Makeup

Win een Benefit pakket t.w.v. €160!

Gerelateerde berichten

89 Reacties

 1. Emma

  Lijkt me super leuk om dit te winnen!

 2. Marit

  Het lijkt mij super leuk om dit te winnen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat mn wenkbrauwen goed zitten. En dat word natuurlijk alleen nog maar mooier met deze set!😍💗😘

 3. Charlotte

  Ik gebruik al jaren de Gimme Brow elke dag! Op dagen wanneer ik geen zin heb in make up gebruik ik toch dit product en een likje mascara. Ben héél erg benieuwd naar de andere Brow producten van Benefit!! Zo’n set is een fijne manier om de rest ook uit te proberen. Zeker als je kans maakt om het te winnen :-)

 4. Coco

  Als je (wenkbrauw)haar maar goed zit! Van even-een-gel-kammetje op de vroege morgen tot wow-brow voor de extra glamour, ik wil wel graag zo’n pakket voor elk moment mijn brows on fleek!

 5. Eefke

  Oehh love de spulletjes van benefit, altijd struggles met de wenkbrauwen haha dus dit zou ideaal zijn.

 6. Nienke

  Jaa, ik doe graag mee! Het zou super zijn als ik dit zou winnen, m’n wenkbrauwen zouden dan altijd on fleek zijn…

 7. Brechtje

  I love it!!!!
  Wenkbrauw producten van benefit are the best

 8. Tedje

  Oh Sharon, dit komt echt op het perfecte moment! <3 Ik was dringend op zoek naar goede spullen voor de wenkies :-) Ik doe heel graag mee dus!

 9. Iris

  Ik zal dit pakket super graag willen winnen omdat het vinden van de juiste kleur en producten voor mijn wenkbrauwen nog niet zo makkelijk is. Doordat ik steeds producten koop die achteraf tegen vallen en hierdoor mijn wenkbrauwen niet doe, dat is jammer want je gezicht wordt er zoveel sprekender door.
  ❤️❤️❤️

 10. Marlies

  oee wat een leuke winactie!! love it. Mijn wenkbrauwen zijn altijd best een ramp, hele dikke haren en dan heb ik ook nooit meer echt de motivatie om ze goed te doen..maar ik hou er wel echt van als mn wenkies on fleek zijn :) en ik denk dat als ik deze spulletjes gebruik van zo’n geweldig merk dat ik het dan een stuk leuker vind!!!

 11. Bodine

  Ah, wat een leuke actie! Ik wil in maart mijn verjaardag vieren, dus als ik dit eind januari win zou ik dit nog genoeg kunnen oefenen haha!

 12. Floor van Spijk

  Super leuk! Mijn moeder en ik hebben alle2 vaak wenkbrauw struggles. Dit zou wellicht een ideale oplossing zijn voor ons (leuk cadeau’tje voor mij moeder omdat ze het verdient!)

 13. Sanne

  Wauw! Lijkt me heel leuk. Ben nog altijd op zoek naar het perfecte wenkbrauw product en hiermee kan ik gelijk alles testen!

 14. Veronique

  BENEFIT!!! Lijkt me super leuk om benefit eens te kunnen testen. Wenkbrauwen zijn voor mij het belangrijkste! Zelfs wanneer ik voor een “makeuploze” dag ga, zet ik graag m’n wenkbrauwen aan. Ben heel erg benieuwd naar de producten van Benefit 😍

 15. Milou

  Leuk leuk! Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze producten, dus zou ze graag willen winnen (:

 16. Dorien

  Omg! Ik ben al zo lang opzoek naar een goed wenkbrauwproduct, wie weet is dit wel het ideale!

 17. Yara

  Oooh ik zou dit pakket zo graag willen winnen! Mijn wenkbrauwen kunnen wel een make-over gebruiken aangezien ik nog steeds fijne producten heb kunnen vinden voor mijn wenkies. Ik hoor alleen maar lovende berichten over Benefit! Liefs xx

 18. Liz

  Jaaah! Ik doe mee 😻. Voor mij zijn me wenkbrauwen echt het belangrijkst van me make-up routine, zou dit goed kunnen gebruiken 🥰

 19. Laura Depascale

  Ik doe graag mee! Mijn wenkbrauwen kunnen wel een touch-up gebruiken. :)

 20. Anne

  Hi! Ik doe mee omdat mijn wenkbrauwen wel wat tools kunnen gebruiken om ze er wat mooier uit te laten zien. *insert foto wenkbrauwen* -> grapje, geloof me maar gewoon. Liefs -xxx- Anne

 21. Inge

  Oeh die wil ik graag winnen! Ik heb van mijzelf hele lichte wenkbrauwen die je niet ziet als ik ze niet teken. Verven durf ik op een of andere manier toch niet aan dus dit pakket is meer dan welkom 🤩🤩

 22. Savannah

  Oeh ziet er leuk uit! Ik doe mijn wenkbrauwen elke dag en ik vind het ook leuk om te experimenteren 😍😍

 23. Iris van hoek

  Lijkt me super leuk om dit kado te doen aan mijn beste vriendin. Zij heeft dit dubbel en dwars verdient omdat zij een depressie heeft verslagen en er altijd voor mij is. Ik hoop dat ik win!
  Dikke kus, Iris

 24. e

  Super tof!
  Heb altijd al eens de producten van Benefit willen proberen, dus dit is een gave winactie!

 25. Marielle

  Wauw, wat een leuke winactie! Ik zit altijd te stuntelen met mijn wenkbrauwen, dus zo’n mooie set zou super van pas komen! Super lief dat je dit doet! Fijne dag! X

 26. Lauren

  Oooh dit pakket wil ik zo graag winnen, ik heb nog nooit producten van benefit gebruikt dus ben erg benieuwd. Zelf heb ik amper wenkbrauwen, ze zijn zo bleek en dun dat niemand ze ziet :( Heb al een paar keer henna geprobeerd maar vertoon er regelmatig allergische reacties op! Deze set lijkt me dus super leuk om een keer te proberen 🤗

 27. Anna

  Mijn wenkies zijn altijd een issue maar met deze producten heb ik een kans om fatsoenlijke en mooie wenkbrauwen te hebben!😍😍

 28. Michelle Vanloffeld

  Wauw! Leuke winactie! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Mijn wenkies zijn op sommige dagen moeilijk te temmen en volgens mij is dit met deze benefit kit op 1,2,3 klaar.

  Nu nog duimen dat ik deze win 🍀

 29. Julia

  Jaaa ik doe mee ! Want we houden allemaal van mooie wenkies, gebruik altijd het zelfde product , iets nieuws in mijn collectie is ook wel leuk

 30. Lisa

  Oeee love it! Ik doe zeker mee! Ben al een tijdje erg benieuwd naar de producten van Benefit en zou dit echt graag willen winnen! :) Ik volg je op insta met de naam: @xlisavdbor

 31. Ilse

  Oeh ik doe mee. Ik heb sinds kort een product van Benefit en ben er helemaal weg van dus zo’n pakket zou leuk zijn🙈

 32. Vera kessels

  Brows speak louder than Words… Soms kan ik niet met en niet zonder.. maar ze zeggen zoveel over je gezicht! Met dit gave Benefit pakket moet het helemaal lukken om ze perfect te shapen!

 33. Maggie

  Jaa, ben altijd met make-up bezug!
  Benefit lijkt me echt leuk om te testen!

  Hou van make-up ❤️😍

 34. Paula

  Jaa, super leuk, ik doe graag mee!❤️😍

 35. Sjanine

  Because brows speak louder than words! Ik doe heeel graag mee samen met mijn vriendin.

 36. Marjolijn Klösters

  Echt een super actie!!! 💖 Ik doe mee samen met mijn bestie & hooop dat we het winnen!! 💚🍀

 37. Yara Beckers

  Eat. Sleep. Shape brows. Repeat.

  Zou heel tof zijn om te winnen! It is all about the brows! 😊

 38. Sam

  Ik zou het super tof vinden om te winnen! Ik gebruik op dit moment alleen wenkbrauwpoeder (ultiem favoriet van Catrice), maar ik zou heel graag de Benefit wenkbrauwproducten willen uit testen! 😍

 39. Emily

  Hi, I’m not sure if I can enter but I’m from Australia and I would love to win so I can have beautiful brows like you! It would be amazing to have some brow products as I don’t have any now and would be able to be more comfortable with how I look❤️

 40. Denise

  Ik zou dit heel graag winnen! Mijn wenkies zijn onzichtbaar dus ik ben iedere ochtend in de weer met allerlei pomades, potloden en poeders om er wat van te maken. Helaas nog steeds geen goede producten gevonden 😣 De Benefitproducten staan al een tijdje op m’n verlanglijst dus het zou heel leuk zijn als ik ze win😊

 41. Eline

  Yesss I’m in! Gedaan met de studentbudget struggles :D

 42. Joan Van Wambeke

  Ik zou het pakket zo graag winnen. Ik gebruik de producten van Benefit graag, maar vaak zijn ze toch wat te duur om te kopen met m’n studentenloontje…

 43. Sanne

  Ik wil dit pakket graag voor mijn beste vriendin winnen… ze is 3 jaar lang ziek geweest en is eindelijk clean verklaard, nu komen haar wenkbrauwen en haar haar langzaam weer terug groeien. Het is allemaal nog niet terug zoals het was dus tekent ze nu alles bij met haar favoriete producten van Benefit. Maar het is nogal duur om elke keer weer nieuwe producten daarvan te kopen, dus zou ik haar graag willen verrassen met dit mooie pakket. Zodat ze door kan blijven gaan met het tekenen en ze zich zo toch prettig genoeg voelt om de straat op te gaan… fingers crossed 🍀

 44. Sharon

  Heyy super leuk dat je dit wenkbrauw set mag weg geven ik zou graag willen winnen omdat ik het super leuk vind om mijn make up te doen en de producten van bennefit zijn de beste producten voor je wenkbrauwen ik zou het heel leuk vinden al ik win en ik gebruik het ook om beter te worden ik zou graag later beter in make up willen worden succes met je blog en ik hoop dat ik win ❤❤

 45. Marian B

  Ik heb altijd ruzie met mijn wenkbrauwen, hopelijk kan ik ze met dit pakket in toom houden ;-) Heb alleen geen IG…

 46. Kim

  Wat ontzettend leuk dit pakket! Ik ben gek op het merk Benefit en zou mijn wenkies eigenlijk wel meer en beter moeten bijwerken haha! Ik heb ze deze week weer laten epileren, dus dit zou wel een mooie toevoeging zijn!

 47. Mellissaaa

  Ooh ik doe ook mee!
  Dit kan ik zeker gebruiken
  Ig: mellissaa.kl)

 48. Slvr.helena

  Ik had recent een peel off wenkbrauw gekocht en was helemaal mislukt. :( Hopelijk lukt het met deze pakket wel! Ik volg je al op insta! Xx

 49. mariska

  Wauw! Altijd al benieuwd geweest naar benefit producten en of deze mij wenkbrauwen inderdaad weer mooi kunnen maken!

 50. Brenda

  Awesome! Dochter van 12 Jr heeft 3 weken in de radboud gelegen en ik ben natuurlijk niet van haar zijde geweken.. Nu zijn we weer rustig thuis en is het tjjd voor my time.. Kan zo’n mooi pakket gebruiken en er weer heerlijk on fleek bij lopen! Kan dit ook nog eens met dochter delen, en samen mooie herinneringen maken👌💯 🍀

 51. Michael Noo

  Heerlijk om mijn vrouw mee te verwennen! Ze doet altijd alles voor mij en wil daar heel graag een keer wat voor terug doen in de vorm van dit geweldig geschenk

 52. Dieuwke

  Omdat ik dan misschien mijn makeup carriere kn voortzetten . Zou heel leuk zijn voor een first impressions

 53. Liekeb

  Heel graag zodat ik mijn wenkbrauwen weer eens on fleeeek kan maken ! Zo na de bevalling en een pittig herstel is dat wel nodig!

 54. Nina

  Ik gebruik al heel lang de producten van Benefit maar heb nog niet alles geprobeerd :) zou graag de rest proberen! <3

 55. Fabienne

  Wauww wat een super winactie. Super leuk voor mijn zusje, ze is bijna jarig en zou dit geweldif vinden. Helaas kan ik dit zelf niet veroorloven dus dit zou een super oplossing zijn. 🥰 uiteraard gun ik het ook iemand anders ❤️

 56. Carola

  Oh wauw, dat zou geweldig zijn 🤩 ik heb bijna geen wenkbrauwen van mezelf en zou daarom graag deze van Benefit willen proberen ❤️😍

 57. Wenny

  because I can never go out without doing my eyebrow and currently almost run out of my brow product and I’ve been really crazy about benefit but haven’t had the chance to try their eyebrow product.

 58. Tess

  YESSSS PLEASE! 😍🤩
  zou echt super gaaf zijn om te winnen! Fingers crossed 🍀

 59. Anouk

  Wauw wat een gave actie! Ik ben sinds een paar weken echt gek op makeup geworden en zou deze browproducten goed kunnen gebruiken! 😍😍

 60. Ilja W

  Voor de wenkbrauwen wel het ultieme pakket natuurlijk! Ik ben nog een redelijke beginner maar dit zou mij wel erg blij maken

 61. Elke

  Ahh zo gaaf! Ik doe heel graag mee😍 hoor hier zoveel goede verhalen over maar heb het nooit zelf geprobeerd! Zou echt top zijn voor na mijn bevalling 12 maart❤️

  Heel veel succes iedereen!

 62. Lynzae

  Ik doe heel graag Mee.. I’ve been wanting to try these products for so long but the Mama in me is stopping myself to buy 😂😂😂 it would be nice to win I hope 😍😉

 63. Fabiënne

  Super leuke winactie! Ik ben een halfjaar geleden overgestapt op de Goof Proof brow pencil in combinatie met de Gimme Brow en ik wil niet meer anders!😍 Beide producten zijn bijna op dus zou mega fijn zijn om deze te winnen!

 64. Manuela

  Ik doe graag mee aan de win actie !! Zal goed uit komen dit pakket voor Mn wenkbrauwen ❤️

 65. Nathalie van Zetten

  Wauw! Zou geweldig zijn! 😍👌🏼🥰

 66. Annika

  Als wenkbrauwliefhebber, make-up verslaafde (en helaas arme student haha) zou ik dit gave pakket graag willen winnen 😍😍

 67. Anique

  Oeh, Benefit! 😍
  Heb ooit door hen mijn wenkies laten doen, en dat was zo mooi!! De laatste tijd zijn mijn wenkbrauwen geen tweelingen of zusjes, maar eerder een soort van verre achternichtjes🙈 En dit pakket is natuurlijk perfecte motivatie om ze weer mooi te laten maken en ze daarna perfect bij te kunnen houden! ❤️

 68. Pieter Buursma

  Ik zou dit fantastische pakket voor mijn vriendin willen winnen. Het perfecte Valentijnsdag cadeau! :D

 69. Frederique

  Kan ik nog mee doen?? lijkt me geweldig!

 70. Nienke

  Woww super lijkt mij dit!

 71. Lorain

  Wauw! Awsome😍 Ik ga duimen🤞

 72. Danielle van Beukering

  Op de valreep.. Mijn wenkbrauwen willen nooit zitten zoals ze horen te zitten. Het zijn nooit zusjes, altijd vriendinnen. Heb veel reviews over deze producten gelezen en het moet echt top zijn. Hopelijk zou dit product mijn wenkbrauwen kunnen omtoveren naar zusjes!

 73. Wendy van Zetten

  😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit heerlijke brow pakket willen winnen wie wil dat nou niet :-) #Pureverwennerij van mooie brows wordt ik altijd mega blij💞 Nu maar heel hard hopen dat er snel nog meer likes bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan elke dag stralend beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

 74. Reshma

  Wauw! Gave winactie. Normaal gesproken ben ik een stille lezer maar aan deze gave winactie wil ik zeker mee doen.

 75. Merle Caroline

  Whoa wat een super toffe actie is dit! De producten van benefit zijn fantastisch en super fijn om mee te werken! Ik doe zeker mee!

 76. Lauren

  Ahhh zo leuk! Ik doe ‘s ochtends niet heel veel aan make-up, behalve mijn wenkbrauwen, want die moeten perfectie zijn!! Ik kan dan ook letterlijk een uur in de weer zijn met het mooi maken, schoon maken en weer opnieuw proberen als het niet lukt. Dit pakket zou mij denk ik echt super helpen, omdat het meteen alle wenkbrauw producten heeft!!! Dan kan ik lekker gaan testen welke combi voor mij het beste werkt, zodat mn wenkbrauwen eindelijk pretty kunnen zijn!

 77. Kim

  Jaaaa! Lijkt me zo leuk om deze in ontvangst te mogen nemen als welkomscadeau als ik zometeen thuis kom van mijn ziekenhuisopname 🤞🏼

 78. Mj

  Wauw, wat een leuke actie! Ik wil altijd mijn wenkbrauwen doen maar het lukt me gewoon niet goed. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd maar deze nog niet. Het zou heel leuk zijn als ik deze mag winnen!😊

 79. Isis

  Ben heel erg fan van benefit! Zou dit super graag uit willen testen! x ☺️

 80. Suzanne

  Super gaaf! Dit wil ik zo graag winnen! Ik vind het merk Benefit super cute & mooi! Mijn wenkbrauwen zijn super belangrijk voor mij omdat ik het als enige opmaak! Fingers crossed🍀

 81. Merle

  Wauw wat gaaf😍, helaas hebben wij hier in de omgeving geen Douglas waar ik Benefit en nog veel meer grotere merken kan halen! Dit zou zo’n uitkomst zijn! Duimen maar🍀

 82. Rianne

  Oehh leuk, wat een mooi pakket! Ik vind mijn wenkies doen het aller leukste aan make up!

 83. Anita H.

  Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt en ik ben wel benieuwd. Mooie wenkbrauwen vind ik wel heel belangrijk. Sowieso ben ik een make-upfanaat.

 84. Daphne

  Jaaaa ik vind Benefit zo’n geweldig merk! Ik laat mijn wenkbrauwen een paar keer per jaar doen bij de Benefit browbar, en sinds ik daar kom ben ik verliefd geworden op hun producten! Het enige minpuntje.. de producten zijn best prijzig. Daarom zou het winnen hiervan echt geweldig zijn!! FINGERS CROSSED!

 85. Bettina

  Yes Please! 🥰🥰🥰

 86. Patricia

  Yesss! Samen met mijn grote zus en haar mooie wenkies 💕💖

 87. Lieke

  Hi Sharon! ✨

  Ik volg jou al heeel lang, sterker nog je was de eerste youtuber waarvan ik tutorials van ging bekijken.
  Ik heb nog geen wenkbrauw producten van benefit en zou het graag een keer willen proberen.
  Ik woon sinds juni samen dus zulke ‘ grote ‘ uitgaven aan make-up moet ik lang voor sparen daarom doe ik mee aan deze winactie!
  Ohja, ik volg je al een hele lange tijd op insta! 😘

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.