Vijf toffe gadgets die op mijn wishlist staan

Leuke gadgets heb je natuurlijk nooit genoeg en ook ik kom telkens weer nieuwe dingen tegen die ik graag wil hebben. Ik probeer wel wat minder impulsief te zijn in mijn aankoopproces en daarom houd ik tegenwoordig een wishlist bij van items die ik binnenkort graag wil aanschaffen. Vind ik ze na een aantal dagen, weken of maanden nog steeds leuk? Dan mag ik ze aanschaffen. Zo voorkom ik dat ik door impulsiviteit onnodig items koop en dus geld verspil. Ben jij benieuwd geworden naar mijn huidige wishlist? Lees dan snel verder!

1. Nieuwe iPhone

Laatst kreeg ik een mailtje van mijn telefoonaanbieder waarin stond dat mijn tweejarige abonnement bijna afloopt. Dat betekent dat mijn huidige telefoon alweer twee jaar oud is! Ik merk ook wel dat het tijd wordt voor een nieuw model. Ik maak erg veel gebruik van mijn telefoon (voor werk maar ook zeker privé) en na een jaar of twee/drie is het dan ook wel echt tijd voor een nieuw model. Ik kies keer op keer voor een iPhone en mijn volgende smartphone wordt ook absoluut weer een iPhone. Om ervoor te zorgen dat ik over twee jaar nog steeds een redelijk nieuw/modern toestel heb koop ik vaak de nieuwste iPhone op de markt en het wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone 14. Een mooi bijpassend hoesje mag dan natuurlijk ook niet ontbreken dus daar ga ik ook nog even naar op zoek.

2. Soundbar

Nadat mijn laatste soundbar door waterschade onbruikbaar was geworden heb ik nooit meer een nieuwe gekocht. Heel jammer wel, aangezien mijn vriend en ik sinds twee maanden een prachtige nieuwe (grote!) televisie in de woonkamer hebben staan. Daar hoort dus ook goede geluidskwaliteit bij. Een kwalitatieve soundbar staat dus ook zeker nog op de wishlist. Het wordt er waarschijnlijk een van het merk Bose.

3. Mini bluetooth speaker

We hebben de afgelopen weken mogen genieten van heerlijke temperaturen en ik was dus ook vanzelfsprekend vaak op het waalstrand in Nijmegen te vinden. Ik vind het altijd leuk om dan een bluetooth speaker mee te nemen voor wat achtergrondmuziek en dat heb ik de afgelopen weken dus ook zeker gedaan. Wel heb ik gemerkt dat mijn huidige bluetooth speaker net wat te groot en te zwaar is om mee te nemen. Wanneer ik niet ga zwemmen neem ik namelijk alleen een canvas tasje mee en dan blijft er weinig ruimte over wanneer je mijn huidige bluetooth speaker in zo’n tasje stopt. Tijd voor een klein maar fijn model dus! Mochten jullie nog goede tips hebben hoor ik het heel graag.

4. Robot stofzuiger

Stofzuigen was in mijn vorige woningen nooit zo’n grote klus, ik heb namelijk altijd in hele bescheiden studio’s of appartementjes gewoond. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend in een best wel groot appartement en stofzuigen duurt dus ook een stuk langer. Ik hoor om mij heen steeds meer positieve verhalen over een robot stofzuiger en ik moet zeggen dat ik toch ook wel heel benieuwd ben geworden! Hier ga ik binnenkort dus eens naar kijken wanneer ik in een winkel kom waar ze deze stofzuigers verkopen.

5. Apple AirTag

We worden de afgelopen tijd doodgegooid met horrorverhalen over verloren koffers en andere soorten bagage en daar moet je zelf natuurlijk ook niet aan denken. Met een simpele AirTag als deze voorkom je dit gelukkig! Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app. Echt onwijs handig.

En dat was mijn huidige lijstje alweer! Welke gadgets staan er op dit moment op jouw wishlist? En maak jij ook lijstjes om impulsieve miskopen te voorkomen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.