Makeup

Win win win: een beauty break!

Gerelateerde berichten

13 Reacties

 1. Janna

  Ik denk dan toch horen, want als ik muziek hoor is mijn dag weer helemaal goed. door muziek voel ik me altijd beter.

 2. babette engeld

  Horen past het beste bij mij wanneer ik me niet goed voel zet ik mijn favoriete muziek op en word ik helemaal vrolijk en vergeet ik even alles om me heen. Ik zou zo graag een keer helemaal willen ontspannen met de bongo bon lijkt me geweldig gr babette

 3. Linsey

  Ondanks dat het ‘proeven’ blikje er erruuug leuk uit ziet met het ijsje en de regenboog (cute!), kies ik voor ruiken. Ik hou van lekker eten en vind het heerlijk als het thuis er lekker naar ruikt maar ik ben vooral dól op parfum! Ik vind dat parfum echt iets kan toevoegen aan mijn stemming van de dag, hoop dat dat niet raar klinkt? Als ik parfum vergeet voel ik me zo, anders. Denk ik. Met mijn favoriete luchtje doe ik zelfs zó zuinig, dat ik hem alleen gebruik als ik het ‘nodig heb’. Ik weet namelijk niet waarom, maar ik krijg meteen een happy feeling van die geur! Misschien dat ik ooit eens een mooie gebeurtenis mee heb meegemaakt? Anyway, ik hou van parfum. Niet dat ik wil dat er een hele walm om me heen hangt, absoluut niet!, maar ik vind het gewoon een fijn idee dat ik fris, zoet of meisjesachtig ruik (ligt er maar net aan welk luchtje ik op heb haha) Daarom vind ik dat blikje echt super, het doet me denken aan mijn parfum stash haha.

  Linsey

  1. Linsey

   Oh en met ‘als ik het nodig heb’ bedoel ik als ik bijvoorbeeld weet dat ik een lastige presentatie heb (killing!) of zo chagrijnig/ongesteld ben dat ik de hele dag in bed wil liggen en series kijken (ok, dat wil ik altijd, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel haha)

   xx

 4. clarissa van leussen

  hoi! ik ik vind de voelen het leukst!

 5. Ilse

  Proeven, die past zoiezo het beste bij mij! Hij ziet er heerlijk zomers uit! En ik vind het altijd errug leuk om dingen te bakken en te koken, dus dat past er echt bij!!! Oh en zoiezo hij past bij mn eastpack die ik altijd mee naar school heb! Veel plezier nog in corfu! X

 6. Xandra

  Bij mij is dat horen, want ik luister erg veel muziek! Er is geen dag dat ik geen muziek luister via mijn iPod of pc. Er gaat ook geen dag voorbij zonder dat ik eens heb kunnen meezingen. Vandaar past die van horen het best bij mij.
  Xandra onlangs geplaatst…TGIF – nieuwe spullenMy Profile

 7. Ianthe

  Ik kies voor ruiken! Ik vind het blikje er niet alleen het leukste uitzien, ik ben ook dol op lekkere geurtjes! Bovendien staan er lekker veel bloemen op het blikje en ik ben helemaal gek van de floral trend. Mijn halve kleerkast bestaat uit rokjes, topjes en jurkjes met bloemen!
  Ik vind ruiken een enorm belangrijke eigenschap. Natuurlijk niet zo belangrijk als horen en zien, maar als je niet meer kan ruiken kan je ook niet meer goed proeven. En omdat ik dol ben op koken en lekker eten zou dat echt vreselijk zijn :(
  Liefs!

 8. Nadine

  Ik doe graag mee.
  Het blikje voelen past het beste bij mij. Ik ben een gevoelsmens en mijn stemming kan soms per uur verschillen. Meestal door de prikkelingen van buitenaf.
  Ik wou soms dat ik iets minder voelde..

 9. Kaat

  Ik vind proeven het leukst, omdat die zo fleurig is en het geeft me echt een zomergevoel! Het is echt een sfeer die een regenachtige en koude dag op zou fleuren!

 10. Anita H.

  Nummer 2, Zien, past het beste bij mij. Die vind ik ook het mooist (en dat voert automatisch weer terug naar het thema “Zien”). Ik hou ontzettend van mooie dingen en kleuren. Favoriete kleur is roze. Bovendien heb ik ook nog iets met aparte brillen. Dat ik ook per se een bril nodig heb om behoorlijk te kunnen zien, is dan weer wat minder.

 11. Hilde-Marije

  Het mooiste design vind ik ruiken en laat nou net dat ook de zintuig zijn waar ik het snelst blij van wordt!
  Als ik mijn favoriete parfum van Lancome op heb voel ik me de hele dag blij en een klein beetje sophisticated hihi!

  xoxo

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.