8 thoughts on “Wat ik gebruik voor mijn haar!”

  1. Oh wauw, die droogshampoo tip is echt heel goed. Ik heb hem al vaker gehoord maar dacht altijd dat droogshampoo ook slecht is waardoor ik het nooit gebruikte. Gelukkig heb ik er wel een staan dus nu ben ik van plan alleen op zondag mijn haren te wassen, wat mij door de week zooooo onwijs veel tijd gaat schelen, heel erg bedankt voor de tip Sharon en een leuke video! :)

    Liefs,
    Didem

  2. Jouw haar is echt perfect <3

    De laatste tijd ben ik wel geïnteresseerd in de "no poo" methode, dus ik probeer het wassen steeds een beetje uit te stellen. Helemaal zonder shampoo kan ik nog niet, meestal was ik het 1 keer per week en dan ook met zilvershampoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge