

  2. Wat zie je er mooi uit! Erg leuke spulletjes heb je gekocht, vooral de houten kersthangers zijn enorm gaaf! Ik moet eigenlijk niet in de action komen. Ik ga voor een ding vervolgens koop ik heel de action leeg haha.

    Liefs,
    Jamie

  3. Ik zat te twijfelen of ik dit filmpje zou gaan kijken of niet. En puur om de reden dat ik bang was alweer naar de Action te willen. Je hebt echt leuke dingen gekocht. Ik herken dat wel dat je steeds je kamer wilt veranderen. Heb ik zelf ook :) En een mooi herfstdienblad is het geworden !

  4. Erg leuke aankopen. Die schrijfblokken gebruik ik altijd voor m’n studie, ideaal dat er tabbladen inzitten. Je herfst-dienblad is ook leuk geworden. Ik ben ook zo iemand die thema -accessoires in huis heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge