Vijf items op mijn cosmetica wishlist

Als je mij inmiddels al een tijdje volgt weet je dat ik een paar jaren geleden nog een enorme make-up collectie had. Veertig soorten foundation, tachtig kleuren oogschaduw, vijftig verschillende soorten oogschaduwpaletten en ga zo maar door. Toen kon ik daar écht van genieten. Tegenwoordig krijg ik er eerder paniek van en geniet ik er juist van om juist een kleine collectie te hebben welke bestaat uit producten die ik allemaal écht fijn vind. Kwaliteit over kwantiteit dus. Ik merk dat ik hierdoor ook veel langer nadenk voordat ik een product koop en dat heeft er weer voor gezorgd dat er inmiddels een mooie make-up wishlist is ontstaan. Benieuwd naar mijn huidige wishlist? Lees dan verder!

1. Natural glow foundation

Waar we vroeger allemaal mat – matter – matst wilden zijn willen we tegenwoordig juist liever een make-up look met een natural glow realiseren. Ik word hier in ieder geval erg blij van. Geen dikke en matte pancake gezichten meer voor mij! Op dit moment ben ik nog op zoek naar een mooie lichte foundation voor dagelijks gebruik. Een met zo’n mooie natural glow dus. Natuurlijk kan je zelf altijd nog highlighter toevoegen na het aanbrengen van je foundation maar de basis moet al kloppen. Wanneer deze te dik of te matte is wordt het daarna heel lastig om de look nog natuurlijk te laten ogen.

2. Verzorgende lipproducten

Hoewel ik mijn collectie tegenwoordig graag klein houd moet ik toegeven dat dit voor lipproducten wel een tikje anders zit, hier heb ik er namelijk nooit genoeg van. Ik draag het liefst roze lipgloss of lipstick (altijd vrij transparant) en aangezien ik deze voor het verlaten van mijn huis altijd even in de tas van dat moment gooi ben ik ze regelmatig dagenlang kwijt. Een aantal extra lipglossen is in mijn geval dus geen overbodige luxe. Wel kan lipgloss wat uitdrogend zijn en ben ik op dit moment op zoek naar een fijne tussenoplossing tussen lippenbalsem en lipgloss. Mocht iemand nog een goede tip hebben laat het me dan zeker weten.

3. Blush

Blush is weer helemaal terug en dat merken we overal. Op de catwalk, op YouTube en ook zeker in de winkelschappen. Ik vind zelf perzikkleurige blush erg mooi maar zelfs knalroze blush kan weer helemaal.

4. Fixing spray

Helemaal leuk natuurlijk dat we tegenwoordig allemaal zo gek zijn op een dun laagje foundation met een glowy finish maar met een beetje pech ben je dat dunne, vloeibare laagje ook zo weer kwijt. De oplossing hoeft niet altijd een dikke laag poeder te zijn (thank god!) want een goede fixing spray helpt hierbij ook. Mijn huidige fixing spray is bijna op en dat betekent dat ik binnenkort weer een nieuwe nodig heb. Ik gebruik op dit moment een fixing spray van MAC en ben daar prima tevreden over maar rondkijken voor wat anders kan natuurlijk altijd.

5. Beautyblender

Switchen jullie ook zo vaak van kwasten/tools of ligt dit gewoon aan mij? Ik merk dat ik de ene periode helemaal tevreden ben met mijn kabukikwasten (voor het aanbrengen van foundation) maar een paar maanden daarna plotseling weer echt behoefte krijg aan een beautyblender. Op dit moment ben ik mijn foundationkwasten weer even helemaal beu en wordt het denk ik weer tijd voor het aanschaffen van een nieuwe beautyblender.

En, welke producten staan er op dit moment op jouw cosmetica wishlist? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.