TV

Weg met de januaridip!

Persoonlijk ben ik echt gek op TV kijken! Ik volg verschillende series en vermaak me prima tijdens een avondje voor de buis. Een leuke film, warme kop chocomelk, warm dekentje en een flinke dosis popcorn.. wie zegt daar nou nee tegen ;-) Of het nu comedy, romantiek of juist misdaad betreft, ik vermaak me wel. Klant van Ziggo en zin om te lachen? Dan heb ik waarschijnlijk iets leuks voor je! Ziggo en Comedy Central hebben besloten hun krachten te bundelen zodat jouw sombere januaridagen een stuk vrolijker zullen worden! Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de Blue Monday Conference? Lees dan snel verder!

ziggo

20 januari is het weer zover, de meest deprimerende dag van het jaar. Dit jaar hoef je alleen niet met zakdoekjes op de bank te gaan zitten, Ziggo & Comedy Central organiseerden namelijk samen de Blue Monday Conference. Een comedy show speciaal voor Ziggo klanten! De voorstelling begint om 20:00 en staat in het teken van de Januaridip, waarbij je wel wat humor kunt gebruiken. Natuurlijk komen er ook caberatiers langs waaronder Dolf Jansen, Mike Boddé, Katinka Polderman en Droogbrood. Voor de andere caberatiers verwijs ik je graag door naar deze pagina!

Niet thuis op Blue Monday en toch willen genieten van een fijn avondje (of een dagje..) comedy? Niet getreurd! Op digitaal kanaal 12 kan je de hele week genieten van de beste comedy en Comedy Central Extra zal de hele maand te zien zijn op kanaal 13.

Kijken dus op 20 januari om 20:00 uur digitaal kanaal 12!

Advertorial

2 thoughts on “Weg met de januaridip!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge