Diary Event fashion Reizen

Video: Berlijn Fashion Week

Het heeft even moeten duren maar dan heb je ook wat: mijn Berlijn Fashion Week vlog is eindelijk ready to be seen! Samen met Chloe bezocht ik Berlin Fashion Week en we hebben echt een geweldige tijd gehad! We hebben ook zoveel mogelijk gefilmd: van het ontbijt tot de shows en van de Forever21 tot de meetings. Ik ben super benieuwd naar jullie mening dus brand los!

Ik wil Transavia en Art’otel enorm bedanken voor het mede mogelijk
maken van deze reis, het was geweldig!

16 thoughts on “Video: Berlijn Fashion Week”

  1. Nice !
    Ik had een vraagje, op het einde werd er een stukje van een show (bfw) gefilmd welke liedje werd er toen gedraaid ( tijdens het lopen van de modellen) (ik vond het een leuk liedje :)) x

  2. Super leuk filmpje x
    Ps – Welk liedje werd er gedraaid toen je een stukje van de show filmde (aan het eind van dit leuke filmpje) waar de modellen op liepen? X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge