Win: Kylie Cosmetics Highlighters!

kyliehighlighters

Woahhh! Vandaag heb ik wel een HELE leuke giveaway voor jullie! Een paar weken terug maakte ik voor het eerst kennis met de producten van KylieCosmetics bij een vriendin (echt heerlijk al die vriendinnen met dezelfde passie haha) en sindsdien ben ik hooked. Wanneer ik iets tofs ontdek moet ik dat natuurlijk met jullie delen en daarom maak je vandaag kans op maar liefst twee prachtige highlighters van Kylie Cosmetics! Ik heb gekozen voor de prachtige en super populaire kleuren Banana Split & Strawberry Shortcake. Wat je moet doen om kans te maken op deze Kylighters? Dat is echt super simpel! Check snel de regels hieronder!

Wat je moet doen om kans te maken:

– Laat mij weten in de comments waarom jij dit setje graag zou willen winnen
– Volg mijn make-up account @sharongazelle hier op Instagram (voor meer tof make-up nieuws!)

En that’s it! Meedoen is dus super simpel en dat voor een wel heel erg mooi product! Vooral omdat de producten van Kylie niet aan te slepen zijn zou ik absoluut een kansje wagen. Deze winactie loopt tot 2 augustus 2017 22:00 en de winnares krijgt daarna een mailtje in haar inbox (vul dus wel een kloppend mailadres in in het hokje bij je comment!).

Heel veel succes ladies!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

122 Comments

 1. Loes

  Jaaa ik doe dolgraag mee! Ik ben dol op highlighter (helemaal voor de zomer) en ben al tijden ontzettend benieuwd naar deze paletjes. Ik volg je met het account @levendeloes op allebei je instagram accounts!

 2. Luka de soete

  Jeeeeej wat een leuke winactie! Ik zou dit setje heel graag willen winnen. Heb zelf nog niks van de Kylie collectie maar hoor van veel mensen dat het echt super is! Ik zou het heel graag willen uitproberen💕 Ik volg je al op insta mijn insta is luka_desoete

 3. Michelle

  Jaa! Ik wil heel graag winnen. Ik heb deze week tijdens het schoonmaken mijn halve make-up stash op de badkamer vloer laten vallen en al mijn highlighter kindjes zijn gebroken. Dit zou de pijn toch nog iets verzachten! Ik zet mijn insta ivm werk liever hier niet neer maar heb net je foto geliked.

 4. Kirsten

  Ik doe graag mee aan deze toffe winactie omdat ik stiekem wel benieuwd ben naar een product van Kylie én naar een High End product in het algemeen! I’m in dus! En highlighter is toch wel echt een summer musthave! :-)

 5. Lotte Willems

  Wat een superleuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je met het account l0tte_willems en ik zou de highlighters graag winnen omdat ik al heel lang iets van Kylie wil maar het is zo lastig te verkrijgen! Veel succes iedereen!

 6. Amber

  Ik doe maar al te graag mee! Ik volg je accounts met amber_clits :) ik zou dit graag winnen omdat ik maar al te graag Kylie haar producten wil uitproberen en highlighter is altijd een goed product!

 7. Bente Roghmans

  Omg yes please! Wil al zo ontzettend lang iets bestellen bij kylie maar twijfel altijd. Mijn beste vriendin al 16 jaar is bijna jarig (sweet 16) is en die zou Strawberry Shortcake prachtig staan! En bij mij past banana split beter denk ik. Ik ben zo benieuwd hoe het bevalt!
  #fingercrossed
  Xxx Bente Roghmans
  (Ps: ik ga je make-up account nu volgen!)

 8. Victoria Groenewoud

  Ik doe heel graag mee ! Ik ben al super lang opzoek naar de perfecte highlighter en ik zou deze heel graag willen uitproberen. Ik ben er eigenlijk al voor aan het sparen maar vorige was ik te laat met hem bestellen. Dus ik hoop dat ik met deze winactie kans maak om de highlighter toch te winnen ! Super leuke win actie !!

 9. Jzmnchoo

  I wanna highlight my face en niks meer :)
  Oké en een vloeibare eyeliner maar nothing more needed.

 10. Isa

  Oehh, het lijkt me heel leuk om te winnen! Ik hou van highlighters en alle reviews over deze zijn positief, maar ze zijn iets boven mijn budget dus het lijkt me geweldig om te winnen.
  Xoxo,
  Isa

 11. sharon keizer

  ik doe super graag mee, dit is gewoon te mooi voor woorden😍😍 mijn insta is: xliefs_sharonx ps: naam twins😂❤

 12. Anke

  Wat een super leuke actie!!! Ik zou graag mee willen doen omdat ik al vaak heb geprobeerd om iets van kylie jenner te kopen (maar helaas is dit mij nog nooit gelukt)… ☹ ik hoop ook op deze manier toch iets te krijgen van haar make-up!
  X

 13. Mieke | mieksmind

  Yes i’m in! Lange tijd zit ik al smachtend te kijken naar de mooie producten van Kyie en nu ik deze winactie voorbij zien komen denk ik LET’S GIVE IT A TRY! highlighter; ik bedoel NEED IT! ik heb de foto’s gezien en wat zal ik hier mee stralen! Beetje enthousiast? Yes haha lijkt me duidelijk. Duimen maar!

 14. Britt

  Hi Sharon,
  Ik doe mee met de winactie!
  Ik zou de Kylighters winnen, ik wilde al een tijdje iets van Kylie bestellen, maar de invoerkosten+verzendkosten hielden me altijd tegen.
  Het lijkt me super leuk om de producten eindelijk een keer te proberen!

 15. Sanne

  Yeah😍 Ik doe mee. Super mooie producten, en ik wil al langer iets van n highlighter van Kylie proberen ze zien er zo tof uit. En die foto’s van die highlighter zien er (heeel) mooi uit❤️ Xx Sanne

 16. Marian B

  Wat een leuke namen hebben de highlighters, alleen daarom al wil ik ze winnen ;-) Ik doe mee!

 17. Danique

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik gek ben op highlighter en wil al zo lang producten bestellen bij Kylie cosmetics maar vind het altijd te duur om vanuit Amerika te bestellen. Op deze manier zou het een leuke manier zijn om kennis te maken met het merk. Ik volg je op instagram met het account @daniquebolder

 18. Nina

  Superleuke giveaway! Ik zou het geweldig vinden om een van deze mooie highlighters te winnen en eindelijk kennis te maken met kylie’s producten! 😍 Ik volg je met mijn account @ninakoens

 19. Daisy Mol

  Aaaah wat een leuke winactie! 😍😍, ik ben zelf helemaal weg van Kyla cosmetics, dus dit setje past perfect bij mijn make up gardarobe 🛍🎈💄 (mijn instagram is trouwens xdaisyyy_)

 20. Irem

  Aahhh Wauwie wat leuk! Ik ben helemaal hooked aan highlighter, maar voor mij is dit toch echt te prijzig nu ik echt ALLES van mijn studie zelf moet betalen en ook nog een kamer huur. Natuurlijk helemaal mijn eigen keuze om te studeren en helemaal prima ook, maar soms is het jammer om dan dit soort leuke dingen niet te kunnen kopen en maar te lopen kwijlen bij alle instafoto’s hahaha. Dusssss ik volg je met m’n account @iremmesraa en zou heel graag willen winnen om dit te kunnen proberen! <3

 21. Vera Stout

  Woaah super leuke winactie, ik doe zeker mee!!
  De laatste tijd ben ik helemaal verslingerd aan highlighters en ga ik bijna nooit meer de deur uit zonder. Het lijkt me super tof om deze dus te winnen zodat ik een toch wel bijzondere highlighter aan mijn stash toe kan voegen.

 22. jia-feng

  ik doe mee! dit lijkt me superleuk om uit te proberen, vooral omdat kylie jenner’s makeup zo ‘gehyped’ zijn! lekker testen of ze echt zo fijn werken :)

 23. Sophie

  Super leuke winactie! Ben al heel lang op zoek naar een goede highlighter en ik zou deze van Kylie jenner erg graag willen proberen😋

 24. Gudrun

  Waahhh wat een supergave winactie! Ik ben echt dól op highlighters, maar vind het altijd zo lastig om de perfecte highlighter te vinden. Ik heb echt spiervezel goede dingen over deze highlighters gehoord, dus ik ben echt onwijs benieuwd hiernaar!

 25. Alicia

  Aaaah de kylie highlighters 😍 Ik zoek echt al een hele tijd naar een mooie highlighter, maar deze zou ik niet snel zelf halen vanwege de prijs! Super tof om een keer te kunnen proberen dus.

 26. Susan | susanblogt

  Ik doe mee! Echt een toffe winactie :) Ik zou graag winnen omdat ik te arm ben om het zelf te kopen :p Mijn diploma heb ik niet gehaald, maar stufi stopt wel. En ik kan geen werk vinden omdat ik of te oud ben of geen diploma heb. Oh en ik moet ook nog mijn scriptie herkansen ondertussen.

 27. Lindsey

  WoW, super gaaf!!! Ik heb deze altijd al willen hebben!! Je kan er namelijk een subtiele glow of een extreme glow meemaken!!! Ik hou d’r van😍😍😍😍

 28. Eline Bons

  Hi Sharon!

  Oh my god WISH LIST items 😍
  Als echte beauty lover staan de items van Kylie Cosmetics al een tijdje op mijn wish list! De high lighters heb ik al bij meerdere beauty bloggers voorbij zijn komen en wauw, DIE GLOW ✨

  Fingers crossed for those pretty ones! 🍀

  Liefs Eline

 29. Isa groot

  Hi Hi, ik doe dolgraag mee aan deze winactie! Ik heb veel verschillende verhalen gehoord over de producten van kylie. Zelf ben ik ook mega benieuwd er naar! Helaas dat het niet het meest goedkope en makkelijk te krijgen merk is (maar op deze manier heb ik daar natuurlijk geen last van ;)) Make up is al vanaf jong een hobby van mij en dit zou ik dolgraag willen ontvangen/toevoegen aan mijn make up collectie!! Succes iedereen!
  Groetjes, Isa 💋

 30. Julia

  Ik doe graag mee aan deze winactie ! Ik ben helemaal weg van deze highlighter zou hem alleen nooit zelf halen vanwege de prijs maar het is een super mooi item !

 31. Isa groot

  Mijn IG is trouwens @isagroot waarop ik je volg!💌

 32. Dafne

  Ah super vet!
  Ik zou de kylighters graag willen winnen, ik vind ze zo mooi!
  Helaas vind ik ze zelf een beetje te duur door de verzendkosten etc. Dus dit zou de perfecte kans zijn om ze toch nog te winnen!
  X dafne

 33. Claire van Duren

  Yaaass, ik wil super graag meedoen aan deze win actie omdat ik VERSLAAFD ben aan highlighters:) en ik wil heel graag de kylighters uitproberen maar vind de douane kosten bovenop de verzendkosten toch iets te prijzig.
  Xxx

 34. Joelle

  Ahhh die wil ik wel winnen hoor! Kom maar door! Ik durf eigenlijk nog niet zo lang highlighter te gebruiken dus ik highlight nu nog met oogschaduw – dit zou dus mijn eerste highlighter worden! Oh en ik volgde je al op insta joh. xxx

 35. femketje

  woahh ik doe graag mee :D heb nog niets van haar collectie mogen proberen dus dit lijkt me een ideaal eerste set :3

 36. Kim Bakker

  WAT OMG! < mijn eerste reactie haha. Wat super gaaf, ik ben steeds meer aan het exporemteren met makeup en dit is vooral budget. Lijkt me tof om is wat "duurders" te proberen. En ja, highlighter daar word je toch gewoon blij van 😍😍

 37. Marike

  Ah supervet! Ik doe mee :) Very curious to try.

 38. Laura

  Ik zou het setje graag willen winnen gewoon omdat ik hem heel mooi vind en hem graag wil delen met mijn vriendin

 39. Isabel van der kroft

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Super leuk dat je dit doet. Ik ben dol op highlighter en heb sinds het begin al iets van Kylie Cosmetics willen hebben. Vanwege de prijs heb ik nog niks hiervan gekocht, maar ik zal het graag willen proberen!

  xxx

 40. Anisa

  Superleuk! Ik zou ze heel graag willen uitproberen, dus ik doe mee!

 41. Sam

  Ik volg met mijn Insta sam.anema ☺️

  Ik zou de highlighters van Kylie heel graag willen winnen, omdat:
  – I would like to shine like a diamand. 💎
  – Ik heel blij wordt van highlighter.
  – Mijn zusje heeft gisteren mijn favoriete en enige highlighter gemold (make-up la vol met glitter en poeder een enorme pan, thanks sis 🤔).
  – Ik ben gezakt voor mijn eindexamen, maar ben trots op hoe ik mijzelf heb herpakt. Volgend schooljaar ga ik eens laten zien wat ik kan! 💪🏻🤓

 42. Dee

  Hiiiii
  Super tof!!! Altijd al iets van Kylie Cosmetics willen uitproberen.
  Im in ✨🍀
  xx

 43. Manuela

  Oeeehhh😍 Love it! Hele leuke win actie, waar ik graag aan mee doe ☺️ Ik ben net eigenlijk begonnen met het experimenteren met highlighters, dus dit pakketje winnen zou heel goed uit komen. Voorheen altijd alles zo mat mogelijk, matte bronzer, matte blush, matte oogschaduw (alles op safe haha). Maar begin het toevoegen van highlighter steeds mooier te vinden! Insta: maanniiee

 44. Dian Colle

  Ik ben ZO benieuwd naar deze producten! Elke dag open ik YouTube en zie ik weer een Kylie Cosmetics video, net als op Instagram. Veel mensen hebben al een mening kunnen vormen over deze producten en na zoveel video’s te hebben bekeken en reviews te hebben gelezen zou ik de producten maar al te graag zelf willen ‘ervaren’. Ik doe graag mee met deze toffe winactie en volg je ook op Instagram! (@diancolle_). Liefs, Dian

 45. Thirza

  SHINE BRIGHT LIKE A HIGHLIGHTER

  Ik ben als een milkshake zonder rietje als ik geen highlighter op heb… vooral in de zomer vind ik het heerlijk wat extra highlighter op te doen omdat het zo mooi staat als het zonnetje schijnt. Omdat ik geloof dat Nederland nog prachtige zomerdagen gaat krijgen doe ik graag mee aan deze leuke winactie!

 46. Milou

  Wauw, ik zou super super graag deze twee highlighters willen winnen, aangezien ik ze zelf te duur vind om ze te kopen.. en zodat ik natuurlijk flink kan shinen als ik op vakantie ben 😍

 47. Lies

  Lieve Sharon,

  Ik ben 3 augustus jarig en ik droom echt van deze highlighters!!! Ik hoop ze echt graag te winnen.

  Liefs L

 48. Charinda

  Wauww, ik hou superveel van highlighter, en ik wil zo graag een van Kylie Cosmetics! Het zou supergaaf zijn als ik dit win!😻😻

 49. Charlotte

  Ik zou heel graag 1 van deze highlighter winnen. Ik volg Kylie al een tijdje en ben er inmiddels achter dat haar make-up prachtig maar heel duur is. Wat te duur voor mij met mijn albertheijn baantje jammergenoeg. Een top kans voor mij dus om toch een van haar items te scoren!

  Kusjes Charlotte

 50. Charlotte

  Mijn instagram is trouwens @photocharlie. Zo kun je me terug vinden!

 51. Sharon

  Hey Hey!
  OMG wat een super vette winactie!!😍
  Ik ben helemaal verslaafd aan highlighter! Echt ik ga nooit de deur uit zonder highlighter✨ En dan al helemaal die van Kylie omg! Want ik vind haar zo vet en ik volg alles van haar!💖😍
  Ps: ook van jou natuurlijk 😉
  Liefs en kusjes van Sharon
  Ik volg je insta account al!!😍😍😍
  Mijn insta is : sharonfokkens
  Xx

 52. Lisa

  Leuke giveaway 😍
  Ik zou deze highlighters graag winnen omdat ik in mijn stash slecht 1 highlighter palette (Sleek Solstice) heb, voor de rest helemaal niks van highlighters 🤔🙈
  Ook wil ik al superlang de producten van Kylie uitproberen, ik had één keer iets uit de Birthday Collection besteld, maar dat is nooit aangekomen 😭
  Maandag is het mijn verjaardag, een extra cadeautje is altijd welkom 😅
  Mijn insta is @lisatisfaction 🍀

 53. Aimee

  Ik doe heul graag mee want na alle regen van afgelopen dagen (en waarschijnlijk regent het nog lekker door komende tijd #hollandsezomers..) kan ik met Kylie Highlighter toch nog shinen deze zomer! X

 54. Chantalle

  Leuke give away!.
  Ik ben ook super benieuwd hoe de kylighters er in echt uit zien.
  Al mijn favo youtubers zijn er hyped over en bij hun ziet het er super mooi uit.
  Xx chantalle

 55. Demi

  Jaaa ik doe zeker weten mee!!! Ben erg beniewd hoe ze zijn. Ik hoor er altijd zo veel goede reacties over. Ik ben helemaal fan van highlighters en deze 2 zouden er super mooi bij mijn collectie passen!! Echt een super leuke win actie!!

 56. Marijke

  Super vette winactie! Ik heb sinds een maandje highlighters ontdekt en nu met de zomer zijn deze kylie highlighters zo gaaf en shiny om te dragen! Dus deze highlighter zou mijn beginnende stash al helemaal geweldig maken.

 57. Robine

  Heee!
  Ik zou de kylighters echt heel erg graag willen winnen, ik heb al Heel erg vaak gehoord van Kylie cosmatics en ik wil ze ook heel erg graag kopen maar dat mag niet😩 Daarom zou ik ze super graag willen winnen! Xxx

 58. Sophie

  Jaa ik doe zeker mee ! 🎉
  Na 2 mislukte bestelpogingen van Kylie highlighters, bleek het 1 keer een neppe variant te zijn die al kapot was voordat ik hem kreeg. De andere keer kreeg ik de bestelling helemaal niet binnen ☹️. Daarbij is vorige week mijn favoriete highlighter kapot gegaan.
  Ik ben helemaal fan van deze highlighters en het lijkt mij gaaf om ze te hebben.
  Kan ik na al mijn verdriet om mijn highlighters toch nog een beetje shinen 🤗.

  Xx

 59. Nachesta

  Ik doe super super super graag mee aan deze leuke winactie!! Want wie wilt er nou geen Kylighter in d’r highlighter verzameling hebben!. Als ik deze winactie zou winnen zou ik er sowieso 1 aan mijn lieve moeder geven., en ik ben stiekem wel benieuwd of de producten van Kylie echt zo top zijn als dat ze eruit zien.
  En natuurlijk volg ik allebei je insta accounts met @nachestavisser

 60. Levisha

  Heey Sharon!Ik zal me kansje wagen.Ik ben erg fan van kylie en heb nooit de mogelijkheid gehad om een van haar produchten te bemachtigen.Ik hoop zo erg dat ik win en dat ik een van deze mooie produchten in mijn handen krijg 💕Dikke knuffel levisha

 61. May de Wit

  Ik zou graag de highlighters willen winnen, omdat ik nu vooral de Gentle&Soft van Mac gebruik maar nu een beetje wil gaan spelen met andere highlighters. Mijn huid is ook veranderd sinds 3 maanden doordat ik van de Diane pil ben gegaan waardoor veel make-up die ik gebruikte nu niet meer mooi blijft zitten.. dus ik ben heeel benieuwd hoe deze highlighters bij mij zullen blijven zitten en staan natuuurlijk!

 62. Daantje

  Superleuke winactie, ik doe zeker mee!

 63. Leonie

  Ontzettend leuke winactie! Ik heb altijd al iets van Kylie willen hebben, maar t was voor mij onmogelijk om te bestellen (creditcard etc). Highlighter is mijn fa-vo-rite product, dus ik zou t ontzettend tof vinden om deze kylighters te winnen!!

 64. Kim

  Ik maak heel erg graag kans! Highlighter kan niet ontbreken en ik ben erg benieuwd naar deze. Ik doe dus graag mee en volg je p instagram!

 65. Femke

  Wat een super toffe winactie. Kylie prloducten vind ik gewoon geweldig, ik heb ze eens bij een vriendin geprobeerd maar heb er zelf nog niets van. Ik ben dol op highlighters.. Deze highlighter van Kylie Cosmetics zouden mijn collectie héél mooi aanvullen. Daarnaast heb ik nog wat leuke feestjes voor de boeg de komende maanden, waarbij een Kylie highlighter mijn lookje mooi af zou maken :-)!

 66. Marie Schreurs

  Ik hou echt veel van make-up maar als studentje zijn de producten van Kylie Jenner wel best duur voor me. Het zou superleuk zijn om het nieuwe schooljaar te kunnen starten met highlighters voor mijn schriften en nieuwe highlighters voor mijn gezicht! Fancyyy

 67. Rianne

  Kom op zeg. Waarom zou je zoiets geweldigs niet willen winnen? Ik vind het al knap dat je het zelf weg geeft en niet gewoon houdt. Ik zou er zelf heel veel moeite mee hebben. Ik hou natuurlijk van mac (make up merk en fastfood😂). Alleen ik heb geen mac store in de buurt… Amsterdam is het dichts bij maar ik moet dan een kaartje kopen van 17 euro. Dus dat pakt duur uit. En ik hollander gratis is leven he😉😂😂😂

 68. Gamze

  Echt een onwijs toffe winactie! Ik zou deze highlighters dol graag willen gebruiken op vakantie, aangezien ik nog op vakantie ga.
  Ik denk by the way dat ik dan op een soort zonnegod zal lijken hahahaha, helemaal summerproof dus (‘:

 69. Melissa

  Oh wauw, wat ben ik benieuwd naar deze highlighter zeg! Ik zou het super graag willen winnen, want wie wil nou niet een mooie glow haha? Fingers crossed! ❤️

 70. Mahnoor

  Omg wat gaaf!!! Ik zou zo graag willen winnen eentje voor mezelf en eentje voor me bestfriend omdat we allebei altijd bezig Zijn met het vinden van de juiste highlighter en we die nog niet hebben we hebben nog niet de juiste gloww en van Kylie producten weet ik dat ze je niet teleurstellen nou hoop ik zo erg dat ik zal winnen

 71. Vera

  Jaa ik doe graag mee met deze ontzettend gave winactie! Ik volgde je al op insta dus alleen nog een comment, appeltje eitje dus! Ik zou graag eens de producten van Kylie willen proberen. Hoor en zie er zoveel goeds over alleen de enorme verzend en invoerkosten houden me tegen. Glow Baby!!

 72. Isy

  Oeehh ja ik doe heel graag mee. Ik ben verslaafd aan highlighters en ik vind Kylie’s lipkits al heeel erg fijn. Zou deze graag willen uitproberen 😍

 73. Anne

  Oh wauw!
  Ik wil deze zóóó graag proberen, ze zijn zo mooi 😍

 74. Marijke

  Oh wauw wat een leuke winactie! Ik ben al even dol op highlighter en deze twee lijken me prachtig <3 Ik hoor zulke goede dingen over de producten v

 75. naomi

  Ik zou deze graag willen winnen voor een vriendin! Ze is gek op Kylie Jenner en heeft nog niets van haar make up lijn.

  xxxx

 76. Kimberly Bosma

  Omg ik zou dit zo graag willen winnen!!😍 Ik heb nog niks van de kylie cosmetics maar zou t zo graag een keer willen uitproberen. Ik hou ook nog eens ontzettend van highlighter! Dit zou dus ontzettend tof zijn!❤

 77. Marielle

  Wauw, wat een leuke winactie. Ik doe heel graag mee. Ik ben dol op highlighter, maar vergeet het nog wel eens op te doen als ik mij snel klaarmaak voor werk. Met deze prachtige highlighters zal dat niet meer gebeuren!

 78. Ivette

  Aaa, wat gaaaf! Ik wil heel graag winnen, kylie is amazing en haar producten denk ik ook. Ik zou er een aan mn vriendin geven en zo kunnen we samen hele dagen shinen! Fingers crossed 🤞🏻✨

 79. Daisy

  Ik doe mee omdat het super mooie highlighters zijn en ja ik wil ze gewoon super graag hebben want ik vind kylie haar producten echt heel goed😻🍀🍀

 80. Gena

  Graag zou ik de highlighters voor mijn zusje willen winnen. Ze is nog erg jong (11) maar is continu bezig met makeup en met vloggen. Aangezien ze nog erg jong is, mag ze van mijn ouders geen dure makeup en lijkt het mij erg leuk om haar te verassen met de highlighters van Kylie (en dat ik ze zelf ook af en toe kan lenen natuurlijk!). Mijn zusje zou het geweldig vinden en uitgebreid op haar telefoontje een review filmen (wat ze altijd doet als ze iets nieuws heeft). Het zou haar super blij maken en als mijn zusje blij is, ben ik ook blij.

  Groetjes,
  Gena
  @m.gmn_

 81. Sanne

  Oh wat een prachtige highlighters 😍😂 producten van kylie zijn zo moeilijk om te krijgen, ik zou ze graag willen winnen voor mijzelf. Ik heb weinig budget om mooie make-up te kopen ivm studie waar ik het erg druk mee heb (ja zelfs in de vakantie ;.;) Super lief dat je dit doet!

 82. Sophie van Hoogstraten

  Hoii! Super leuke winactie! Ik doe zeker mee☺️ Ik wil al heel erg lang iets van Kylie proberen want elke keer zie ik weer haar snapstory en denk ik weer 😍😍 Het probleem is gewoon dat het moeilijk te krijgen is en je er veel voor moet bij betalen. Het zou een super cadeau zijn vanwege mijn slagen en het begin aan een hele nieuwe school!
  Xxx Sophie

 83. Ana van der Wilk

  Ik zou deze heeeel graaf willen winnen!!!! Ik ben echt een makeup addict en een blinding glow kan natuurlijk niet missen!!! Ik ben dol op het klooien met makeup en glitters en kleurtjes en lijntjes alles!!!!

 84. Ayra S

  Ik doe graag mee omdat ik heeel erg benieuwd ben naar de producten van Kylie Cosmetics en ik wil weten of het écht zulke goeie producten zijn, naast de geweldige verpakking 😻😻 mijn insta name is @ayranbk!

 85. Larissa

  Hayhay! Nou eigenlijk simpel waarom ik dit setje zou willen, puur omdat ik gewoon helemaal ‘in love’ ben met makeup! Zit in me eerste jaar visagie opleiding en kan het goed gebruiken. Lijkt me top, heb ook de lipkits en zijn gewoon top! Jij bent ook top, je makeup is mooi, je karakter is top! jij bent gewoon top. Ben aan t duimen 🤞! dikke kus laris

 86. Romee

  Jaaaa ik doe mee!! Ik ben een groot fan van highlighters en zou super graag ook deze uit willen proberen! Ik ga duimen🤞🏽🍀
  Kisses💋

