Haren winactie

Video / winactie: TONI&GUY!

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie kunnen regelen! Ik mag namelijk twee producten van TONI&GUY weggeven! De texturising spray en de Volume Plumping Whip zijn door de britste modetrendsetter Luly Kennedy voorzien van een prachtig design en deze kunnen jullie dus ook winnen! Bekijk snel de video :)

Wat je moet doen om kans te maken:

– Mij hier volgen op youtube (abonneren dus, het is gratis!)
– Een comment achterlaten bij de video of hier op de blog.

That’s it! :) Heel veel succes allemaal!

36 thoughts on “Video / winactie: TONI&GUY!”

 1. Ik kan deze producten wel goed gebruiken omdat ik mijn haar niet zo in model krijg als ik wil:( , en hopelijk door deze producten wel.
  Ik had eerlijk gezegd nog niet veel over Tony&Guy gehoord maar ik wil het graag uitproberen en ben erg benieuwd naar de producten:) , en doe dus zeker mee met de winactie:D:D:D:D ik ben geabboneerd op je youtube kanaal!!

  XX

 2. omg, echt leuke producten. Ik doe sws mee :D ik heb al heel veel positieve dingen gehoord over tony&guy dus het lijkt me echt tof om het uit te proberen ! en ik ben geabboneerd op je kanaal. ik hoop dat ik win

  xx

 3. Het lijkt ne geweldig om mee te doen en dit is een winactie waar ik ook zonder gebreken aan mee kan doen omdat ik geen twitter, facebook, instagram enz. heb. Ik ben al op U geabonneerd. De texturising spray kan ik goed gebruiken omdat ik altijd de mouse van mijn moeder pak en dat vind ze niet leuk dus heb ik een verbod op haar mouse. Ik prep mijn haar wel dus heb ik nu een oplossing gevonden (door dit filmpje) en omdat U er zo positief over bent dacht ik leuk ik doe mee. De Volume Plumping Whip kan ik ook gebruiken om wat volume te creëren. omdat mijn haar dat niet heeft dacht ik dit zijn 2 vliegen in 1 klap

 4. Ik zou graag willen winnen omdat ik al zo vaak over toni&guy heb gehoord maar het is best prijzig ik heb futloos haar dat nooit in model zit. Dit is misschien een kans om een keer dit te proberen,ik heb al heel veel geprobeerd maar het werkt serieus nooit. Ik probeer altijd mijn haar in model te brengen maar dat is best moeilijk want ik heb erg dik en futloos haar, en met deze producten hoop ik dat het wel lukt Nog veel succes met de winnaar zoeken
  Groetjes Rosalia xxxx

 5. Oehh Toni&Guy, heel erg leuk dat je dit mag weggeven!
  Ik ben heel benieuwd naar de producten en zou ze graag uitproberen, al helemaal omdat jij er zo enthousiast over bent ;)
  Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal :)

 6. Haay, Ik ben al heel lang geabonneerd op je kanaal. Maar het lukt me nooit om ergens een comment achter te laten, dus ik vind het heel fijn dat je ook hier een reactie kan geven! Dank je. Ook doe ik heeeeeeel graag mee omdat ik niet goed weet wat ik met mijn haar moet maar dit spreekt mij heel erg aan. Dus ik doe mee!
  Groetjes

 7. Dit zou ik echt wel willen winnen. Ik werk zelf bij Kruidvat en probeer bijna alles uit wat we hebben. Ik heb nu ook het masker van hun, maar vind het nog wel erg duur om het zelf allemaal te kopen.
  xx Pascal

  1. Ik heb het zelfde als ester. Op you tube heet ik Paul Doodeman ipv Pascal Doodeman. Ik krijg mijn naam maar niet veranderd, dit is de naam van mijn vader.

 8. ik ben al geabboneerd op jou kanaal duhh haha why not
  ik heb nog nooit wat gebrobeerd van tony&guy dus ik denk dat daar maar eens verandering in moet komenn
  en ik heb half lang haar heel dik krullend dusjaaa..
  groetjess!!

 9. Hele leuke winactie! Ik had al veel goede dingen gelezen over het tony&guy merk maar heb zelf alleen nog de shampoo geprobeerd, die overigens erg fijn is! Ik probeer graag deze 2 producten uit dus ik doe graag mee! Ik volgde je al via youtube :)

  liefs,
  X

 10. wat een superleuke winactie, ik doe zeker mee! Ik heb de sea salt spray van Toni&Guy en die is superfijn, ben benieuwd of die 2 producten net zo fijn werken! x

 11. Heee i love je videos ik ben iets te laat, maar ik zou zo graag willen winnen ik ben namelijk er benieuwd naar de producten! Zelf mag ik niet zoveel kopen en dus heb ik ookm niet veel producten alleen een vriendin zei ja ken jij die TONY&GUY producten al en ik was toen al fan!! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge