fashion

I want: jelly shoes!

Waar ik vroeger eeuwen kon blijven staren naar plaatjes van roze lipsticks heb ik dat tegenwoordig steeds meer met fashion. Natuurlijk, ik heb kleding altijd wel leuk gevonden maar ik merk dat het de laatste tijd steeds meer een dingetje begint te worden. Ik kijk veel vaker naar fashionblogs dan voorheen en vind het ook supertof om wat meer aandacht te besteden aan kleding op mijn eigen blog. Ik was dus ook blij verrast door jullie leuke reacties op mijn laatste outfitvideo!

collagejelly

Een trend waar ik op dit moment helemaal gek op ben zijn de waterschoentjes, oftewel de ‘Jelly Shoes’. Boohoo, Asos en Forever21 doen braaf met de trend mee en oh wat wil ik ze graag aan mijn collectie toevoegen. In de Nederlandse winkels valt het aanbod nog mee, ik ben het perfecte paar in ieder geval nog niet tegengekomen. Misschien moet ik toch maar online gaan bestellen want ik vind deze van ASOS wel erg tof. Nu maar hopen dat ze passen..

Wat vind jij van de Jelly Shoes trend?

26 thoughts on “I want: jelly shoes!”

 1. Ik vind ze super leuk, maar ik heb ze ook nog niet omdat ik vrees dat ze niet zo lekker zullen zitten, ik had vroeger een hekel aan mijn waterschoenen haha maar ze zijn zoo leuk!

 2. Deze doen me onwijs denken aan de schoentjes die je vroeger gebruikte om het water in te gaan. Zodat je de zeer niet in je voeten voelde van de pijn. Ze zijn eigenlijk exact hetzelfde alleen nu kan je ze ook normaal dragen zonder dat iemand je raar aankijkt!
  alexa onlangs geplaatst…Weekendje DuitslandMy Profile

 3. Je gaat daar toch rond lopen.
  Het zijn kinder waterschoentje van vroeger en waren lelijk.

  Investeer in goede slippers en schoeisel want je kan stuk lopen.
  Of voeten kunnen gaan ruiken als plastic en dat wil je toch niet denk.

  Ik hoop dat aan deze tip voordat je bestelt.

 4. Jaaaaa, super vet! Echt heel leuk als je dat zou dragen Sharon!! Vind ik echt bij je passen!

  Je hebt een super leuke stijl dus ik ben heel blij dat je wat meer van fashion gaat houden;)

 5. Ik vind ze zoooooooo leuk! Ik ben echt verliefd op zulke schoentjes! Ik ben ook al een tijdje opzoek alleen ik kan ze ook niet echt ergens vinden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge