Makeup Reiniging Review

What i like to use #1 Make-up verwijderen

Hoe prachtig mijn ooglook ‘s avonds nog mag zijn, er gaat niets boven een schoon gezicht. En met schoon bedoel ik dus dat er geen enkel spoortje van make-up meer aanwezig is! Hoe je dat voor elkaar krijgt verschilt nogal per persoon. Sommigen houden van reinigingsmelk, anderen gebruiken graag watjes die al voorzien zijn van make-up remover en ga zo maar door. Zelf ben ik gek op de reinigingsdoekjes van Demake’Up! Toen ik laatst een enorm pakket van Demake’Up in de brievenbus vond kon ik mijn geluk dus niet op. Benieuwd naar mijn favoriete make-up verwijderaar?

Het pakket bevat reinigingsdoekjes, watjes voorzien van make-up remover, grote watjes, kleine watjes en nog veel meer. Wat ik ook erg goed vind aan Demake’Up is dat ze onderscheid maken tussen de normale en gevoelige huid. Zo zijn er speciale doekjes voor de normale huid en doekjes voor de gevoelige huid. Ik geloof dat er voor iedereen wel iets goeds bijzit, het aanbod is enorm!

Zie hier mijn favoriet, de reinigingsdoekjes. Waar ik bij andere merken walg van de doekjes die aanvoelen als papier (en hoe harder je moet boenen hoe meer rimpels je veroorzaakt!) zijn die van Demake’Up geweldig. Ik word op geen enkele manier betaald om dit te zeggen (just so you know) dus je kunt me geloven wanneer ik dit zeg: Demake’Up heeft in mijn ogen de enige reinigingsdoekjes die ook echt werken.

Waar ik ook erg enthousiast over ben geworden zijn de enorme watjes die Demake’Up verkoopt! Soms heb ik ook wel eens behoefte aan reinigingsmelk en dan is het fijn om geen kilo’s watjes te hoeven gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan smokey eyes.. met kleine watjes is de zak zo leeg ;-) De grote watjes zijn ook erg stevig, je zult dus niet snel last hebben van stofdeeltjes die in je ogen terecht komen.

Mijn favoriete make-up reinigingsmerk is dus by far Demake’Up. Het aanbod is enorm, de prijzen erg betaalbaar (watjes €2, doekjes €3,50 etc.) en de kwaliteit is gewoon erg goed. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goede en betaalbare make-up reiniger.. ga eens kijken bij het Demake’Up vak!

Wat gebruik jij graag om je make-up te verwijderen?

Demake’Up is o.a. te koop bij Kruidvat & Etos.

16 thoughts on “What i like to use #1 Make-up verwijderen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge