Persoonlijk

Waarom ik WhatsApp soms maar stom vind

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. Elisa

  Kan ik me wel een beetje in vinden ja.. als ik kijk hoeveel ik per dag bezig ben met whatsapp is dat eigenlijk heel erg zonde!

 2. Debbie

  Finally, een metgezel! Wat een verademing dit artikel. Het is irritant dat je telkens meteen moet antwoorden, maar ook gewoon het constant online moeten zijn…

 3. Yvonne

  Helemaal eens. GEK word ik ervan soms. Vooral van die groepen waar je ongevraagd in wordt geplempt. Ik verwijder mezelf dan direct. Dan ben ik maar de spelbreker, maar ik weet hoe dat gaat: uiteindelijk gaat het nergens meer over en krijg je een hoop berichtendiarree. Weg ermee! 😁

 4. Marjolein

  Herkenbaar! Ik heb de welbekende blauwe vinkjes daarom ook al jaren uit staan. Soms heb ik geen zin om gelijk te antwoorden of ik merkte dat ik zelf steeds ging kijken of iemand mijn berichtje al gelezen had. Enorm irritant!

 5. Kayleigh

  Helemaal mee eens! Ik krijg altijd zo veel gezeur over hoe “slecht bereikbaar” ik ben!
  Ik vind dat je zelf kiest wat je op een bepaald moment aan het doen bent. Of je nou aan het werk bent, met iemand aan tafel zit te eten, of gewoon even iets voor jezelf aan het doen bent. Op dat moment ben je daar mee bezig, en eigenlijk heeft niemand het recht om jouw aandacht dan zomaar op te eisen. Meestal kies ik er bewust voor om op bepaalde momenten wel of niet op mijn telefoon te zitten. Voor de opgebouwde onbeantwoorde berichtjes ga ik in één keer zitten op een moment dat het mij uit komt.

 6. Lail

  Ik herken het niet.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.