 87. Aaliyah

  Wat een toffe winactie 😍!! De reden dat ik mee doe is omdat ik gek ben op make-up en al een tijdje opzoek ben naar een mooie highlighter. Ben heel erg benieuwd naar Kylie Cosmetics! 🍀🤞🏼

 88. Britney

  Super leuke blog! Ik doe mee met de winactie ❤️

 89. Crisha

  Love kylie and love highlight!
  Meer valt er niet te zeggen. 😋😋

 90. Britt

  Heeee omg t zou super zijn om deze kylightes te winnen, ik had een highlighter van m’n ex gekregen maar die is “perongeluk” kapot gevallen omdat ik boos was , oeps. Ergens had ik hier natuurlijk niks aan , maarja opgeruimd staat netjes , laten we het daar bij houden als slap excuus. Want ik ben nu dringend opzoek naar een vervangende highlighter, Een dag zonder highlighter is een dag niet geleefd 😩. Ofc volg ik je nu ook op insta!😊

  Liefsengroetjes❤️

 91. Eva

  Zou hem super graag winnen omdat ik veel hoor over de Kylie producten en ze graag een keer zelf wil uittesten! Je blogs zijn super en je leert er veel van!

 92. Aisha Luna Anna Lapré

  Whaaa super tof! 💄

  Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met mijn verhaal hoeveel ik van highlighter hou… en je kan er nooit genoeg hebben!
  Prachtig die lighting in the sun light.
  ☀️☀️☀️☀️☀️

 93. Floor van Doleweerd

  Hii Sharon!

  Wat een super leuke giveaway! Ik volg Kylie al een paar jaar, omdat ik haar zo bewonder en wil altijd al iets van haar make-up lijn proberen! Zelf is het er nooit van gekomen dus daarom zou dit echt super tof zijn!

  XO

 94. Rosalin

  Ik zou ze super graag willen winnen omdat ik heel veel mensen er over hoor! T lijkt mij zo’n mooie highliter. Ik volg je al zolang op insta en je account is super tof!
  Xo

 95. Daphne

  Het is voor mij jammer genoeg veel te duur om zelf te kopen, dus vandaar deze reactie!

 96. Sanne

  Jaaa ik doe heel graag mee 😁 Ik ben al een hele tijd opzoek naar een mooie highlighter alleen weet nooit welke ik moet halen.. Deze spraken me altijd heel erg aan en zou ze daarom graag uit willen proberen 😊

 97. Marloes

  Hi! Ik zou deze hghlighters héél graag willen proberen, ik heb gehoord dat ze heel goed zijn. Voor nu moet ik het doen met een editie van de Kruidvat, dus dit zou een sprong vooruit zijn ;)

 98. Nina

  Ik zou dit setje graag winnen omdat mijn huid wel een glansje kan gebruiken. En ik erg benieuwt ben naar deze producten

 99. Mandy

  Ik wil graag zo’n prachtige highlighter winnen, omdat ik verslaafd ben aan highlighters en je er nooit genoeg kunt hebben!

 100. Patty

  Wat een leuke actie! Ik zou dit setje graag willen winnen om hem aan mijn zus te geven die elke keer zeurt over dat ze een cadeaitje verdient omdat ik een keer een schoolopdracht van haar heb gekregen. Nu vindt ze dat ze een cadeautje verdient en het zou echt super leuk zijn om dit dan aan haar te geven!
  Xxx

 101. Marjolein

  Ik wil heeeeel graag dit setje winnen want ik ben echt helemaaaaaaal gek van kylie jenner <3

 102. Damla

  GIRLLLL i need this glow in my life.
  Ik zou graag willen winnen omdat ik echt van highlighter hou en het leuk vind om te expirimenteren met make-up, plus er word gezegt dat deze echt mega goed zijn.
  Sis you are the real mvp for this giveaway.

  Xx

 103. Robine

  Ik zou heel graag de highlighters van Kylie cosmetics willen winnen want ik heb nog helemaal niks van Kylie cosmetics en zou het super graag willen proberen.😍

 104. Sarah

  i loveee highlighter!!
  zelf heb ik al wel een aantal highlighters maar om mijn stash compleet te maken moet er eigenlijk nog een kylighther bij! een vriendin van mij heeft er voor haar verjaardag een gekregen en ben stiekem toch wel jaloers want zelf wil ik ze ook heeeeel graag! ❤️❤️

 105. Esmee

  Ik wil dolgraag de highlighters van Kylie winnen. Dat zal de fisish in touch zijn voor mijn verjaardagsmake-up. Ik ben namelijk 8 augustus jarig. Het zou helemaal top zijn!

 106. Sterre

  Ik wil super graag winnen! Ik ben ook fan van Kylie haar lipsticks! En nu ben ik ook benieuwd hoe haar kylighters zijn :) mijn instagram is @sterre.luna

 107. Jolien Nathalie

  Wat een leuke win actie! Ik zou deze highlighters heel graag reviewen voor mijn blog en natuurlijk ben ik benieuwd om voor het eerst makeup producten van Kylie testen! Ik kan trouwens niet wachten tot haar show Life of Kylie uit komt op tv, dat word nogal wat volgens mij 👌🏻😄

 108. Britt

  Nog net op tijd volgens mij, dus ik doe een poging! Ik hor er al zoveel toffe verhalen over, dus ik ben heel benieuwd hoe ze in het echt zijn! (De Jenners dan, krijg ik die er ook bij :p?) Nee, ik volg je op Instagram! (@brittvanommeren)

 109. Anouk

  Aaaaahhh! Zo leuk! Ben gek op make-up en probeer vaak verschillende looks. Daar zou de Kylie Cosmetics Highlighter heel erg bij helpen,ook ben ik net een YouTube kanaal begonnen waar ik make-up producten wil gaan testen en reviewen dus daar kan de Highlighter ook nog eens van toepassing komen😊 😍

 110. Stephanie

  Hai wat een leuke actie! Ik zou graag winnen
  Omdat kylie cosmetics niet hier verkrijgbaar zijn en ik ze wel graag wil. En je kunt nooit genoeg highlighters hebben toch hahah.
  En als ik ze win kan ik er ook een aan mn zusje geven voor dr verjaardag zal ze tof vinden! Mijn instagram is @stephaniehup

 111. Jamilla

  Omg, ik wist niet eens dag je een blog hebt, super vet!
  Ik zou graag Kylie make-up willen maar als student is het echt te duur helaas.

 112. Kaily

  Wauw! Ik zou deze wel willen omdat ik helaas net mijn highlighter heb versleten. Een Kylie highlighter zou wel heel tof zijn!

 113. Iris 😛

  Aaaahh 😍 ik wil ze super graag winnen lijken me zo mooii !
  Ik ben altijd echt gek op highlighterss mijn hele gezicht krijgt dan een oppepper ( en dat heeft die dan ook echt nodig 😱 )

 114. Nina ten Have

  Ik zou deze highlighters supergraag willen winnen!
  Ik heb groot fan van highlighters en heb nog geen Kylie product kunnen bemachtigrn helaas!
  Het zou supertof zijn als ik ze zou winnen! Dan zou ik er eentje aan mijn beste vriendin geven.
  X Nina

 115. Chaymae

  Yeey! Ik doe heel graag mee, waarom ik deze kylighter wil winnen? Ik kan zelf geen kylighter ergens verkrijgen en anders is het een neppe dat 1:1 is. Vind ik toch wel echt jammer terwijl ik ook een mooie highlighter wil van Kylie Jenner. Ik ben helemaal weg van haar producten en word alleen maar jaloers als ik anderen zie met haar make-up lijn producten. Ik zou het heel tof vinden als ik zou winnen! 🍀👍🏼

 116. Anita H.

  Ik hou van make-up en vind het ook leuk om te variëren. Eigenlijk gebruik ik nooit highlighter; winnen zou een fijne motivatie zijn om er toch mee te beginnen. Ik ben verder ook heel benieuwd omdat ik geen ervaring heb met dit merk.

 117. Nadeche

  Yayy, wat een prachtige producten en wat leuk dat je ze weggeeft! Ik doe graag mee, want ze zijn inderdaad niet aan te slepen tot mijn grote verdriet. Wie weet lukt het via deze weg. :)

  Liefs,
  Nadeche Jocelyn

 118. Ella Dillen

  Suuuuper fijne giveaway! Ik ken haar producten ook nog niet zo lang en heb momenteel enkel maar de lipkits uitgetest. Maar aangezien ik niet kan leven zonder highlighter, zou ik deze zoooo graag uittesten 😍 hoe meer hoe beter. 🤣

 119. Chantalle

  Jaaa! Ik hou van highlighter, ik gebruik ze het meest in de zomer🌞deze zou ik graag willen proberen!

 120. Anne-Wil Kraan

  wat een leuke winactie. highlighter is bij mij wel echt het meest gebruikte make-up product dat ik heb, kan niet zonder

 121. Rosalie

  Wat een leuke winactie! Ik wil meedoen om eens een product van Kylie Jenner te testen en om te zien of ze de hype waard zijn!

 122. Elsa

  IK doe mee! Ik volg je met mijn insta account @elsaaatje. Zelf vind ik het lastig om ze te verkrijgen en ik hoop dat dit mijn kans word ze toch uit te testen :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.