Uncategorized winactie

Win een beauty-pakketje!

Hi ladies! Het is weer tijd voor een leuke winactie! De site groeit ineens ontzettend snel en er staan zoveel leuke dingen op de planning dat ik jullie daar echt even voor wilde bedanken. Ik heb een leuk setje samengesteld en wat je ervoor moet doen is te simpel voor woorden. Kijken jullie eerst mee naar de producten?

Zoals je kan zien is het echt een grote mix van merken en producten. Een paar producten zijn speciaal voor jullie gekocht, een paar producten zijn toegestuurd (waarvan ik weet dat ik ze toch niet ga gebruiken..) dus dan kan ik ze beter weggeven aan jullie!

Het enige wat je hoeft te doen:

– Mij volgen op bloglovin’ (dat kan je checken tegenwoordig woohoo!)
– Een comment achterlaten waarin je verteld dat je graag zou willen winnen.

Hoeft niet maar zou wel lief zijn:
– Deze post liken op bloglovin’! :)

Zo makkelijk is het! Gewoon een klein bedankje naar jullie toe. Er komen binnenkort nog veel meer win-acties aan dus stay tuned! Je kan meedoen tot 7 maart 22:00.

157 thoughts on “Win een beauty-pakketje!”

 1. Oeps mijn vorige reactie was niet helemaal goed : ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik er erg leuke spulletjes bij vind zitten, en ook omdat ik vind jouw blog vaak lees dus het mij ook leuk lijkt om dan iets van u opgestuurd te krijgen.

 2. Leuk! Ik ben afgelopen maand er nieuw bijgekomen. Dus ik volg je nog niet zo herl lang, maar ik wil toch graag meedoen! Gewoon ondat het een heel leuk pakket is en ik mezelf en mijn tweelingzusje wil verwennen. :)
  Ik heb je artikel ook geliked! xx

 3. Wauw, ik zou het echt super vinden als ik win!!!
  Ik volg je op bloglovin en heb de post geliked!!
  Ik wil heel graag winnen, zulke superleuke dingen zitten erbij.
  Het zijn echt die dingen die ik nog niet heb maar heel graag wil!!:)
  Je hebt een superleuke site:)
  xsofie

 4. Hee,
  Wat een leuk setje om te winnen!! Je hoeft je bezoekers niet te bedanken voor het volgen van jouw blog.. Je hebt zelf je best gedaan en het mooi gemaakt en doorgezet. Je bent echt een kanjer!
  Liefs, Lisanne

 5. Ik ben al geabonneerd op Bloglovin, en ik zal deze post ook maar even liken. Waarom ik dit wil winnen? Omdat ik die ring echt super gaaf vind en die zou ik wel in mijn collectie willen hebben

 6. Hoi Sharon,

  IK doe graag mee! Super leuk dat je dit doet. Ik volg je en heb je post geliked op bloglovin! Ook een GEWELDIG pakketje!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hier maak je me als beautylover zeker blij mee!

  xx Ruby

 7. Een winactie, altijd leuk!
  Je blogvolg ik nog niet heel lang via bloglovin’maar ik volg hem wel :)
  En meot zeggen, het ziet er netjes, speels en verzorgt uit!

 8. Super leuk ik doe mee! Ik volg al heel lang via Bloglovin en heb dit artikel geliked ;D Ik zou super graag winnen, ik vind het hele pakketje echt super leuk!

 9. Wil allereerst even zeggen dat ik het allemaal ontzettend leuk voor je vind! Londen, het aantal volgers dat groeit haha.. Lijkt me echt heel erg leuk om mee te maken/te zien. Ik ben nog opzoek naar een fijne handcream en mijn wimperkruller ging eergister kapot dus het zou heel goed uitkomen en leuk zijn :-) Ik ga nu even het artikel liken, succes iedereen haha ^^
  talitha onlangs geplaatst…Producten die ik dagelijks gebruikMy Profile

 10. hey,
  Woww wat een leuke spullen! Ik wil heeel graag die prijs winnen!! ik vind alles echt super mooi. En ik vind jou blog ook super! xx Ik kijk er bijna elke dag op xd.

  xx

 11. Heeeee,

  Ik doe mee!
  Je hebt een super leuke blog dus je verdient het!
  Ik ben het 40ste persoon die je artikel heeft geliked op bloglovin. ;)

  xelse

 12. Ik volg je op bloglovin’, heb het bericht geliked en hierbij de comment waarom ik graag zou willen winnen ; eigenlijk simpel weg omdat ik een MEGA beautyliefhebber ben, vaak meedoe aan winactie’s maar nooit iets win -_-‘.. BALEN! Maar niet geschoten is altijd mis =D dus ik doe gewoon nog steeds lekker mee ^^

 13. heey
  echt super leuke winactie!!!
  ik doe mee :) ik wil dit graag winnen omdat ik echt van beauty hou en die kruisjes ring is echt super leuk!!!!
  ik volg je op bloglovin en heb je post geliked :)
  liefs XXXX

 14. Ik volg je nu en heb ook gelijk deze post geliked. Ik vind jouw blog echt leuk. Je plaatst leuke dingen, die handig zijn voor iedereen.

  Ik zou het echt tof vinden als ik dit beauty-pakketje zou winnen.

  Liefs, Pareltje

 15. hahah ik volg je net een week en nu al maak ik een winactie mee, dat noem ik nog eens met je neus in de boter vallen :D Ik wil heel graag winnen en volg je dus op bloglovin én ik heb het bericht geliked(57e like geloof ik), alle andere meiden ook veel succes <3

 16. Haihai! Wat leuk dat je een weggeefactie doet(:
  Ik zou, net als iedereen hier natuurlijk, heeel graag willen winnen. En waarom? Tsja, waarom eigenlijk? Gewoon omdat het superleuk is :) Succes met een cool persoon uitzoeken haha!

  Liefs, x
  Moniek onlangs geplaatst…Wie is de Mol?My Profile

 17. Heey!

  Ik heb gelijk een account op Bloglovin aangemaakt,eens kijken of ik mijn eigen blog hier ook op kan zetten. Leuk dat je dit pakketje weggeeft, ik zou graag winnen. Als beginnend beautyblogger heb ik nog niet veel ervaring en ik heb ook nog niet zoveel interessante producten om over te schrijven, dit geeft me mooi de kans om nieuwe spulletjes te testen. Een aantal ken ik natuurlijk al, maar het kan nooit kwaad om nieuwe dingen te proberen. Je hebt een leuke blog, ik zou het leuk vinden als je die van mijn ook eens bekijkt. En misschien heb je nog tips voor me oid?

  Groetjes Susanne

 18. heeii sharon.
  ik volg je eigenlijk al super lang, bijna vanaf het begin. maar heb nooit ergens op gereageerd of iets. ik vond dat het daar nu wel eens tijd voor werd. ik zou het pakketje super graag willen winnen. ik gun het andere mensen natuurlijk van harte, maar zelf zou ik het ook graag willen!!
  super coole blog, ik hoop dat je nog lang door zult gaan!!
  xx.
  zoe onlangs geplaatst…Win een beauty-pakketje!My Profile

 19. Ik volg je nog maar net, maar je bent echt een hele leuke blogger! Dit pakketje zou een leuk welkom zijn voor mij *wink* hihi. Ik ga even lekker verder kijken bij je posts. Xxxxxxxx

 20. Die merken! Sugarpill sabon omg en die wimperkruller :) zou goed van pas komen ik mag van me moeder even niks meer kopen en boven aan op mijn lijstje stond een wimper kruller :) en gewoon omdat ik nog nooit iets heb gewonnen :( ik ben bezig aan een blog dan kan ik hem unboxen ;) p.s. Jij bent mijn voorbeeld ;) :)

 21. ja weer lekker orgineel, want ja, ik wil dat pakketje ook wel winnen ;) heel leuke spulletjes heb je uitgezocht / opgestuurd gekregen =)
  die ring is gaaaaaf! ik heb geliked + follow, of course. en dit is een comment duss, ik doe mee,
  xxx

 22. Wat leuk dat je dat doet! Ik wil graag winnen omdat ik straks mn eindexamens heb en nu kan ik mijzelf nog even verwennen maar straks gaat dat niet meer.
  En natuurlijk heb ik gevolgd en geliked, nu moet ik eerlijk zijn dat ik bijna nooit op bloglovin zit.
  xx
  Chantal onlangs geplaatst…PinterestMy Profile

 23. Wat een leuke winactie! ♥ Natuurlijk doe ik mee! :)
  Ik volg je alweer een tijdje via Bloglovin’ (ik denk via mijn naam of anders de naam van mijn blog: Make it mine). Verder heb ik dit bericht geliked op Bloglovin’ en zou ik heeeeeel graag de cross ring willen winnen. Die vind ik ontzettend mooi en zo’n soort ring staat al heel lang op mijn wishlist. Superleuk!

  Liefs,
  Adriënne

 24. Hee, ik ken jou blog pas net.
  En na ff rond gekeken te hebben, spreekt je blog me heel erg aan! (:
  Ik doe mee met je winactie, volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked op bloglovin!

  xx Deborah.

 25. Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog! Ik volg je al een poosje heel enthousiast en volg je ook op bloglovin’
  Natuurlijk doe ik graag mee om dit super leuke pakketje te winnen!

 26. hoi!

  superleuk allemaal! ik wil heel graag meedoen natuurlijk. ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked (;

  liefs Clarissa

 27. Ah tof dat het zo goed gaat met je blog! En wat een enorm leuk pakketje heb je samengesteld, ik doe zeker mee. Ik volgde je al op Bloglovin’ en ik heb het artikel ook even geliked. Liefs!
  Emilia onlangs geplaatst…GADGETSMy Profile

 28. Ik volg je blog nu sinds kort en ik vind je blog erg leuk! :D Ik doe mee aan de winactie, wat een leuk makeup pakketje! Ik volg je op bloglovin en heb de blogpost geliket :)

 29. Wauw wat gaaf!!!!!! Ik doe super graag mee het ziet er allemaal geweldig uit! Ik volg je op bloglovin en ik heb deze blogpost als 99e geliked :-) iedereen succes!!!

 30. Woww! Ik volg je en ben liker nummer 101. Prachtig nummer toch? Ik zou dit erg graag willen winnen, ik ben nog een beetje in shock van deze mooie producten. En die sabon handcreme is zooo fijn! X

 31. Hee,

  Wat een superleuk pakketje! Ik volg je nu ook al op bloglovin, maar ik dacht dat ik dat al deed.. Niet dus. Maar nu wel :)
  Ook heb ik je artikel geliked… :)
  Ik zou hem echt suuupergraag willen winnen, omdat ik nog niet zo lang ben begonnen met make-up en ik niet veel geld heb om te besteden. Dus mijn beauty stash bestaat uit niet zo veel soeps… XD

  Verder volg ik je blog al een tijdje, en ik vind hem gewoon superleuk!

  x

 32. hey, wat heb je een leuke blog de eerste keer dat ik op je blog kwam en een beetje rond ging kijken dacht ik LEUK!!! en ik zetten jouw blog meteen op favorieten en over de wedstrijd ik heb je gevolgd op bloglovin
  en wou ik een link zetten maar lukten niet ( jammer) en zo supergraag willen WINNEN !!!! omdat ik niet lang ben begonnen met beauty dingetjes en helemaal niet veel ervan heb en niet te veel ka uitgeven

  doei

 33. Super leuke winactie. Lekker creatief en voor ieder wat wils. Wat een wijze woorden op deze vroege zaterdag ochtend. Ik doe mee. Ik heb je Blog ontdekt via Diana één van mijn favoriete blogsters. Ik volg je blog kort maar jij hoort er ook bij!
  With lots of Love,
  Hanna

