Wat ik nog wil aanpassen aan mijn nieuwe woning!

Zoals jullie weten ben ik twee maanden geleden (in mei om precies te zijn!) verhuisd naar een nieuwe woning. De huurmarkt in Nijmegen is een ramp maar gelukkig heb ik het voor elkaar gekregen om een woning te bemachtigen waar ik voor een hele lange tijd kan blijven. Dit zorgt er dus ook voor dat ik lekker los kan gaan met de inrichting van de woning! Ik had hiervoor een tijdelijk huurcontract en wilde dus ook geen geld gaan verspillen aan meubels die ik maar een halfjaar tot maximaal een jaar kon houden. Nu is er geen enkel excuus meer en er zijn dus ook nog een aantal dingen die ik graag zou willen aanpassen. Vandaag vertel ik je welke stappen er nog op de planning staan.

1. Mijn balkon in orde maken

Gelukkig komt mijn nieuwe woning met een klein balkon en dat betekent dat het tijd is om te gaan decoreren! Het balkon is namelijk in de eerste twee maanden nog even ‘on hold’ gezet maar daar moet nu verandering in gaan komen. Als eerste stap ga ik er mooie vlondertegels in leggen en daarna is het tijd voor de rest. Ik wil er een echt Pinterest-balkon van maken inclusief plantjes, lampjes en andere accessoires.

2. Eetkamerstoelen

Next up zijn mooie eetkamerstoelen! Mijn eettafel (waar ik ook aan werk) is gemaakt van wit hoogglans materiaal en nu wil ik de koude look wat opbreken met mooie eetkamerstoelen. Ik ben zelf echt gek op velvet en gelukkig zijn er genoeg mooie velvet eetkamerstoelen te vinden op dit moment. Deze roze vind ik bijvoorbeeld erg tof en dit zijn sowieso de mooiste eetkamerstoelen van debommelmeubelen.nl. Hoe grappig die naam trouwens, het is geen familie in ieder geval haha!

3. Meer bergruimte creëren

Ook moet ik echt meer bergruimte gaan creëren want wanneer je zoveel spullen hebt als ik heb je de kans dat je kasten zo nu en dan uitpuilen (hint, dat is nu al het geval). Ik moet dus echt wat extra kasten gaan toevoegen en deze efficiënt gaan indelen. Misschien ook even wat Marie Kondo tips lezen van tevoren. Hebben jullie nog onmisbare tips voor het indelen (en netjes houden) van je kasten?

4. De badkamer

Als laatste is de badkamer aan de beurt! Ik wil deze ook nog even efficiënt in gaan delen met o.a. een extra badkamerkast en een wasmand met meerdere vakken. Mocht iemand nog tips hebben voor een handige wasmand met vakken, laat het me zeker weten. Ook wil ik de badkamer wat meer een geheel gaan maken met mooie accessoires.

Ik heb dus weer een prima excuus om alle woonwinkels en webshops af te gaan deze week! Ben jij op dit moment tevreden met je woning/kamer? Is alles volledig naar wens of kan je ook nog wel een update gebruiken hier en daar? Laat het weten in de comments!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.