fashion shoplog

(video) Boohoo shoplog!

It’s shoplog time! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog heb gemaakt en aangezien ik vorige week een paar dingetjes bij BOOHOO mocht bestellen kwam dat mooi uit. Het is redelijk wat dus ik zou zeggen pak er een kop thee bij en veel kijkplezier!

De items uit de video:

Zwarte tanktop X
Groene Panthers top X
Boho cape top X
Witte tanktop X
Madeliefjes top X
Palmbomen top X
Kimono X
Trouble top X
Spijkerblouse X

Meer zien van mij op YouTube? Abonneer dan hier op mijn persoonlijke kanaal en hier op FEMME!

22 thoughts on “(video) Boohoo shoplog!”

  1. De cape top en de kimono zijn echt mijn favorieten. Super leuk! En hier zit ook nog een huge fan van One Tree Hill, Haha! Hou echt zo erg van die serie. Ik heb alle seizoenen op dvd en heb een tijdje terug nog de hele serie gekeken! Moet elke keer zo hard huilen als Keith doodgaat :$ hihi! Liefs!
    Ismay onlangs geplaatst…MONEY MONEYMy Profile

  2. Er zitten mooie kledingstukken tussen! Jammer dat je geen shots laat zien waarbij je iets aan hebt!

    Ik ga is een kijkje nemen op de site van Boohoo

  3. Wat ben je super goed geslagd en wat een leuke en mooie kleren heb je gekregen. Vind de kimono en je madeliefsjes top echt super, maar eigenlijk is alles erg leuk. Wil je, als dat kan, eens laten zien hoe alles staat en hoe je het combineert? Dat zou echt super zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge