video

(video) Uploaddag, verpest haar & meer nieuws!

Tijd voor duidelijkheid en regelmaat! Er komt een uploaddag (iedere zaterdag een nieuwe video!) en ik vertel jullie over mijn plannen voor 2015 :) En hier en daar nog wat meer info.. enzo.

Er zal vanaf nu dus iedere Zaterdag een nieuwe video online komen!
Abonneer je hier op mijn kanaal!

14 thoughts on “(video) Uploaddag, verpest haar & meer nieuws!”

 1. Deze video vond ik echt zooo leuk! In het begin heb je me vaak aan het lachen gekregen, waarvoor dank. (: Dus je mislukte kapsel heeft nog wat goeds met zich meegebracht (naast het feit dat je haar er nu ook super mooi uitziet). Ik ben super blij dat er nu een uploaddag is! En als ik je zo hoor vertellen over roommake-overs en roommake-overren (bij deze een werkwoord) krijg ik echt een warm gevoel en wil ik er zelf ook eens aan gaan beginnen. Dus ik ben ontzettend benieuwd naar wat dat gaat worden!
  Britt -Radianto- onlangs geplaatst…Mijn ontroerend afscheid van 2014, afgelopen nachtMy Profile

 2. Je haar is inderdaad stukken mooier nu! Ik vind video’s waarin je laat zien hoe je iets doet (tips/how to) of diy’s erg leuk :) vooral omdat ze vaak verschillen van andere video’s! En goed dat je gaat doen aan een vaste uploaddag, ben benieuwd!

  Love,
  Didem.
  Didem onlangs geplaatst…Update: no rulesMy Profile

 3. Als je van make-overs houdt, moet je eens kijken op het kanaal van mr. kate. Echt zo leuk, zij doet allemaal roommake-overs. Ik hou daar zelf ook erg van :)

 4. superleuke video!
  ik zou graag eens een video zien waarin je je dagelijkse make-up routine laat zien of een video dat iets met budget make-up te maken heeft. xxx Lina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge