Beauty

W7 Neon Nights

foto2

Zoals ik in mijn laatste post liet weten ben ik binnen een korte tijd weer enorm fan geworden van kleur! Ik scroll dagelijks (soms een tikje obsessed) door de makeup pagina’s van eBay en as we speak is er dus ook een hoop onderweg naar mijn brievenbus. Super leuk om buitenlandse toppers in huis te halen natuurlijk maar het is stiekem nóg leuker om verrast te worden in ons eigen landje. Vorige week kwam ik een palette tegen wat mij wel erg nieuwsgierig maakte..

foto1

Ik heb het hier over het Neon Nights palette van W7. Een palette waarbij ik in eerste instantie aan kindermakeup moest denken (jeweetwel, die hello kitty setjes bij speelgoedwinkels bijvoorbeeld) maar toen ik mijn vingers over een aantal kleuren liet glijden werd ik aangenaam verrast. Dit palette zag er echt heel erg veelbelovend uit en toen ik de prijs van maar €7,99 zag moest ik het palette wel mee naar huis nemen!

foto3

Hierboven zie je wat beter hoe fel de kleuren van dit palette zijn. Knalgeel, knaloranje, hier en daar wat glitters en bijvoorbeeld ook een hele felle neonroze kleur. W7 is niet vies van een beetje ‘inspiratie’ opdoen bij de concurrent (Urban Decay) en dit palette zou geïnspireerd zijn op het zogenaamde Electric Palette. Op Instagram kreeg ik wat opmerkingen van meiden die deze copycat technieken niet echt konden waarderen maar wanneer een palette betaalbaar is, makkelijk in Nederland verkrijgbaar is en ook nog van verdomd goede kwaliteit is… dan hoor je mij niet klagen! Zolang de kwaliteit maar goed te doen is mag W7 van mij best een beetje inspiratie opdoen bij een ander merk.

foto4

Tijd voor swatches! Je ziet hier de eerste vijf kleuren van het palette. Ik heb voor deze swatches geen enkele basis gebruikt dus je ziet de kleuren nu eigenlijk in hun slechtste vorm. Met een witte basis of bijvoorbeeld een neutrale paintpot van MAC zijn de kleuren een stuk intenser. Wel moet ik toegeven dat de kleuren in deze vorm ook al erg gepigmenteerd zijn. Geel is natuurlijk een van de moeilijkste kleuren om een beetje gepigmenteerd over te laten komen maar de andere kleuren kunnen er zonder basis eigenlijk al prima mee door.

foto5

De vier kleuren daarna zien er ook prima uit! De blauwe kleur brengt een tikje korrelig aan maar dit is nogmaals met een goede basis prima te voorkomen. Sommige oogschaduws hebben gewoon een beetje een plakkerige ondergrond nodig om goed te kunnen hechten.

foto6

Hello purple! De paarse kleur heeft echt mijn hart gestolen. Wat een prachtige kleur zeg! De groene kleuren doen het ook prima. Niet helemaal mijn smaak voor overdag maar wel fijn om in je stash te hebben mocht je een keer een matte neongroen nodig hebben bijvoorbeeld.

lookNEONNIGHTS

Om deze review af te maken wilde ik er natuurlijk ook nog even een look mee maken! Ik ging voor de gele, roze en paarse kleur en omdat er helaas geen witte kleur in het palette zit voegde ik hier nog een beetje Gesso (MAC) aan toe voor het wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar zonder wit voelen mijn looks gewoon niet compleet haha! De wimpers die je ziet zijn van House of Lashes en ik draag hier de Pixie Luxe lashes. Very glamorous if you ask me. Als basis ging ik trouwens voor een NYX Jumbopencil in ‘Milk’ en ik maakte het geheel af met mijn good old waterproof eyeliner van Catrice.

De kleuren zijn belachelijk goed gepigmenteerd en blijven met gemak een hele dag zitten. Wel merkte ik dat ik na het verwijderen van mijn makeup nog een lichtroze gloed op mijn oogleden had, waarschijnlijk van de neonroze kleur dus. Dat komt vaker voor met matte neonkleuren (en I don’t mind) maar dan weet je wel wat je kunt verwachten. Al met al een heerlijk palette voor €7,99 en ik kan hem zeker aanraden voor special occasions of make-up avondjes met vriendinnen. Of gewoon voor jezelf wanneer je lekker wil experimenten met kleur natuurlijk! Het Neon Nights palette van W7 is te koop bij de OP=OP winkel (deze zit o.a. in Nijmegen) voor een prijs van €7,99.

Draag jij eigenlijk vaak kleur op je ogen? Of alleen bij een feestje bijvoorbeeld? 

26 thoughts on “W7 Neon Nights”

 1. Wauw tof! Ook al draag ik dit zelf niet, ik vind het heel erg leuk om te zien in blogposts. Ik denk echt dat je een goede keuze hebt gemaakt om niet alleen maar te schrijven over de ‘standaard’ (zoals nude paletten), maar gewoon doet waar je blij van wordt!

 2. Qua uiterlijk doet het palette me ook een beetje aan kinder makeup denken, maar jeetje wat een goed pigment zeg. De look die je er mee hebt gemaakt is echt prachtig. Je bent je skills zeker niet verloren! Ik vond je ooglook tutorials vroeger altijd zo leuk om te kijken!

 3. Ik snap helemaal waarom je ‘kleuren’ weer hebt ‘uitgevonden’! Dit staat je erg goed hoor, woww.. maar nee, voor mij is het te fel.. maar ik vind het onwijs mooi :-)!

 4. Wouw wat een mooie look heb je gemaakt! Ik heb geen idee wanneer ik dit soort kleuren zou dragen, maar ik vind het wel ontzettend tof, al is het maar om mee te experimenteren. Ik wil zeker een (aantal) W7 Palette(s) gaan aanschaffen!

 5. Oehh, ik had even mijn twijfels toen ik het palet zag, maar damn wat jij hebt gemaakt is gewoon kunst. Het is zo’n typisch make-upartist look die je op youtube enzo vind, I love it!

  Liefs,
  Didem

 6. Leuk palette! En prachtige look heb je ermee gemaakt! Ik heb de kopie van het Electric palette van Makeup Revolution, die is ook heel goed! Ooit koop ik the real deal, maar tot die tijd kan ik met de mijne prima uit de voeten.
  x

 7. Lieve Sharon,
  Wat een prachtige look, echt super mooi! Die combinatie van dat paars en geel, wauw!!
  Ik vind het echt super goed van je dat je gewoon je eigen ding doet. Het is zo belangrijk om jezelf te blijven. Daarmee blijf je ook authentiek en bijzonder en trek je mensen zoals ik – die verder geen verstand hebben van beauty maar het wel super vinden om iemand te zien die het heel goed kan en het zelf heel leuk vindt, en daarmee lekker zichzelf is – zeker aan. Ga zo door, dan neem ik lekker af een toe een kijkje op je blog. Genieten, dankjewel!! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.