Makeup winactie

Video: Ik geef een GOSH pakketje weg!

Regels:

Abonneer op mijn youtube-kanaal (yes, dat kan ik checken!)
Laat een comment achter met waarom jij dit pakketje zou willen winnen! (dat mag natuurlijk ook hier!)

Ga jij meedoen? :)

33 thoughts on “Video: Ik geef een GOSH pakketje weg!”

 1. Hi, Ik zou dit heel graag willen winnen! Ik volg je al een ong 6 maanden. Ik heb nieuwe make-up nodig aangezien ik echt geen tijd en er zoveel voor over heb koop ik niet elke maand iets . Als ik dit zou winnen zou dit mij echt helpen voor een jaar! Ik hoop echt dat ik win…

  Kisses,
  Me

 2. Ik zou heel graag deze producten willen winnen omdat ik super graag gosh makeup wil, maar ik het eigenlijk nog nooit de kans heb gekregen om het te kopen!

  xx

 3. Wat een super leuke actie weer! Ik gebruik eigenlijk nog niets van Gosh, maar ik ben wel heel benieuwd eigenlijk! Vooral als ik hoor dat jij er enthousiast over bent. Ik doe graag mee!

 4. Hee Sharon, super leuke actie ik doe mee en ik heb geabonneerd op je kanaal!
  Ik zou het pakket heeel graag willen winnen omdat ik al 2 producten heb gehad en ik daar heel erg tevreden over was. Helaas zijn die producten nu op en mijn geld helaas ook dus moet wat meer budget merken gaan kopen wat ook super goed is. Maar Gosh is een heel erg fijn merk!
  xoxo

 5. leuke actie! ik was al geabonneerd op je kanaal. lijkt me super leuk om het pakketje te winnen. om eerlijk te zijn heb ik nog nooit producten van gosh gebruikt, dus het lijkt me een leuke manier om in aanraking te komen met het merk en om te kijken hoe het bevalt zodat ik het ook zelf kan gaan kopen :) x

 6. Ik zou graag dit Gosh pakket willen winnen, omdat ik net als jij Gosh een geweldig make-up merk vindt. En ik wil al een tijdje een coral/peach blush en deze lijkt me echt perfect! En ook het paarse oogpalet lijkt me mooi. Ik heb van mezelf groenige ogen en mensen zeggen altijd dat paars dan mijn ogen laat poppen, een perfect moment dus om dat uit te proberen als ik deze winactie win. Natuurlijk lijkt me de CC cream ook leuk om uit te proberen en ja over de mascara hoef ik niets te zeggen, daarvan weet ik al dat die goed is :)
  Joyce onlangs geplaatst…FASHION | KNITS FAV’SMy Profile

 7. Super leuk dat je Gosh producten weg geeft!
  Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal en doe heel graag mee
  Gosh vind ik echt een fijn merk en ik benerg benieuwd naar deze producten
  De kleur van de blush ziet er heel mooi uit en het paarse oogschaduw palette lijkt me echt perfect voor mijn groene ogen :D

 8. Super leuke winactie! Ik had laatst een sample van de CC cream geprobeerd en meestal hou ik niet zo van foundations maar deze beviel me erg goed en ben erg benieuwd naar die andere producten! Ik heb op je youtube kanaal geaboneerd :)

  X

 9. Leuke winactie, ik doe graag mee!
  Ik heb nog geen enkel product van GOSH geprobeerd en ik heb er al veel positieve dingen over gelezen (en dan vooral over de CC cream), dus ik ben erg benieuwd naar het merk ;)
  Liefs!

 10. Heeey,

  Super leuke give away!
  Ik doe graag mee, en zou het pakketje wel willen winnen, omdat ik zelf nog niet zo bekend met gosh, maar heel veel bloggers het echt een topmerk vinden!
  Ik zou er dus graag zelf ook kennis mee willem maken d.m.v deze producten (:

  X

 11. Super leuk! Ik zou heel graag mee willen doen. Ik heb nog niet super veel spulletjes van GOSH maar de dingen die ik heb bevallen me wel! Paars vind ik ook een hele mooie oogschaduw alleen heb ik die nog niet in mijn bezit! En toevallig heb ik ook een nieuwe mascara nodig! De CC cream zou te licht voor mij kunnen zijn maar ik ben niet super donker en de donkere kleuren zijn vaak ook niet juist voor mij! Het lijkt me heel leuk om te winnen! :)

 12. AAAHHHH! Wat een gave winactie! Ik doe mee! Heel erg toevallig, dat er net een geschickte winactie komt voor mij, want mijn mascara is bijna op, die nieuwe cc cream’s van GOSH lijken me super fijn, en daar ben ik dus ook benieuwd naar, verder kan er altijd een nieuw oogschaduw palletje in mijn stash, en dan ook nog in mijn lievelingskleur: paarssss!!!! En koraal is ook mijn lievelingskleur, en laat nou net die blush een koralige kleur hebben! Dus als ik win heb ik er zeker plezier van, en komen de producten niet ergens in een doosje op de zolder te staan haha. Verder heb ik nog nooit wat gewonnen, iedereen wint altijd maar iets voor mijn gevoel, en ik nooit. Best raar, maar misschien word dit mijn eerste keer dat ik iets echt win. Ik heb vroeger wel eens een knuffel gewonnen op de kermis, maar dat is iets anders dan dit vind ik haha. Maar Sharon ik ben echt mega fan van jou, en wat zit je make up hier goed. :) Haha ik zeg alleen maar positieve dingen, niet dat er iets negatiefs is ofzo, absoluuuut niet! :’) Ik ben geaboneerd op je youtube kanaal.
  Succes met het kiezen van een winnaar!

  xxx
  Renee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge