Win een Benefit pakket t.w.v. €160!

Makeup

Woah! Wenkbrauwliefhebbers, deze blogpost is voor jullie. Ik geef vandaag namelijk een fantastisch pakket weg van het merk Benefit Cosmetics en als Benefit ergens geweldig in is dan is dat wel in het maken van wenkbrauwproducten. Vandaag geef ik een pakket weg t.w.v. €160 en ja, dat is inderdaad een flink bedrag. Of je nu zelf graag een enorm wenkbrauwpakket aan je collectie wil toevoegen of een vriendin blij wil maken.. het kan allemaal. Lees snel verder voor de regels!

Dit geweldige pakket bevat de volgende producten:

Foolproof Brow Powder
Precisely, My Brow Pencil
Goof Proof Brow Pencil
Ka-BROW!
Gimme Brow+
Angled Brow Brush & Spoolie

Meedoen is super simpel. Dit zijn de regels:

+ Volg mij op Instagram (@sharonvanbommel)
+ Laat een comment achter onder deze blogpost met daarin waarom je dit pakket graag wil winnen!

En dat is alles! Deze winactie loopt tot 28 januari 22:00 en de winnaar krijgt de volgende dag bericht. Heel veel succes meiden!

89 thoughts on “Win een Benefit pakket t.w.v. €160!”

 1. Het lijkt mij super leuk om dit te winnen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat mn wenkbrauwen goed zitten. En dat word natuurlijk alleen nog maar mooier met deze set!😍💗😘

 2. Ik gebruik al jaren de Gimme Brow elke dag! Op dagen wanneer ik geen zin heb in make up gebruik ik toch dit product en een likje mascara. Ben héél erg benieuwd naar de andere Brow producten van Benefit!! Zo’n set is een fijne manier om de rest ook uit te proberen. Zeker als je kans maakt om het te winnen :-)

 3. Als je (wenkbrauw)haar maar goed zit! Van even-een-gel-kammetje op de vroege morgen tot wow-brow voor de extra glamour, ik wil wel graag zo’n pakket voor elk moment mijn brows on fleek!

 4. Ik zal dit pakket super graag willen winnen omdat het vinden van de juiste kleur en producten voor mijn wenkbrauwen nog niet zo makkelijk is. Doordat ik steeds producten koop die achteraf tegen vallen en hierdoor mijn wenkbrauwen niet doe, dat is jammer want je gezicht wordt er zoveel sprekender door.
  ❤️❤️❤️

 5. oee wat een leuke winactie!! love it. Mijn wenkbrauwen zijn altijd best een ramp, hele dikke haren en dan heb ik ook nooit meer echt de motivatie om ze goed te doen..maar ik hou er wel echt van als mn wenkies on fleek zijn :) en ik denk dat als ik deze spulletjes gebruik van zo’n geweldig merk dat ik het dan een stuk leuker vind!!!

 6. BENEFIT!!! Lijkt me super leuk om benefit eens te kunnen testen. Wenkbrauwen zijn voor mij het belangrijkste! Zelfs wanneer ik voor een “makeuploze” dag ga, zet ik graag m’n wenkbrauwen aan. Ben heel erg benieuwd naar de producten van Benefit 😍

 7. Oooh ik zou dit pakket zo graag willen winnen! Mijn wenkbrauwen kunnen wel een make-over gebruiken aangezien ik nog steeds fijne producten heb kunnen vinden voor mijn wenkies. Ik hoor alleen maar lovende berichten over Benefit! Liefs xx

 8. Hi! Ik doe mee omdat mijn wenkbrauwen wel wat tools kunnen gebruiken om ze er wat mooier uit te laten zien. *insert foto wenkbrauwen* -> grapje, geloof me maar gewoon. Liefs -xxx- Anne

 9. Oeh die wil ik graag winnen! Ik heb van mijzelf hele lichte wenkbrauwen die je niet ziet als ik ze niet teken. Verven durf ik op een of andere manier toch niet aan dus dit pakket is meer dan welkom 🤩🤩

 10. Lijkt me super leuk om dit kado te doen aan mijn beste vriendin. Zij heeft dit dubbel en dwars verdient omdat zij een depressie heeft verslagen en er altijd voor mij is. Ik hoop dat ik win!
  Dikke kus, Iris

 11. Wauw, wat een leuke winactie! Ik zit altijd te stuntelen met mijn wenkbrauwen, dus zo’n mooie set zou super van pas komen! Super lief dat je dit doet! Fijne dag! X

 12. Oooh dit pakket wil ik zo graag winnen, ik heb nog nooit producten van benefit gebruikt dus ben erg benieuwd. Zelf heb ik amper wenkbrauwen, ze zijn zo bleek en dun dat niemand ze ziet :( Heb al een paar keer henna geprobeerd maar vertoon er regelmatig allergische reacties op! Deze set lijkt me dus super leuk om een keer te proberen 🤗

 13. Wauw! Leuke winactie! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Mijn wenkies zijn op sommige dagen moeilijk te temmen en volgens mij is dit met deze benefit kit op 1,2,3 klaar.

  Nu nog duimen dat ik deze win 🍀

 14. Oeee love it! Ik doe zeker mee! Ben al een tijdje erg benieuwd naar de producten van Benefit en zou dit echt graag willen winnen! :) Ik volg je op insta met de naam: @xlisavdbor

 15. Brows speak louder than Words… Soms kan ik niet met en niet zonder.. maar ze zeggen zoveel over je gezicht! Met dit gave Benefit pakket moet het helemaal lukken om ze perfect te shapen!

 16. Ik zou het super tof vinden om te winnen! Ik gebruik op dit moment alleen wenkbrauwpoeder (ultiem favoriet van Catrice), maar ik zou heel graag de Benefit wenkbrauwproducten willen uit testen! 😍

 17. Hi, I’m not sure if I can enter but I’m from Australia and I would love to win so I can have beautiful brows like you! It would be amazing to have some brow products as I don’t have any now and would be able to be more comfortable with how I look❤️

 18. Ik zou dit heel graag winnen! Mijn wenkies zijn onzichtbaar dus ik ben iedere ochtend in de weer met allerlei pomades, potloden en poeders om er wat van te maken. Helaas nog steeds geen goede producten gevonden 😣 De Benefitproducten staan al een tijdje op m’n verlanglijst dus het zou heel leuk zijn als ik ze win😊

 19. Ik zou het pakket zo graag winnen. Ik gebruik de producten van Benefit graag, maar vaak zijn ze toch wat te duur om te kopen met m’n studentenloontje…

 20. Ik wil dit pakket graag voor mijn beste vriendin winnen… ze is 3 jaar lang ziek geweest en is eindelijk clean verklaard, nu komen haar wenkbrauwen en haar haar langzaam weer terug groeien. Het is allemaal nog niet terug zoals het was dus tekent ze nu alles bij met haar favoriete producten van Benefit. Maar het is nogal duur om elke keer weer nieuwe producten daarvan te kopen, dus zou ik haar graag willen verrassen met dit mooie pakket. Zodat ze door kan blijven gaan met het tekenen en ze zich zo toch prettig genoeg voelt om de straat op te gaan… fingers crossed 🍀

 21. Heyy super leuk dat je dit wenkbrauw set mag weg geven ik zou graag willen winnen omdat ik het super leuk vind om mijn make up te doen en de producten van bennefit zijn de beste producten voor je wenkbrauwen ik zou het heel leuk vinden al ik win en ik gebruik het ook om beter te worden ik zou graag later beter in make up willen worden succes met je blog en ik hoop dat ik win ❤❤

 22. Wat ontzettend leuk dit pakket! Ik ben gek op het merk Benefit en zou mijn wenkies eigenlijk wel meer en beter moeten bijwerken haha! Ik heb ze deze week weer laten epileren, dus dit zou wel een mooie toevoeging zijn!

 23. Awesome! Dochter van 12 Jr heeft 3 weken in de radboud gelegen en ik ben natuurlijk niet van haar zijde geweken.. Nu zijn we weer rustig thuis en is het tjjd voor my time.. Kan zo’n mooi pakket gebruiken en er weer heerlijk on fleek bij lopen! Kan dit ook nog eens met dochter delen, en samen mooie herinneringen maken👌💯 🍀

 24. Heerlijk om mijn vrouw mee te verwennen! Ze doet altijd alles voor mij en wil daar heel graag een keer wat voor terug doen in de vorm van dit geweldig geschenk

 25. Wauww wat een super winactie. Super leuk voor mijn zusje, ze is bijna jarig en zou dit geweldif vinden. Helaas kan ik dit zelf niet veroorloven dus dit zou een super oplossing zijn. 🥰 uiteraard gun ik het ook iemand anders ❤️

 26. because I can never go out without doing my eyebrow and currently almost run out of my brow product and I’ve been really crazy about benefit but haven’t had the chance to try their eyebrow product.

 27. Ahh zo gaaf! Ik doe heel graag mee😍 hoor hier zoveel goede verhalen over maar heb het nooit zelf geprobeerd! Zou echt top zijn voor na mijn bevalling 12 maart❤️

  Heel veel succes iedereen!

 28. Ik doe heel graag Mee.. I’ve been wanting to try these products for so long but the Mama in me is stopping myself to buy 😂😂😂 it would be nice to win I hope 😍😉

 29. Super leuke winactie! Ik ben een halfjaar geleden overgestapt op de Goof Proof brow pencil in combinatie met de Gimme Brow en ik wil niet meer anders!😍 Beide producten zijn bijna op dus zou mega fijn zijn om deze te winnen!

 30. Oeh, Benefit! 😍
  Heb ooit door hen mijn wenkies laten doen, en dat was zo mooi!! De laatste tijd zijn mijn wenkbrauwen geen tweelingen of zusjes, maar eerder een soort van verre achternichtjes🙈 En dit pakket is natuurlijk perfecte motivatie om ze weer mooi te laten maken en ze daarna perfect bij te kunnen houden! ❤️

 31. Op de valreep.. Mijn wenkbrauwen willen nooit zitten zoals ze horen te zitten. Het zijn nooit zusjes, altijd vriendinnen. Heb veel reviews over deze producten gelezen en het moet echt top zijn. Hopelijk zou dit product mijn wenkbrauwen kunnen omtoveren naar zusjes!

 32. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit heerlijke brow pakket willen winnen wie wil dat nou niet :-) #Pureverwennerij van mooie brows wordt ik altijd mega blij💞 Nu maar heel hard hopen dat er snel nog meer likes bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan elke dag stralend beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

 33. Ahhh zo leuk! Ik doe ‘s ochtends niet heel veel aan make-up, behalve mijn wenkbrauwen, want die moeten perfectie zijn!! Ik kan dan ook letterlijk een uur in de weer zijn met het mooi maken, schoon maken en weer opnieuw proberen als het niet lukt. Dit pakket zou mij denk ik echt super helpen, omdat het meteen alle wenkbrauw producten heeft!!! Dan kan ik lekker gaan testen welke combi voor mij het beste werkt, zodat mn wenkbrauwen eindelijk pretty kunnen zijn!

 34. Wauw, wat een leuke actie! Ik wil altijd mijn wenkbrauwen doen maar het lukt me gewoon niet goed. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd maar deze nog niet. Het zou heel leuk zijn als ik deze mag winnen!😊

 35. Super gaaf! Dit wil ik zo graag winnen! Ik vind het merk Benefit super cute & mooi! Mijn wenkbrauwen zijn super belangrijk voor mij omdat ik het als enige opmaak! Fingers crossed🍀

 36. Wauw wat gaaf😍, helaas hebben wij hier in de omgeving geen Douglas waar ik Benefit en nog veel meer grotere merken kan halen! Dit zou zo’n uitkomst zijn! Duimen maar🍀

 37. Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt en ik ben wel benieuwd. Mooie wenkbrauwen vind ik wel heel belangrijk. Sowieso ben ik een make-upfanaat.

 38. Jaaaa ik vind Benefit zo’n geweldig merk! Ik laat mijn wenkbrauwen een paar keer per jaar doen bij de Benefit browbar, en sinds ik daar kom ben ik verliefd geworden op hun producten! Het enige minpuntje.. de producten zijn best prijzig. Daarom zou het winnen hiervan echt geweldig zijn!! FINGERS CROSSED!

 39. Hi Sharon! ✨

  Ik volg jou al heeel lang, sterker nog je was de eerste youtuber waarvan ik tutorials van ging bekijken.
  Ik heb nog geen wenkbrauw producten van benefit en zou het graag een keer willen proberen.
  Ik woon sinds juni samen dus zulke ‘ grote ‘ uitgaven aan make-up moet ik lang voor sparen daarom doe ik mee aan deze winactie!
  Ohja, ik volg je al een hele lange tijd op insta! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.