 34. Wat een superleuke winactie! Ik doe zeker mee en heb alles gedaan. Waarom ik graag wil winnen? Omdat dit een super leuk pakket is met producten waar ik erg benieuwd naar ben !
  Aan al de andere die mee doen veel succes :D

 35. Heee
  Ik lees je blog nog maar net, ik ben eigenlijk achter je bestaan gekomen toen ik de vlog filmpjes van Beatycon van iedereen zag, en dacht: hee dat lijkt me een leuk meisje om te ‘volgen’ op bloglovin dus ik snap je als je een hele trouwe blog lezer of lezeres deze super gave prijs gunt! Maar ik zou hem ook super graag winnen hihi
  xxx

 36. OMG!! JIJ BENT ZO TE GEK!!
  Een vriendin liet me van dit soort beautybloggers zien. Jou vond ik echt het leukste!
  Ik zou zo graag willen winnen omdat ik nu een mega groot fan van je ben!!
  Je bent echt een voorbeeld.
  Ik probeer dingen te kopen die jij aanraad.
  Wel even sparen hhaha.
  Ik zou zo graag willen winnen!
  Doegg

 37. natuurlijk volg ik je!
  ik doe ook super graag mee!
  jammer dat ik dit laat lees want meestal lees ik het meteen!
  ik was een tijdje op vakantie dus kon het niet bekijken!:(

  liefs!

 38. Ik vind het super items en ik doe zeket mee met de win-actie! Ik volg sinds beautycon je blog, maar ik ben nu al enthousiast. Ik heb deze blogpost ook zeker geliket.
  xx

 39. Ik zou heel graag willen winnen omdat ik het een tof pakketje vind! Het lijkt me ook leuk om te winnen! Ik doe dus zeker mee, volgde je al en heb meteen eventjes geliked!

 40. Heyy,

  Ik wil even laten weten dat ik ook graag mee doe :)
  Ik volg je eigenlijk pas ongeveer 2 weken en ben erg enthousiast!Je schrijft en filmt echt leuk! Ik heb je toegevoegd op bloglovin en even geliked ;)

  Liefs

 41. yeaaah ik doe mee!! :)
  ik vind die ring zooo gaaf!! zelf ben ik christelijk dus ik vind hem echt ontzettend graag willen hebben en hem heel vaak dragen!! sharon ben geloof jij trouwens?
  liefs Ilse

 42. Heeee!
  Ik heb je pas net ‘ontdekt’ maar je maakt echt superleuke filmpjes!
  Zo natuurlijk, gewoon normaal!
  Maareeeh, ik wil winnen , omdat het gewoon een superpakket is, er zitten vette leuke dingen in ! En die ring OHMYGOD, mijn vriendin is helemaal gek van kruisjes! Dus misschien een mooi cadeautje haha !
  Dikke kus Fleur

 43. Ik weet niet of het nog geldt, maar ik zou heel heel graag dit pakketje willen winnen. Echt alles wat er bij ligt maakt me blij, hihi!
  xxx

 44. Hoi ;)
  Wat een leuk setje !!! Ik zou hem graag willen winnen om…… ik vind het fantastisch mooi cool nice schattig sweet !!
  Ik vind het gewoon heel leuk en ik zou hem heel graag willen winnen !xxx lieke hhaha en trouwens leuke site heb je !!

 45. Ah wat superleuk, dat je blog zo snel groeit!<3
  Ik zou zou graag willen winnen omdat ik ten eerste de orijzen heel leuk vinden en ten tweede ik ze suoer graag voor mijn nieuwe blog zou willen reviewen hihi.

  Ik hoop dat de beste mag winnen :)

  Kiefs eda
  Eda onlangs geplaatst…Filmpje: Unboxing H&MMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge