Fashion

Waar baseren we onze kledingkeuzes op?

Waar baseren we onze kledingkeuzes op?

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Rachel

    ai lastig, ik vind de Zara, Mango, The Must Haves leuke merken om kleding van te kopen. Liefst een beetje beige en oude tinten gecombineerd met zwart. Ik denk dat ik een chique stijl leuk vind, maar ook het stoere dus de leren jasjes etc.

  2. Umit

    Ik meestal op hoe ik me voel. Als ik me opgezwollen voel, doe ik liever iets wijds and langs aan. Voel ik me goed, dan komt het er ook uit in mijn kledingstijl. Ook al zit het in m’n hoofd, hoe ik me voel beinvloedt dit voor mij. Ik wil dit echt heel graag veranderen en ben dus op zoek gegaan naar hoe ik dit kan doen. Ik vond dit product online https://www.flinndal.nl/mentale-ondersteuning/gemoedsrust heeft iemand hier ervaring mee?

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.