Lifestyle

Waarom zou je (semi-)vegetariër worden?

Waarom zou je (semi-)vegetariër worden?

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Mila

    Er zijn zoveel redenen vind ik, ik ben blij dat er meer en meer mensen vegetarier worden :)

  2. Hanna

    Ik heb onlangs besloten om vegetarisch te worden en ik ben ook erg blij mijn besluit. Ik ben ontzettend blij met het ruime aanbod in de supermarkten en ook online, anders had ik dit niet lang volgehouden. Ik ben overgegaan naar een complete gezonden lifestyle en ik. hou ervan! Ik drink elke ochtend nog steeds mijn kopje koffie en combineer het met een groen smoothie, gooi er meestal wat poedertjes in om het gezonder te maken (zoals deze https://www.flinndal.nl/multivitaminen/multi-puur-natuur ) en daarna probeer ik zoveel mogelijk groente te eten, maar ook veel fruit. Voel me lichter en zoveel meer energieker. Zou het iedereen aanraden.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.