Waarom lijken veel sterren jonger dan ze daadwerkelijk zijn?

Wanneer je niet helemaal thuis bent in de wereld van de Showbizz ben je misschien al wel eens geschrokken van de leeftijden van bepaalde sterren. Veel sterren – vooral vrouwen – lijken op televisie namelijk veel jonger dan ze daadwerkelijk zijn! Je hebt je waarschijnlijk dus ook afgevraagd hoe dit kan. Daar zijn natuurlijk een aantal verklaringen voor te noemen. Wil jij weten hoe dit mogelijk is? Lees dan snel verder.

1. Cosmetische ingrepen

Wanneer je via Google zoekt naar sterren die een cosmetische ingreep hebben laten verrichten kom je oneindig veel bekende namen tegen. Niet gek dus dat veel sterren van de ene op de andere dag op de rode loper verschenen met een stuk minder rimpels dan daarvoor. De kans is groot dat ze een facelift hebben laten doen! Twintig jaar geleden waren cosmetische ingrepen alleen nog maar bereikbaar voor de grote sterren met oneindige bankrekeningen maar daar is verandering in gekomen. Heel veel ‘normale’ mensen hebben tegenwoordig namelijk wel eens ooit iets laten doen. Het is nu een stuk gemakkelijker om bijvoorbeeld je lippen te laten opvullen of een liposuctie te laten uitvoeren. Let wel op dat je voor een goede kliniek kiest, dat het makkelijker is geworden om een ingreep te laten doen betekent natuurlijk niet dat elke kliniek te vertrouwen is. Een goed vooronderzoek is dus ook erg belangrijk.

2. Goede verlichting

Heb je wel eens de studio omgeving van je favoriete televisieshow opgezocht? Het zal je verbazen hoeveel lampen er op een speciale manier worden afgesteld om de personen aan de andere kant zo flatteus mogelijk over te laten komen. Vaak is deze verlichting met zoveel zorg ingesteld dat rimpels en wallen als sneeuw voor de zon lijken te verdwijnen. Dat levert natuurlijk een heel ander beeld op van iemand dan wanneer je hem of haar tegen zou komen op straat.

3. Make-up

Waar wij normale burgers het moeten doen met onze eigen handen en kennis krijgen de grote sterren natuurlijk een zeer uitgebreide en professionele make-over voordat ze ergens in beeld verschijnen. Wanneer make-up op de juiste manier wordt aangebracht kan dit je zeker jonger laten ogen. Dit trucje wordt trouwens ook bij mannen toegepast. Niet alleen bij vrouwen dus!

4. Gezonde levensstijl

Vergeet niet dat heel veel sterren dagelijks op televisie verschijnen en dit een hele goede reden vinden om een extreem gezonde levensstijl aan te houden. Dit betekent dus veel sporten, genoeg slapen, dagelijks smeren met een high-end huidverzorging en liters water drinken. Het is dus ook niet gek dat veel sterren, ook al zijn ze bijvoorbeeld al over de vijftig, er nog erg goed uitzien.

5. Photoshop

Lees jij veel magazines waar sterren in voorkomen? Laat je dan niet voor de gek houden door grote campagnes met sterren in de hoofdrol. Vrijwel alle foto’s die je tegenkomt in zo’n campagne zijn namelijk bewerkt door middel van Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma. En daar kan natuurlijk geen serum of sportsessie tegenop!

Welke bekende vrouw of man vind jij een stuk minder oud ogen dan hij of zij daadwerkelijk is? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.