Vier manieren om gemakkelijk je outfit beter te maken!

Je hebt niet elke dag de tijd om een half uur – of langer – te doen over het uitzoeken van een outfit. Soms is het heerlijk om hier de tijd voor te nemen. Je voelt je in kleding waar je langer over na hebt gedacht vaak ook een stuk beter. Met een paar simpele toevoegingen kun je je outfit al een stuk verbeteren, waardoor je je nog mooier voelt en altijd goed gekleed voor de dag komt. Dat hoeft echt geen half uur te duren namelijk, met de volgende toevoegingen kun je zelf aan de slag.

Kledingaccessoires

Eén van de makkelijkste manieren om je outfit verder uit te werken, is door kledingaccessoires toe te voegen. Kies bijvoorbeeld een riem, hoed, portemonnee of sjaal uit die goed past bij de kleding die je aan hebt. Een accessoire kun je ook gebruiken om statementkleuren te introduceren. Denk bijvoorbeeld aan een lichte outfit met donkerblauwe Bretonse strepen. Hier kun je een rode sjaal en tas bij dragen, die het wit en donkerblauw weer helemaal opbreken.

Sieraden

Met een parelketting of een paar kleurrijke armbanden kun je een heel eind komen. Dit voegt namelijk verfijnde of juist kleurrijke en opvallende details toe aan je look. Vaak vergeten we sieraden om te doen of af te wisselen. Hierdoor liggen er genoeg sieraden in kisten en lades stof te vergaren. Maak met jezelf de afspraak om één sieraad om te doen dat past bij je kleding, voordat je het huis verlaat. Let er natuurlijk wel op dat je ze afdoet voordat je je inspant. Het is bijvoorbeeld gevaarlijk om sieraden tijdens het sporten om te houden.

Horloges

Een horloge valt officieel ook onder de categorie ‘sieraden’, echter is het toch een apart stuk om te dragen. Je hebt namelijk vaak meer sieraden dan dat je horloges hebt. Het is dan ook belangrijk om bij de aanschaf goed na te denken over de verschillende outfits waar je horloge bij past. Ook al dragen we bijna altijd een telefoon bij ons, een horloge is handig om te dragen. Daarnaast ziet het er ook stijlvol en chic uit.

Laagjes

Snel een broek en shirt aantrekken, is wel zo makkelijk. Toch ziet het er soms een beetje simpel uit, terwijl dat niet de bedoeling was. De makkelijkste manier om wat extra’s toe te voegen aan je outfit is door laagjes aan te trekken. Vesten, jasjes, een blouse of coltrui onder een sweater of een panty met een design: het kan net dat extra detail zijn dat je look helemaal af maakt.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.