Haren

Win Win Win: Dove Intense Repair setje!


Vertelde ik jullie eergisteren nog over de nieuwe Dove Intense Repair lijn waar ik zo enthousiast over ben mag ik vandaag 3 setjes van deze prachtige productlijn aan jullie weggeven! Geen idee waar ik het over heb? Lees het artikel hier. Ik mag dus 3 lezeressen blij maken met een Dove Intense Repair pakketje en daar hoef je ook nog eens bijna niets voor te doen. Ook meedoen? Lees dan snel verder!

Wat je moet doen om mee te kunnen doen:

– Omdat ik het pakketje graag weggeef aan iemand die mijn site ook echt volgt zou ik je willen vragen (als je dat nog niet deed natuurlijk!) om looksbysharon te volgen op bloglovin.

– Een comment achterlaten met daarin beschreven waarom jij graag zo’n pakketje zou willen winnen!

En dat is alles! Supersimpel dus voor zo’n leuk pakketje :-) Mocht je dus nog benieuwd zijn naar de nieuwe haarproducten van Dove zou ik zeker even meedoen! ik ben erg tevreden over deze lijn en kan de producten aan iedereen aanraden. Good luck ladies!

De winactie loopt tot 20 september 2013 22:00 en daarna krijgen de winnaressen vanzelf bericht in hun mailbox!

38 thoughts on “Win Win Win: Dove Intense Repair setje!”

 1. Leuk dat je deze winactie doet, ik volg deze blog al een tijdje. Volgen op bloglovin doe ik al een tijdje en ook via de wordpress reader.
  Graag doe ik mee aan deze leuke winactie omdat ik benieuwd ben geworden naar deze producten. Ik ben een jaar geleden van lang haar naar een bob gegaan en wil ze wel weer lang hebben, minstens zoals jou dus. Helaas gaat dat groeien ng niet erg hard want ik moet steeds naar de kapper voor die puntjes..
  Na goede verhalen zou ik dit zelf willen testen en ik hoop dat mijn haar een boost krijgt!

 2. Leuke winactie, ik doe graag mee ;)
  Mijn haar kan wel wat extra verzorging gebruiken sinds ik van vakantie terug ben. Van al dat zwemmen in zwembaden en in zee, is mijn haar erg droog geworden. Dit pakket zou zeker goed van pas komen! :)

 3. Ik volg je al een tijd op bloglovin!
  Ik zoubgraag willen winnen omdat ik mijn haar wat langer wil laten groeien en mijn punten zijn sneller gespleteb en droog! Ik hoop dat deze shampo daarbij helpt:)
  Liefs, elize

 4. Oeps! Te snel op enter :(! Mijn haar valt uit door medicijnen en de afgebroken plekjes pluizen heel erg. Hoe beter ik het verzorg, hoe langer ik niet hoef te knippen. Als het er mooi uitziet en glanst dan vallen die plekjes niet zo op!
  Nem onlangs geplaatst…How to.. Flirt & date!My Profile

 5. Wat leuk dat je deze setjes mag weg geven!
  Toen ik je artikel erover las werd ik er meteen al erg benieuwd naar
  Ik volg je natuurlijk al en doe heel graag mee aan de winactie :)
  Ik vind het zelf altijd heel lastig om de juiste haarproducten te vinden, maar deze dove producten lijken me super fijn

 6. Ik volg je al een tijdje en ik ben tot nu toe met geen een wedstrijd meegedaan omdat ze me niet zo aan spraken maar dit keer wel ! Ik hoop dat ik win omdat mijn haren nogal dood zijn heel erg dood.
  Kisses Hasina

 7. Ik doe graag mee met deze wedstrijd omdat ik lang haar heb en het daarom snel split.
  Als ik dan telkens naar de kapper moet om de puntjes te knippen kan het niet verder groeien en eigenlijk
  wil ik haar toch mijn onderrug.
  Veel liefs!

 8. Ik zou dit setje heel graag willen winnen! Ik heb sinds een aantal maanden ombre, en ondanks dat ik het dagelijks verzorg met olie blijft het heel erg droog en beschadigd, dus ik zou dit setje graag uit willen testen om te zien of het m’n bosje stro kan redden! ;)

 9. hey ik volg al een tijdje op bloglovin en en blog vind ik echt heel!!
  waarom ik het pakket zou willen winnen is omdat mijn haar en de laatste tijd super plussig en veel gespleten haarpunten maar ik wil het nog langer laten groeien dus dit pakket zou wel handig zijn!
  liefs Xxxx

 10. Hey Sharon! Ik volgde je al op bloglovin :) Ik zou het pakketje enorm graag willen winnen omdat ik heel erg beschadigd haar heb op dit moment en ik op zoek ben naar een shampo die mijn haar weer wat kan versterken. Ik ben onwijs benieuwd naar deze dove lijn! Verder is het natuurlijk ook altijd heerlijk om z’n verwen-pakketje te winnen ;) Liefs Simone

 11. Ik heb best wel last van gespleten haarpunten. Ik weet uiteraard wel dat ik niet de enige ben. Veel meisjes willen tegenwoordig lang haar, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Mijn zwarte lange haren zijn toch wel mijn ‘handelsmerk’ haha. Maar ik wil het liever niet knippen, of toch uitstellen. Daarom zou deze lijn perfect zijn voor mijn haartype denk ik.
  Kusjes! Ik volg je uiteraard al lang op bloglovin en heb dit artikel dan ook geliked.

 12. Joepie! Ik wil dit pakketje wel!
  Door de vakantie zijn mijn punten behoorlijk dood geworden. Het punt is dat ik mijn haar niet wil afknippen omdat ik aan het sparen ben. Hopelijk hoef ik mijn haar door dit pakketje niet af te knippen.

  Ik volg je eigenlijk al heel lang op bloglovin. Geen idee hoe lang, best lang! Ik heb dit berichtje ook voorbij zien komen op bloglovin, en ik reageer ook via bloglovin, haha;-).

  Dove is een heerlijk merk, ik ben razend benieuwd naar deze producten!

  X Annette

 13. Ik volg je al best lang op bloglovin!

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik erg last heb van gespleten haarpunten, maar ik wil liever niet teveel naar de kapper omdat ik mijn haar over een tijdje wil doneren aan kika..

  xx

 14. Leuke winactie!
  Ik volgde je al via Bloglovin´ en na jouw review ben ik heel erg benieuwd geworden naar deze producten, vooral de leave-in-spray! Ik hoop dat ik kans maak, veel succes met het uitkiezen van de winnares!
  X Saffira

 15. Wat een leuke winactie, ik had wel bloglovin maar ik gebruikte het eigenlijk nooit dus had je ook nog niet gevolgd ( nu natuurlijk wel :D ). Maar ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder, ze heeft heel erg droog haar en niks helpt.. Ze vindt het zelf ook heel vervelend dus ik kan haar dan denk ik wel heel blij maken met dit pakket :)!

 16. Ik hoop zooooo dat ik win ik volg je site al lang en je YouTube kanaal vindt ik ook heel erg leuk ik ben geabonneerd en k heb je site als app op mijn iPhone staan.
  Ik wil dit pakketje winnen omdat ik al heel lang mijn haar lang wil laten groeien maar dan krijg k steeds lelijke punten en ik heb alles al geprobeerd ik hoop dat dit product helpt xxxxxxx.

 17. Super leuk pakket!
  Ben heel erg benieuwd naar de producten en zou ze graag willen testen!
  Ik volg je via bloglovin en heb dit bericht op bloglovin geliked!

  XxEva

 18. Leuke winactie! Sinds ik mijn haar heb geverfd is mijn haar iets doffer en heb meer dooie puntjes gekregen dus ik kan zeker wel een hair repair setje gebruiken, ik doe graag mee!

  Liefs,
  X

 19. Oeeh wat leuk dat we wat kunnen winnen. Ik volgde je al op bloglovin en ik wil graag winnen omdat mijn haar de laats te tij niet zo fijn is, het is vrij droog en aan de oneerkant helemaal. Toch wil ik mijn haar niet afknippen omdat ik het heel graag wil laten groeien. Ik weet dat het altijd beter is om te laten afknippen maar ik kan het altijd nog even uitstellen met deze producten. Ik heb op een aantal blogs gelezen dat het goede producten zijn. :)

 20. heey,
  leuke winactie ik wil heel graag mijn haar heeeeeeeeeeel graag lang laten groeien maar ik krijg snel dode punten.
  Ook kan mijn haar wel wat extra verzorging gebruiken omdat ik in de vakantie veel in Zee heb gewommen.

  liefs.
  Jonne

 21. Heey ,
  Ik zou het pakketje graag willen winnen omdat ik nog nooit een dove haarproduct heb gebruikt en ik het graag wil testen;) en dan waarschijnlijk koop ik het vaker !!

  Xx Fieke love your site♥

 22. heee,

  aller eerste vind ik jou site super leuk, lees graag al jouw artikels !
  maar nu komt natuurlijk de vraag waarom ik graag het dove pakketje wil winnen,
  het is eigenlijk heel simpel, mijn haar kan wel wat extra’s gebruiken..
  ik gebruik vaak de stijltang of een krultang en dat zorgt toch wel voor schade ondanks ik het goed verzorg..

  dikke kus,
  isabel !

 23. ik volg je al een flinke poos! vind je site echt leuk om te lezen.
  ik doe dan ook graaag mee aan deze winactie! dit kan mijn haar zeker gebruiken na deze zomer. vol zon en vele tangen die er door heen zijn gegaan! ben erg benieuwt naar de dove producten!
  liefsss anne

 24. Ik volg je blog en zou het pakketje super graag willen winnen omdat de producten mij 1 voor 1 super erg zouden helpen om mezelf van top tot teen goed te verzorgen! En ben namelijk altijd al een enorme dove-fan geweest :)

 25. Ik doe heel graag mee! Mijn haar wordt er snel droog aan de puntjes en nu ik terug ben van vakantie (zon, zee en strand is verschrikkelijk voor mijn haar) zou zo’n pakketje prima van pas komen ;)

 26. Ik doe mee! Ik wil dit pakketje graag winnen om mijn dierbare haren nog even een boost te geven zodat ik een geweldige indruk kan maken als het academiejaar weer begint :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge